En enkelt ændring var det blevet til i forhold til kampen mod Fremad A, Christoffer Remmer havde pådraget sig en mindre skade og sad uden for. Dette havde givet plads til Philip Oslev, og så havde Tobias Noer fået plads på bænken.

Kampen startede alt andet end godt for FREM, Middelfart lagde et stort pres på FREM som havde svært ved at få bolden væk fra egen zone. Presset gav bonus til Middelfart da Daniel Warmbach allerede i det 4 min ikke rigtig fik kontrol over en bold i feltet og den blev spillet rundt til Lasse Thomsen som med et forholdsvis blødt skud sendte bolden i mål, Viktor Anker’s udsyn var formentlig spærret af en Middelfartspiller som faktisk stod offside, men ikke rørte bolden.

Middelfart slap lidt af trykket, og FREM kom med i spillet, og i det 12 minut lykkedes det FREM at udligne, da Emil Schou Jørgensen sendte en lang bold frem ad banen til Philip Oslev i højre side hvor han fra baglinjen serverede bolden for fødderne af Egzon Zeqiri som havde uhyggelig meget plads til at placere bolden i mål.

Kampen gik herefter ind i en fase hvor begge hold producerede chancer. For FREMs vedkommende var det mest af alt på kontraløb, mens Middelfart måtte spille sig til dem. FREM havde en kæmpe mulighed da Salieu Drammeh forsøgte sig med et skud fra kanten af feltet, men bolden ramte overliggeren.

Middelfart havde også en stor mulighed men Viktor anker stod godt i FREMs mål og fik bokset bolden over mål. Det gjorde han også kort efter på et frisparks forsøg et par meter fra kanten af feltet, og så nåede Viktor også lige at redde et langskud kort før pausen.

FREM havde i perioden op til pausen en stor kontra mulighed 3 mod to da Egzon Zeqiri førte bolden op ad bane. Desværre valgte han at spille til venstre og ud til Salieu Drammeh, for Zamir Aliji lå helt udækket til højre for ham.

FREM fik en lidt bedre start på anden halvleg, og efter få minutters spil blev Salieu Dramme spillet næsten fri tæt under mål, men han blev omklamret så meget at han mistede bolden. Kort efter fik FREM endnu en stor mulighed, da Zamir Aliji slap fri i venstre side af feltet og spillede på tværs til en fri Egzon Zeqiri, og med så meget plads som han havde plejer han ikke at skyde forbi mål, men “plejer” eksisterede ikke i dag og FREM spilleren sendte bolden højt over mål.

Så strammede Middelfart grebet om kampen, og fik igen presset FREM i bund, det blev også til muligheder, og en hel del hjørnespark, men ofte driblede man ind i en FREM spiller eller sendte bolden forkølet over mål.

FREM havde dog et rigtig godt forsøg et kvarter før tid da Salieu Drammeh sparkede på mål efter en lille dribletur i feltet, men Middelfarts målmand fik bokset bolden væk

Inde i kampens overtid var der nok ikke mange der havde regnet med sejren, men FREM og navnlig Mads Gernsøe ville det anderledes da han omkring midterlinjen opfangede en dårlig aflevering og tog den lange tur mod mål med to halsende Middelfart spillere efter sig og selv om den ene af dem forsøgte at få fat i Mads Gernsøe, så lykkedes det ham sikkert at udplacere Middelfarts målmand.

De efterfølgende 4-5 minutters overtid gik meget langsomt, det synes jeg i hvert fald, men da dommeren endelig fløjtede af kunne FREM strække armene i vejret som sejrherre

Næste kamp er allerede på fredag hvor FREM drager til Nykøbing Falster den kamp spilles kl. 19:00

Inden da spiller FREMs 2. hold, det er hjemme (i følge DBU på bane 19) på tirsdag kl. 18:00 mod Skovshoved