Marienlyst kommer på besøg

Kampoptakt

Boldklubben FREM – Boldklubben Marienlyst
Lørdag den 25. maj kl. 14.00
Valby Stadion

FREM tog tirsdag hjem fra Skovshoved med tre point i bagagen. 2-1 sejren blev sikret takket være Daniel ’Elly’ Pedersens syvende sæsonscoring og et vaskeægte drømmemål af Victor Christiansson.

FREM har travlt for tiden. Lørdag spiller de den tredje kamp på syv dage. Det er Marienlyst, der allerede er sikre på at rykke ned, der kommer på besøg i Valby Idrætspark. Marienlyst havde efter weekendens runde kun ti point, og med 18 point tilbage at spille om og 19 point til nærmeste hold over stregen, er de sikre på at skulle spille Danmarksseriefodbold i næste sæson. Marienlyst har tabt samtlige kampe i Kvalifikationsspillet. Senest fik de øretæver på udebane mod FC Sydvest, der slog dem 5-0. Marienlyst har i de seneste tre kampe en målscore på 0-14, så noget kunne tyde på, at de mentalt er gået lidt på sommerferie. Marienlysts topscorere hedder Mads Jørgensen og Anders Fønss. De har begge scoret 4 mål i sæsonen.

Sidst FREM mødte Marienlyst var i marts måned på kunstgræsbanen ved siden af Valby Idrætspark. Her vandt FREM 3-1 på to mål af Benjamin Warlo og en enkelt Daniel ’Elly’ Pedersen scoring. Sejren blev starten på en længere periode, hvor FREM har haft lidt nemmere ved at få bolden i modstanderens mål. FREM har mødt Marienlyst seks gange. FREM har vundet to, spillet to uafgjort og tabt to.

FREMs sejr over Skovshoved sikrede dem endegyldigt endnu en sæson i 2. Division. Sejren betød også, at FREM holder fast i førstepladsen i Kvalifikationsspillet.

På lørdag er det tredjesidste hjemmekamp inden en alt for lang sommerpause. Marienlyst fik ikke lov til at opleve Valby Idrætspark, sidste gang, de var på besøg i Sydhavnen. Det får de denne gang, og du kan være med til at vise dem den legendariske opbakning, der med garanti vil sende dem hjem til Fyn med susen for ørene og nul point i bagagen. Husk, at du kan købe din billet på forhånd.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk