Med to sejre i de seneste kamp nærmer FREM sig toppen af 3. division navnlig når topholdene samtidig sætter point til. Dagens modstander kom dog også med en række sejre i bagagen, der var dog intet der gav håb om en målrig affære, da begge hold ikke har scoret ret mange mål, og kun har fået smalle sejre på det seneste.

Det var dog tæt på at hjemmeholdet Avarta fik en drømmestart allerede efter få minutters spil da Bajram Huseini ramte den ene opstander med et lidt overraskende skud. Kort efter fik FREM en god kontra mulighed da Rasmus Louie Larsen tog en lang løbetur op ad banen og afsluttede, men Avarta’s keeper fik halvklaret til hjørnespark

Efterfølgende var det FREM der sad tungt på kampen og det gav FREM en del hjørnespark, og også nogle afslutningsforsøg, bl.a. hovedstød af Emil Schou Jørgensen og Oliver G. Andersen i begge tilfælde over mål.

Avarta havde ikke rigtig noget at byde på det virkede heller ikke som om de var interesseret i at blotte sig bagud for at skabe chancer. Alt i alt kan man sige at FREM ikke fik udnyttet sit overtag i spil og formåede ikke at skabe de helt store muligheder.

Anden halvleg formede sig nogenlunde på samme måde som første. FREM havde bolden men skabte intet. Salieu Drammeh blev sat på banen et kvarter inde i halvlegen, og havde FREMs første chance i anden halvleg da han slap fri i feltet men en svag afslutning sendte bolden forbi mål.

Oliver G. Andersen havde en rigtig god mulighed da han afsluttede fra kanten af feltet men sendte bolden en halv meter over mål.

Avarta kom lidt bedre med i kampen midtvejs i halvlegen, dog blev FREMs målmand Viktor Anker aldrig sat på nogen alvorlige prøver da Avarta’s få skud var langt forbi mål.

De fleste havde nok indstillet sig på kampen vil ende 0-0, men sådan gik det ikke, FREM var yderst heldige i det 87. minut, da Avarta’s Mikkel Lohmann Eslund mistede bolden i en dribling til Lucas Lodberg som efter et enkelt træk hamrede bolden meget sikkert i mål.

Kort efter var kampen dog slut for FREM målscoreren da han i en kontra blev fældet af Abdoulie Manneh som fortjent nok fik gult kort, men jeg undre mig over at det med kortene skal klares først før spilleren kan få hjælp udefra, det gentog sig i øvrigt i det 95. minut hvor Tobias Noer blev fældet.

Kampen sluttede uden yderligere chancer, Avarta spillerne virkede trætte og fik aldrig svaret igen på FREMs sene scoring.

Med sejre rykker FREM op på en 6. plads og det der er nu kun to point op til 1. pladsen men samtidig er der kun 4 point ned til sidste pladsen, og man kan sige at rækken har udviklet sig til en meget lige affære.

Næste kamp er en hjemmekamp mod Young Boys siom er rækkens mest scorende hold men samtidig også det hold der har lukket flest mål ind. kampen spilles i Valby, lørdag kl. 14:00

3. Division grundspil 9 runde.

Avarta-FREM 0-1 (0-0)
0-1 Lucas Lodaberg (87)

FREMs opstilling

Viktor Anker

Rasmus Grønne, Emil Schou Jørgensen, Gustav O. Hansen, Jacob Iskov

Lucas Lodberg (91 Egzon Zeqiri), Sylvester Seeger-Hansen (78, Jonas Milner Rosfeldt), Daniel Warmbach (61, Salieu Drammeh), Tobias Noer, Rasmus Louie Larsen (78, Kristian Lindberg)

Oliver G. Andersen (91, Aleksandar Spasojevic)

Ubenyttede reserver: Rasmus Nilsson (RM), Philip Oslev

Advarsel.
Emil Schou Jørgensen (82)

Dommer: Philip Hovgaard Lassen, Aalborg

Tilskuere 785

Foto Claus M. Hansen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk