To storsejre til U11-1

Lørdag den 16. marts var vi på besøg hos B.1903. Vi havde alle mand klar, og til trods for at B.1903 havde valgt at spille i røde trøjer på hjemmebane, fik de en på hatten. Vi angreb og angreb, og B.1903 havde få muligheder. Vi havde masser af chancer, og Gustav havde med to flotte mål på oplæg af Bjørn og Omar bragt os foran med 2-0 ved pausen.

I pausen vi fik snakket om at spille hurtigt og gøre tingene færdigt. Snakken hjalp, og anden halvleg vindes med 5-1. Her var både Omar, Bjørn og Alexander på pletten. Stor tilfredshed med opbygning af spillet; det bliver bedre og bedre. Sidst og ikke mindst fik vi et par spillere fra U11-2 med, og de fik 30 minutter, så alt i alt en god dag.

Lørdag den 23. marts var KB-2 på besøg. Vi havde til dagens kamp tre spillere som oversiddere, da der er kamp om pladserne. Træningsindsatsen er ret afgørende på U11-1, da truppen er ret lige. Alexander, Oscar og David sad over. Et afbud fra vores angrebs-es Bjørn B. betød, at David blev tilsagt og mødte frisk op. Holdet med HC, Carl, Malik, Mutaz, Anton, Omar, Gustav, Adam, Marcus og David slog KB med 11-2.

Vi snakkede om at spille bolden hurtigt rundt uden driblinger og lade bolden gøre arbejdet. Det var en fornøjelse at se drengene spille bold i dag. Masser  af uselviske mål, hvor man spiller chancen større, og det var i første halvleg en fryd for øjet: 4-0 ved pausen.

KB skifter målmand i pausen, og det var ærlig talt til vores fordel, da han havde en del forkerte udkast, som gjorde det nemt, og derfor vinder vi 11-2.

Vi bytter også om på pladserne de sidste tyve minutter, og det giver selvfølgelig uro. Til gengæld fik vores målmand scoret, og jeg må rose flere af drengene for at hjælpe med dette. Anton viste, at venstre midt også er en plads, han kan spille, for udover to oplæg scorede han tre flotte kasser og tog fortjent fidusbamsen.

Stor opbakning fra forældrene, der nød dagen. Træningen fortsætter, og vi glæder os til at se en ny spiller, der kommer fra Frederikssunds U11-1.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk