FREM havde mest spil og flest chancer – men måtte nøjes med 1-1 i Brønshøj

Stærkt spil af Thinter både defensivt og offensivt endda med et par skudforsøg – Foto Preben PathuelBrønshøj kom foran kort før pausen, men Frederik Roepstorff udlignede for FREM tre minutter ind i anden halvleg, og 1-1 blev resultatet af en kamp, som FREM ret beset havde fortjent at få tre point ud af.

I en underholdende forestilling havde FREM det meste spil og i hvert fald i anden halvleg også de fleste chancer i opgøret mod Brønshøjs tophold i 2. Division.

På den baggrund var 1-1 i underkanten i en lidt forblæst – men ikke decideret kold Tingbjerg Idrætspark. Det var faktisk rigtig dejligt fodboldvejr til et klassisk københavneropgør.

FREM-træner Lasse Holmgaard havde valgt at begynde kampen mod Brønshøj med de samme 11 spillere, som var startet inde i sidste uges hjemmekamp mod Marienlyst (3-1). Til gengæld var der udskiftninger på bænken. Bl.a. var Beran Camili tilbage, mens Gustav Gjøg ikke var i truppen til denne kamp.

Efter en lidt forsigtig start fra begge holds side kom der efter et kvarters spil efterhånden gang i sagerne.

Brønshøj fik den første gode mulighed, da backen Ahmed Iljazovski var fulgt med op ved et hjørnespark. Den tidligere HIK-spiller udnyttede, at FREM-forsvaret havde svært ved at få kuglen ud af farezonen, men hans forsøg endte heldigvis for FREM over målet.

Derefter havde Brønshøj optræk til endnu et par muligheder, men både Kevin Bechmann Timm og Oliver Lassen måtte se sig tacklet i afslutnings-øjeblikket, og i stedet var det gæsterne fra FREM, der så småt overtog spillet.

Tonni Adamsen havde et kvalificeret skudforsøg, og den altid livlige Abdoulie Njai fik efter en lille halv time brudt igennem i FREMs højre side. Hans indlæg endte ovre ved bageste stolpe, hvor Daniel ’Elly’ Pedersen imidlertid ikke kunne nå frem til bolden.

Det kunne Kenneth Thinter til gengæld kort efter i en situation, hvor FREMs Frederik Roepstorff fik brudt et Brønshøj-angreb. Han lagde den ud på venstrekanten, hvor Kenneth Thinter fik sat sig godt igennem og også fornuftigt trykket af mod fjerneste stolpe. Her måtte Brønshøjs målmand, Kasper Vilfort, præstere en ganske fin redning for at forhindre sit hold i at komme bagud.

Æv at Tonni Adamsen brændte en kæmpe chance i 2 halvleg, men banen var svær – Foto Preben PathuelSenere i første halvleg var Frederik Roepstorff igen i oplæggerens rolle. Denne gang var det en fiks frisparks-kombination i venstre side, hvor Tonni Adamsen fik løb mod målet. Han forsøgte sig med et fladt skud, men han måtte igen se Kasper Vilfort redde for hjemmeholdet.

Det trak op til 0-0 ved pausen, og uafgjort efter første halvleg ville såmænd ikke have været helt urimeligt. Men ud af ingenting kom der pludselig et hårdt stød i maven for FREM.

Oliver Lassen driblede rundt i Brønshøjs venstre side, og det lykkedes ham at få sendt bolden skråt bagud til Kevin Bechmann Timm, som fra kanten af straffesparksfeltet på fornem vis helflugtede bolden over i målets højre side uden chance for FREM-målmand Marco Brylov.

På den baggrund kunne Brønshøj gå til pausen med en etmålsføring, men den holdt kun til tre minutter ind i anden halvleg.

FREM lagde straks efter pausen et hårdt pres på Brønshøj, som begik flere opspilsfejl. En af dem straffede Frederik Roepstorff, da lejesvenden fra Helsingør satte sig igennem i straffesparksfeltets højre side, hvorefter han fra kort afstand sendte bolden forbi Kasper Vilfort og scorede sit første mål for FREM.

Det var ganske fortjent, men efter udligningen havde Brønshøj en opblussen, hvor holdet fik en serie af frispark midt på FREMs banehalvdel.

Den farligste situation opstod, da bolden efter et frispark i hjemmeholdets højre side endte helt ovre i modsatte side, hvor Andreas Lissau steg til vejrs. Der var både saft og kraft i venstrekant-spillerens hovedstød, men hans forsøg endte over såvel Marco Brylov som FREMs mål.

Men derefter ændrede kampen igen karakter.

FREM lagde igen et tungt tryk på Brønshøj, som i lange sekvenser havde store problemer med bare at få bolden op på gæsternes banehalvdel.

Det store overtag i spil førte også til adskillige chancer til FREM.

“AB” Var glad for Frem’s udligning – Foto Preben PathuelTonni Adamsen kom igennem i venstre side, men hans forsøg endte over mål. Abdoulie Njai tog to træk fra sin højre kant og skød på mål lige uden for straffesparksfeltet, men hans forsøg strøg lige over og lige lidt til venstre for hjemmeholdets mål.

Benjamin Warlo havde også en kvalificeret afslutning i en svær position til højre for Brønshøjs mål, hvor vinklen blev lidt spids, og hvor FREM-angriberen var i en akavet position. Alligevel fik han både retning og fart på sit forsøg, som han dog måtte se Kasper Vilfort redde.

Kort efter var Benjamn Warlo i oplæggerens rolle, da han spillede Abdoulie Njai fri i straffesparksfeltet, men her gik Kasper Vilfort godt ud af sit mål og fik blokeret afslutningen.

20 minutter før tid forsøgte Tonni Adamsen sig igen udefra, men hans forsøg gik igen over mål, mens Benjamin Warlo måtte se et fint hovedstødsforsøg ende ved siden af Brønshøj-buret.

Andreas Horsebøg forsøgte sig også på hovedstød efter et hjørnespark, men her var buen så blød, at Kasper Vilfort ikke havde de store problemer med at redde. Og det samme kunne siges om det forsøg, som Kenneth Thinter havde fra venstrekanten små ti minutter før tid.

Den sidste del af kampen blev præget af mange udskiftninger. FREM satte blandt andre Daniel Anusic på banen, men han kunne ikke nå at udrette det store mod sin gamle klub.

Mod slutningen forsøgte Brønshøjs indskiftede Saad Abbouch sig med et indlæg fra venstre side. Kevin Bechmann Timm kunne imidlertid ikke nå frem til bolden, og derefter var der ikke meget mere i den kamp.

Forhåbentlig bliver der mere at juble over på lørdag når Avarta kommer på besøg i Valby – Foto Preben PathuelIsoleret set kunne FREM være godt tilfredse med at få et point på udebane mod et tophold, som endda var foran 1-0. Men på baggrund af spil og chancer kunne Brønshøj faktisk være bedst tilfredse med pointdelingen.

Det var anden gang i denne sæson, FREM fik point efter at have været bagud. Første gang var i efterårets hjemmekamp mod Vanløse, som også sluttede 1-1.

Lørdagens uafgjorte resultat betød, at FREM rykkede fra sjette- til femtepladsen i 2. Division med tre runder tilbage. Midterfeltet er dog særdeles tæt, og det er et godt bud, at der skal enten fem eller seks point til i de sidste tre kampe for at komme med i den top-6, som kvalificerer sig til oprykningsspillet senere i foråret.

Oprykningsspillet er Brønshøj med det uafgjorte resultat sikre på at komme med i. Der er ganske vist ni point ned til stregen, men da flere af holdene også skal møde hinanden, kan de ikke alle indhente ’Hvepsene’.

FREMs næste kamp er på hjemmebane mod Avarta, som ligger under FREM i tabellen, og som realistisk set får svært ved at nå med i oprykningsspillet.

Der burde altså være en vis mulighed for tre point til FREM, men efterårets kamp mod Rødovre-klubben endte 0-0, så det kan sagtens blive en udfordring.

Kampen mod Avarta spilles lørdag 30. marts kl. 14.00 i Valby.

Matchfacts:

Brønshøj – FREM 1-1 (1-0)

Mål:

1-0 Kevin Bechmann Timm (45.)
1-1 Frederik Roepstorff (48.)

Advarsler:

Brønshøj: Ahmed Iljazovski (17.), Andreas Lissau (77.)’

FREM: Kenneth Thinter (86.), Alain Mateso (92.)

Holdopstillinger:

Brønshøj: Kasper Vilfort – Ahmed Iljazovski, Ricky Gotland, Anton Holse, Jonas Magnussen – Oscar Buch, Lars Emil Juel Andersen, Andreas Baes Jensen, Andreas Lissau – Kevin Bechmann Timm, Oliver Lassen

FREM: Marco Brylov – Kristoffer Dirksen, Frederik Sundstrup, Andreas Horsebøg – Abdoulie Njai, Victor Christiansson, Frederik Roepstorff, Kenneth Thinter, Tonni Adamsen – Benjamin Warlo, Daniel ’Elly’ Pedersen

Udskiftninger:

FREM: Beran Camili ind for Daniel ’Elly’ Pedersen (46.)

Brønshøj: Casper Löween Jensen ind for Andreas Baes Jensen (66.)

FREM: Alain Mateso ind for Frederik Roepstorff (76.)

FREM: Daniel Anusic ind for Abdoulie Njai (85.)

Brønshøj: Saad Abbouch ind for Oliver Lassen (87.)

For FREM blev Marius Finsen, Mikkel Andersson, Mads Julø og Jesper Næsby (målmand) ikke benyttet.

Dommer: Mostafa Seyfi

Tilskuere: 1.252

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk