Ny sæson – ny række – ny energi

Efter skuffelsen i foråret, som endte med en indplacering i den nye 3. Division skal vi nu rejse os igen. Første kamp i 3. Division 2021-2022 er på udebane mod Næsby Boldklub på Alpi Arena Næsby lørdag d. 7. august kl. 14.00.

BK Frem Support arrangerer bustur til kampen, og der er uden tvivl også mange fremmere, der kører til Odense-forstaden selv for at give holdet en god start på den nye sæson.

Det bliver en sæson med nye bekendtskaber i form af modstandere, vi ikke før har mødt, og også nye spillere i truppen. Mere om det senere. Det bliver også en sæson med nye forhold omkring hjemmekampene, da stadion i Valby er under ombygning i disse dage.

Sommerpausen er blevet brugt på at sammensætte en trup, som er klar til at blæse derudaf med ny positiv energi fra start af, og det ser allerede ud til, at der er gang i noget godt bedømt på tirsdagens pokalkamp på Falster.

Vild målfest i pokalen

Tirsdag aften blev første runde i Sydbank Pokalen spillet, og for FREMs vedkommende gik det helt perfekt. Turen til Listrup på Falster resulterede i intet mindre end en nimålssejr, og billetten til anden runde var aldrig det mindste i fare.

Find referatet fra pokalkampen her

Vores nye spydspids Christian Helev kom ikke bare på tavlen i debuten; han tjekkede endda ind med et hattrick. Angrebsmakker Isak Tånnander ‘nøjedes’ med to mål i debutkampen ligesom Armend Aslani, mens Jakob Skovgaard Larsen og Frederik Vestergaard Kristensen lavede et debutmål hver.

Det var noget nær den perfekte måde at starte den nye sæson på, og det er guld værd at få de nye på tavlen fra start – og ikke mindst at holde nullet bagude. Lørdagens modstander fra Næsby er naturligvis af en noget anden kaliber end Listrup, men selvtilliden er i hvert fald stor fra start.

Næsby – et godt bekendtskab

Næsby Boldklub er en klub, vi har mødt for ganske nylig, da vi jo lå i samme række i den forløbne sæson. Faktisk var det i Næsby, vi hentede en af de desværre sjældne udesejre, da vi kunne rejse hjem med en flot sejr på 4-1.

Returkampen i Valby blev en mere frustrerende oplevelse, da sejren blev smidt væk i sidste øjeblik. Det var et billede, som gentog sig flere gange i sidste sæson, og det er noget af det, der er arbejdet allermest med op til denne sæson. Vi skal være klar fra start, og vi skal i den grad også være klar til sidst, når kampene afgøres.

Generelt har vi et godt tag på lørdagens værter, og vi skal 10 år tilbage for at finde seneste nederlag, som var i pokalturneringen. Siden da har vi mødt hinanden 6 gange, og pudsigt nok er udekampene endt med 3 tremålssejre til FREM (to gange 3-0 og altså 4-1), mens hjemmekampene er endt med 3 gange uafgjort (to gange 1-1 og en enkelt 2-2’er). Noget tyder altså på, at vi har det bedst med at være på udebane mod Næsby – det er da et godt tegn inden weekendens kamp.

Mens FREM havde en overkommelig pokalkamp tirsdag, måtte Næsby ud i en noget mere krævende omgang. De mødte Fredericia fra Nordic Bet Ligaen, og kampen måtte helt frem til straffesparkskonkurrence, før Næsby måtte bøje sig og se Fredericia tage hjem over Lillebælt med en hårdt tilkæmpet sejr. Kampen havde et temmelig spektakulært forløb, da den ordinære kamp endte 0-0, og forlængelsen endte hele 3-3…

Hvordan de to hold bruger midtugens oplevelser frem mod divisionspremieren, må vi vente med at se, til der fløjtes op på Alpi Arena Næsby. Den ene af Næsbys målscorere fra pokalkampen, Alexander Molberg, sidder i øvrigt over i lørdagens kamp, da han har en karantænedag med fra foråret. FREM er uden karantæner til kampen.

Nye ansigter i en ny række

3. Division er en ny opfindelse i den struktur, dansk topfodbold er inddelt i. Divisionen følger samme spilleformat som de øvre rækker, og det betyder 22 runders grundspil og 10 runders slutspil i enten top eller bund. To hold rykker op i 2. Division, og 4 hold rykker ned i Danmarksserien.

Over sommeren er der sket en betydelig udskiftning i truppen, hvilket har givet trænerteamet noget at både tænke over og arbejde med. Som det plejer at være, har en række spillere været med i optakten for at prøve at spille sig på holdet, mens andre allerede tidligt har lavet aftaler med klubben for sæsonen. De endelige trupper i divisionen viser sig først, når vi kommer i gang med turneringen for alvor, og spillerne dermed ‘låser’ sig til de klubber, de spiller kampe for. Heldigvis har vi en rigtig god samling spillere allerede fra start, hvilket de viste i pokalkampen.

Christian Helev er kommet til fra Frederikssund, Jakob Skovgaard Larsen fra FC Roskilde, og Mohammed Youssef er kommet hjem fra Vanløse. Alle var med fra start mod Listrup. Det samme var 20-årige Isak Tånnander, som er kommet til fra HIK, og ligeledes 20-årige Frederik Vestergaard Kristensen, som er kommet til København fra Thisted FC.

Alle de nye har vist rigtig gode takter fra start, og vi er sikre på, at de hurtigt falder til både i klubben og i tilskuernes hjerter.

Finale i Valby LIV Cup

Hvis du ikke kan komme til kampen på Fyn, så kan du i stedet se finalen i vores lokale – og meget traditionsrige – Valby LIV Cup. I finalen mødes Boldklubben FREM og Boldklubben Frederiksholm Sydhavnen, og kampen spilles på Kunst 6 lige bag ved tribunen kl. 13.00.

God kamp til alle, og rigtig god tur til dem, der skal til Næsby. Kom så gutter, kom så FREM!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk