FREMs Rasmus Grønne Jensen bragte sit hold foran i udekampen mod KFUM Roskilde, og i anden halvleg scorede Mohamed Youssef, men det var desværre i eget net. Og på den måde sluttede den underholdende og afvekslende kamp 1-1.

For anden gang på fire dage skulle FREM spille i Roskilde. Og efter 0-3 mod FC Roskilde i onsdags gik turen denne gang til domkirkebyens sydøstlige hjørne, hvor KFUM Roskilde har hjemme.


Rasmus Grønne bragte Frem foran – Foto Preben Pathuel

Det var første gang nogensinde, de to klubber mødte hinanden, og det er ikke så overraskende. KFUM Roskilde har traditionelt været byens lillebror og spillet seriefodbold. Men i sidste sæson spillede klubben så for første gang med i divisionen. Og selvom de måske nok var favoritter til at rykke tilbage i Danmarksserien, klarede de sig lige så godt som bysbørnene – og kom derfor med i 3. Division.

FREMs kamp onsdag mod FC Roskilde havde været afviklet i et skrækkeligt blæsevejr, men denne lørdag eftermiddag havde vinden løjet meget af. Dysten fandt nærmest sted i det, som på meteorolog-sprog hedder ’pletvist skyet’.

Det var faktisk rigtig godt fodboldvejr på Boresko Park, som det lille, hyggelige Lillevang Idrætscenter nu hedder. Det var nemlig hverken for varmt eller for koldt.

FREM-træner René Henriksen havde givet genvalg til alle spillerne fra startopstillingen i kampen fire dage forinden. Og det antyder også, at der egentlig ikke var noget i vejen med indsatsen mod FC Roskilde, selvom det endte med sæsonens første nederlag.

FREM begyndte lørdagens kamp bedst.

Efter få minutters spil tog venstrekanten Armend Aslani en god dribletur på tværs af banen og fandt med en god stikning Mohamed Youssef i højre side af straffesparksfeltet. KFUM Roskildes målmand, Max Christensen, klarede dog forsøget fra FREMs højre back.

Kampen udviklede sig til en fysisk duel – foto Preben Pathuel

Få minutter senere kunne Max Christensen til gengæld ikke holde fast i kuglen, efter at FREM fastholdt et angreb efter et hjørnespark og fik lagt kuglen ind i målfeltet. Det udnyttede FREM til at sende bolden i mål, men dommer Mostafa Seyfi havde forinden fløjtet for frispark til hjemmeholdets målmand.

KFUM Roskilde ville imidlertid også være med.

Efter 12 minutters spil fik holdet frispark på kanten af feltet, der i første omgang endte med, at FREM-målmand Rasmus Wedege fik bokset bolden væk. Den endte imidlertid hos midtbanespilleren Emil Ølvang, der helflugtede på mål – en lille smule over.

Fire minutter senere opstod der en farlig situation, da Rasmus Wedege ville sparke bolden ud af farezonen. Den endte i stedet hos KFUM Roskildes livlige fløjspiller, Josef Moussa, der forsøgte at finde Mohammad Hussain i modsatte side. Målet var ubevogtet, men det lykkedes for Rasmus Grønne Jensen at få headet væk for næsen af ham.

Nogle minutter senere forsøgte hjemmeholdets Luka Dumic at lave en ’Patrik Schick’ på Rasmus Wedege ved at skyde på mål tæt fra banens midtercirkel. Men Rasmus Wedege havde styr på situationen, og bolden endte også til højre for målet ved denne lejlighed.

Derefter fik FREM etableret sat værterne under et meget godt pres.

Det gav sig i første omgang udslag i en god skudmulighed til Frederik V. Kristensen. Den opstod efter opspil i FREMs venstre side, og efter en bold på tværs af Armend Aslani skød Frederik V. Kristensen på mål, men han måtte nøjes med et hjørnespark.

Jubel efter FREMs første scoring – Foto Preben Pathuel

Dette hjørnespark endte med en hovedstødsmulighed til Christian Helev, men bolden var lidt for høj til, at han kunne få et godt træf på kuglen.

Nogle minutter senere førte presset fra FREM til en hel kavalkade af hjørnespark. Og på det fjerde af slagsen inden for få minutter slap KFUM Roskilde ikke med skrækken.

Efter lidt frem og tilbage endte kuglen for fødderne af Rasmus Grønne Jensen, der var trukket med frem. Fra en position midt i feltet sendte han bolden imellem Max Christensen og venstre stolpe til 1-0 til FREM.

På dette tidspunkt var der spillet en lille halv time af kampen. Og man kan ikke sige, at målet slog KFUM Roskilde ud af kurs.

Tværtimod var værterne toneangivende i det sidste kvarter af første halvleg, og det gav sig udslag i tre store målchancer.

FREMs behandler, lægestuderende Mikkel Graack modtog gult kort for løbe på banen og behandle en FREM spiller selv om han havde fået lov – Foto Preben Pathuel

Først var det Rasmus Oksbjerre Hansen, som fandt en helt fri Mohammad Hussain i hjemmeholdets venstre side. Han endte med at komme alene med Rasmus Wedege, der gik fint ud af sit mål, og på den måde kom kantspilleren til at overplacere sit skud ved at sende det over mål.

Minuttet senere var det Josef Moussa, som i bedste Mikkel Damsgaard-stil ganske uforstyrret trak ind fra højre side i FREMs straffesparksfelt. Han sendte dog bolden snært forbi den fjerneste stolpe.

Emil Ølvang forsøgte fra en lignende position få minutter senere at skrue bolden op i hjørnet, men også her var bolden lidt langt til venstre.

Hvis FREM kunne være lidt utilfredse med at være bagud i onsdagens kamp, så kunne holdet bestemt ikke være utilfredse med en pauseføring lørdag.

Umiddelbart efter pausen fik KFUM Roskilde en pæn mulighed til Oliver Lassen, der imidlertid skulle løfte sit ben lovlig meget til, at han kunne få retning og fart på sit forsøg. Og det betød, at Rasmus Wedege kunne redde.

Men minuttet efter kunne FREM meget vel være kommet på 2-0.

Armend Aslani modtog en skøn bold i dybden og kom alene med Max Christensen. Der var tid til at overveje en afslutningsløsning for Armend Aslani, der endte med at forsøge at løfte bolden over de blå- og hvidstribedes keeper. Han fik dog hånden på, og på de efterfølgende riposter til Armend Aslani var der for mange forsvarsspillere, der kunne blokere.

Ikke desto mindre blev den store chance starten på en god periode for FREM – med en enkelt undtagelse.

Christian Helev slap med en henstilling efter et frispark begået af en KFUM spiller

I den situation modstod Emil Schou Jørgensen fristelsen til at begå straffespark på Josef Moussa, hvis afslutning Rasmus Wedege i stedet kunne gribe.

Ellers bar den første halvdel af anden halvleg præg af et FREM-hold, der havde styr på situationen. Og hvor KFUM Roskilde faktisk virkede som om, at de var ved at løbe sure i det.

Men midtvejs i halvlegen gik det alligevel galt.

Her slap Oliver Lassen fri i hjemmeholdets højre side. Han ville lægge bolden på tværs til Mohammad Hussain, og i sin iver for at forhindre pasningen kom Mohammed Youssef imellem – og kom derved meget uheldigt til at dirigere bolden ind i eget mål.

Scoringen kostede noget momentum hos FREM, og få minutter senere brændte det alvorligt på foran Rasmus Wedege, som i to omgange dog kunne tag favntag om kuglen på selve mållinjen.

I den anden ende forsøgte Jacob Pind sig med et fladt skud, men selvom der var god kraft i skuddet, så var det lidt for langt til venstre.

kaptajn Pind og Co. må op på hesten igen og levere en bedre indsats på næste lørdag. – foto Preben Pathuel

I kampens slutfase tilfaldt den største chance nok i virkeligheden FREMs indskiftede Oliver Andersen, der fik en hovedstødsmulighed efter en lille skovtur af Max Christensen. Keeperen nåede dog tilbage og sikrede sig bolden tæt på venstre stolpe.

Få minutter senere fik Rasmus Wedege bokset bolden væk efter et hjørnespark i modsatte ende. Josef Moussa tog derefter chancen med et fladt skud fra kanten af feltet, men det endte til FREMs held ved siden af målet.

FREM fik kampens sidste virkelig store mulighed.

Den kom ved et frispark i højre side tæt på stregen til straffesparksfeltet. Jakob Skovgaard Larsen tog sig af frisparket, og det var et kvalificeret et af slagsen, hvor bolden imidlertid endte få centimeter over KFUM Roskildes mål.

Dermed spillede FREM for første gang i denne sæson uafgjort, men det betød ikke desto mindre, at holdet kravlede op fra fjerde- til tredjepladsen til i tabellen.

Førerholdet FC Roskilde vandt nemlig 3-1 ude over hidtil ubesejrede Dalum, som dermed dumpede ned under FREM på grund af dårligere målscore.

Tredjepladsen kan dog blive forvandlet til en fjerdeplads, hvis Vanløse vinder hængepartiet mod Karlslunde i midtugen med fire mål eller mere. Det var den kamp fra første runde, som blev afbrudt på grund af tordenvejr.

Næste kamp for FREM er på lørdag hjemme mod netop Karlslunde.

I stedet for vinderfoto, et foto af trænerbænken – foto Preben Pathuel

Matchfakta

KFUM Roskilde – FREM 1-1 (0-1)

Mål
0-1 Rasmus Grønne Jensen (27.)
1-1 Mohamed Youssef (67., selvmål)

Advarsler

KFUM Roskilde: Luka Dumic (15.), Oliver Lassen (40.)
FREM: Mohamed Youssef (44.), Matthias Andersen (76.)

Holdopstillinger

KFUM Roskilde: Max Christensen – Rasmus Oksbjerre Hansen, Christoffer Blond, Victor Fiala, Mico Elvig – Josef Moussa, Emil Ølvang, Marco Sander Petersen, Mohammad Hussain – Luka Dumic, Oliver Lassen

FREM: Rasmus Wedege – Mphamed Youssef, Rasmus Grønne Jensen, Emil Schou Jørgensen, Frederik Sundstrup – Jakob Skovgaard Larsen – Isak Tånnander, Jacob Pind, Frederik V. Kristensen, Armend Aslani – Christian Helev

Udskiftninger

FREM: Matthias Andersen ind for Frederik Sundstrup (60.)

KFUM Roskilde: Erkan Firat ind for Emil Ølvang (70.)

KFUM Roskilde: Amin El Barrani ind for Mohammad Hussain (70.)

FREM: Christian Bramsborg ind for Mohamed Youssef (76.)

FREM: Oliver Andersen ind for Armend Aslani (76.)

KFUM Roskilde: Benjamin Sode ind for Mico Elvig (78.)

KFUM Roskilde: Frederik Winther Lindberg ind for Luka Dumic (83.)

For FREM blev Oliver Møller Jensen, Kristoffer Dirksen, Rasmus Fugl og Vitus Sindahl (målmand) ikke benyttet

Dommer: Mostafa Seyfi

Tilskuere: 280

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk