FREM indtager hvepseboet

Kampoptakt

Brønshøj Boldklub – Boldklubben FREM

Lørdag den 23. marts kl. 15.00

Tingbjerg Idrætspark

 Lørdag venter en svær udekamp, når hvepsene fra Brønshøj lægger græs til den 19. runde. Divisionen er så tæt som altid, så der er brug for din opbakning på lørdag. BK Frem Support arrangerer bustur til kampen.

Er der flere mål i Benjamin Warlo? (Foto: Preben Pathuel). På trods af kunstgræs, blæst og gråvejr, var FREM fremragende i lørdagens hjemmekamp mod Marienlyst. To mål af Benjamin Warlo og en enkelt scoring af Daniel ’Elly’ Petersen sikrede FREM en 3-1 sejr. Resultatet fortæller reelt kun halvdelen af historien om kampen, for FREM dominerede spillet, og sejren kunne godt have været større. På lørdag venter en helt anden modstander. Brønshøj har kun tabt en kamp ud af de sidste 11 i 2. division. De ligger på 2. pladsen med 34 point og en målscore på 40-25 – et point bag topholdet Middelfart. I weekendens kamp vandt Brønshøj 2-1 på hjemmebane mod Vanløse. Brønshøj har to særdeles målfarlige herrer i front. Oscar Buch og Mads Rønne har begge nettet ti gange i sæsonen, og de deler dermed topscorerrollen i 2. division Gruppe 2. Sidstnævnte fik dog rødt kort i weekendens kamp mod Vanløse, så han er ikke med mod FREM. FREM har formået at pille brodden af de summende skadedyr i de seneste tre møder, hvor det ikke er lykkedes Hvepsene at stikke igennem det rød-blå Sydhavner-panser. I det omvendte opgør i august vandt FREM på fornem vis 2-0 på Valby Stadion foran 1155 tilskuere. Hamid Khalidan og Simon Skibsted scorede for FREM. I sidste sæson endte kampen på Valby Stadion mellem de to hold uafgjort, 3-3, på trods af at FREM var foran hele tre gange i kampen. Sidste sæsons kamp i Brønshøj endte med en 3-0 sejr til FREM. Adam Jakobsen scorede to gange og Simon Skibsted en enkelt. FREM har også det statistiske overtag de to klubber imellem. FREM har vundet 24 ud af klubbernes 47 møder. Brønshøj har vundet 12, og 11 er endt uafgjort. I 2000 klaskede FREM Hvepsene 7-2 på Valby Stadion i deres opgør i 1. division. Poul Hübertz scorede hattrick i den kamp. Sejren over Marienlyst i weekenden betød, at FREM beholder 6. pladsen i tabellen. FREM ligger på 26 point med en målscore på 16-12. Kampen om pladserne i oprykningsspillet er så tæt, at det næsten ikke er til at holde ud. Over FREM ligger Vanløse og HIK med 27 og 26 point og under FREM ligger Slagelse, Hillerød og B.93 med 26, 26 og 23 point. Der skal altså ikke mere end en dårlig dag på kontoret til for at sende FREM under stregen, hvorimod en sejr kan betyde, at man rykker sig tættere på topholdene. Hvordan dette nervepirrende Grundspil end ender, så må man sige, at den nye og unge FREM-trup og træner har givet sig fuldt ud i hver eneste kamp. 

Thinter og holdkammeraterne er klar til at nedkæmpe Brønshøj (Foto: Preben Pathuel). Lasse: Svær kamp med masser af tænding Lasse Holmgaard  forventer en svær kamp på lørdag mod et hjemmehold i særdeles god form: “Jeg forventer en utrolig tæt kamp. Vi fik en skade i weekenden på Victor, og det gør selvfølgelig lidt ondt på vores hold, og det gør måske, at vi måske ændrer lidt på nogle pladser og på formationen. Vi har måske ikke det samme udtryk som på hjemmebane mod Marienlyst. Det er klart, vi vil gå ind til den her kamp med drømmen om at kunne hive et point med i kampen om top-seks. Kan vi få noget med fra Brønshøj, som er en ekstrem svær kamp, så får vi et boost til de sidste tre kampe. Vi skal nok være lidt mere ydmyge på lørdag, og så skal vi jagte det i de tre sidste kampe.”  Udsigten til mange tilskuere og god stemning fra tribunerne glæder både Lasse og spillerne. “Vi glæder os helt vildt til de kampe. Vi kæmper hver dag for at kunne præstere godt i disse kampe. Vi kan mærke, at det er traditionsrigt, og der er altid sindssygt god stemning og lidt ekstra i tacklingerne. Det glæder vi os alle sammen til. Jeg håber, at vi kan få noget med fra den slåskamp på en meget svær bane i Brønshøj.” Hvordan kommer jeg dertil? BK Frem Support arrangerer bustur til kampen. Busturen er gratis for medlemmer, og for ikke-medlemmer koster det 40 kroner. Tilmelding skal ske på telefon 60 71 81 52. Der er kun få pladser tilbage, så skynd dig at meld dig til.Når du ikke at få plads i Supporter-bussen kan du tage bus 2A fra Hovedbanegården mod Tingbjerg Gavlhusvej klokken 14.21. Stå af på stoppet Terrasserne (Ruten). Herfra er der cirka 3 minutters gang. Supperfremmerne har brug for din opbakning på lørdag, når Hvepsene skal have klask i egen rede. Så tag dine venner og familie i hånden og støt op om Sydhavnens Heltes kamp for en plads i top-seks. God kamp!

Skal vi synge sejrssang igen? (Foto: Preben Pathuel) Brønshøj oplyser følgende priser til BK Frem Support: Entré; Voksne kr. 80.- Store børn & pensionister kr. 40.- Børn u. 15 år gratis. Fadøl kr. 35.- Gajol-shots kr. 20.- og 6 stk. for 100. Sodavand kr. 25.- Kildevand kr. 15.- Hvepsebørge m. brød kr. 35.- Fransk Hot Dog kr. 30.- Flæskestegssandwich til kr. 45.- Både i indgang og i baren kan der betales med MobilePay og kontanter.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk