Information omkring Covid-19 kan læses på sundhedsstyrelsens hjemmeside.
Vi opfordrer til at downloade “Smittestop appen” fra Google Play og App store.

FREM Academy

Hvad er FREM Academy?

FREM Academy er et tilbud til de spillere, der vil lidt mere med sin fodbold. Der tilbydes ekstra specifiktræning udover spillernes normale holdtræning, lektiecafé, snack og frugt samt muligheden for at dygtiggøre sig i henhold til den enkelte spillers udviklingsplan.

Klubben har lavet en aftale med Hafnia-Hallen, hvilket gør det muligt at gennemføre træningen i alt slags vejr samt at bruge de fede faciliteter, som ligger inde i Hafnia-Hallen.

Selve akademi-delen i FREM Academy udbydes til spillere fra U10-U15 og kommer til at koste 2.500 kr. halvårligt med et indmeldelsesgebyr på 1.000 kr., der blandt andet dækker det træningstøj, man får udleveret.

FREM Academy holder åbent mandag, tirsdag og torsdag fra 14:00-16:00. De ekstra specifikke træningspas vil ligge fra 15:00-16:00 inde i Hafnia-Hallen.

Udover selve akademi-delen tilbydes der forløbstræning til de spillere, som endnu ikke er store nok til at være en del af FREM Academy. Her vil træningerne ligge fredage 16:30-17:45 ovre på kunstbanen bag Valby Idrætspark. Prisen for 5 træningspas er 750 kr. med mulighed for tilkøb af træningstøj.

Tilkøb af træningstøj gøres hos Sportigan Klub & Erhverv Slagelse.

Spørgsmål vedrørende FREM Acadamy kan stilles til: academy@bkfrem.dk

Køb billetter her

Problemer med at købe billetter?

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.