FREM skal til Skovshoved

FREM tog et point med hjem fra Helsingør fra kampen mod topholdet takket være hård fight og fremragende opbakning fra lægterne. Begge dele er der brug for igen på lørdag, når FREM mod Skovshoved skal forsøge at udbygge stimen som ubesejret til fem kampe. BK Frem Support arrangerer bustur.

FREM havde en svær opgave foran sig, da de i weekenden gæstede tabellens duks, Helsingør. Helsingør havde inden kampen vundet samtlige hjemmekampe, og FREM måtte undvære topscoreren, Tonni Adamsen. FC Helsingør kom da også foran efter 20 minutters spil, men ti minutter inden slutfløjt dukkede Dominik Kis op og udlignede til kampens resultat, 1-1. Hele to fyldte fanbusser var sendt fra Sydhavnen til Nordsjælland, og opbakningen til de tværstribede var i sandhed imponerende.

På lørdag venter endnu en udekamp i Nordsjælland, når FREM gæster Skovshoved. Skovshoved ligger dog helt modsat topholdet Helsingør i tabellen. Skovshoved har ikke vundet i otte kampe i træk, og de har indtil videre kun vundet en enkelt kamp i sæsonen. I weekenden tabte ’Skovserne’ 1-0 på udebane til Brønshøj. Skovshoved må undvære deres topscorer, John Frederiksen, til mødet mod FREM, da han har karantæne. Det samme har Sebastian Elvang, der blev udvist i weekendens nederlag mod Brønshøj.

FREM og Skovshoved har mødt hinanden 44 gange før. FREM har vundet 25, 9 er endt uafgjort, og Skovshoved har vundet 10. I 2010 vandt FREM i Københavnerserien 4-1 over Skovshoved i Valby Idrætspark. Skovshoved kom foran, men Lasse Dahl og Simon Leth Nielsen fik vendt det truende nederlag til FREM føring, før Martin Jeppesen scorede to gange.

BK Frem Support arrangerer bustur til weekendens udekampe, og du skal da med. Tilmelding skal ske på telefon 60 71 81 52. Det er først til mølle, så skynd dig for fan’. Prisen kan du ikke bruge som undskyldning, for det koster kun 20 kroner for medlemmer og 40 kroner for medlemmer og 60 kroner for ikke medlemmer at komme med. For børn koster det tyve kroner. Der er mødetid klokken 13 i Klubhuset.

Så tag da med, når Superfremmerne på lørdag skal udbygge den fine stime som ubesejrede. Tre point på kontoen vil muligvis sende FREM over stregen, så din opbakning er så vigtig som altid. 

God kamp!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk