FREM rejser til Rødovre i jagten på sæsonens første sejr

FREM har det svært resultatmæssigt i øjeblikket, og sæsonens første sejr lader stadig vente på sig. Spillerne har derfor brug for al den opbakning, de kan få, når de søndag drager til Rødovre, hvor Avarta venter. BK Frem Support arrangerer bustur til kampen.

FREM måtte i weekenden for femte kamp i træk i sæsonen gå fra banen uden en sejr, efter de tabte 4-1 i Valby Idrætspark til HIK. Frederik Christensen scorede sit første mål i FREM-trøjen, der dog desværre blot var et trøstemål.

FREM er dermed endnu uden sejr i denne sæson i 2. division, men det skal der forhåbentligt laves om på, når de tværstribede søndag indtager Rødovre, hvor Avarta lægger græs til sæsonens sjette runde. Avarta frister i øjeblikket tilværelsen på en femteplads med 8 point og en målscore på 4-4. Avarta går ind til kampen mod FREM med to sejre i de seneste to kampe. I weekenden vandt Avarta 2-0 på Østerbro Stadion over B.93. Oliver Carrara scorede begge Avartas mål, og de to scoringer gør ham til klubbens foreløbige topscorer.

I sidste sæson sluttede Avarta på tiendepladsen og måtte derfor sammen med blandt andet FREM en tur i Kvalifikationsspillet. Her sluttede Avarta på tredjepladsen med 45 point – 10 point færre end FREM. FREM og Avarta krydsede klinger tre gange i den foregående sæson. I klubbernes første møde i Grundspillet endte det målløst i Espenlunden i en kamp, som FREM burde have vundet. I det omvendte opgør i grundspillet tog FREM alle tre point med en 1-0 sejr i Valby Idrætspark. Tonni Adamsen scorede sejrsmålet for FREM med en flot langskudsscoring. 1.210 tilskuere overværede kampen. I det tredje opgør var FREM i hopla, og det endte med en 3-1 sejr til FREM i Espenlunden. Frederik Roepstorff scorede på langskud, Tonni Adamsen direkte på frispark og Daniel ’Elly’ Pedersen scorede til 3-0 på straffespark.

FREM og Avarta har mødt hinanden 15 gange før. Det er blevet til hele ni FREM-sejre, blot to nederlag, mens 4 er endt uafgjort. I 2014 klaskede FREM Avarta hele 7-1 på udebane i 2. division. Daniel ’Elly’ Pedersen scorede to mål, mens også både Beran Camili, Jeppe Østenkjær, Christian Stockholm, Lasse Lindbjerg og Tim Risvig kom på tavlen.

Det er aldrig sjovt, når resultaterne ikke går den rigtige vej – hverken for spillere, trænere eller fans. Heldigvis er løsningen på at komme ovenpå igen noget, vi er rigtig gode til i FREM. Det er nemlig at stå sammen og bakke hinanden op, uanset hvad vej vinden blæser. Derfor er det også pivvigtigt, at alle mand er på dæk, når verdens bedste fodboldklub på søndag indtager Rødovre. BK FREM Support har arrangeret en bustur, så din rejse til Rødovre bliver i godt selskab og med højt humør. Prisen er 75 kroner for medlemmer og 100 kroner for ikke medlemmer. Med i prisen får du også lækker brunch i klubhuset inden afgang. Det er først til mølle, og det er vigtigt for køkkenet at vide, hvor mange der skal spise med – så se dog at kom i gang! Tilmelding skal ske på telefon 60 71 81 52.

God kamp!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk