FREM skal til Skovshoved

Lørdag tabte FREM på udebane til Dalum. Det er der heldigvis ikke tid til at dvæle ved, for allerede tirsdag skal FREM igen på farten, når fremmerne drager til Skovshoved.

René Henriksen, der igen er tiltrådt som FREM-træner, fik ikke den debut, han havde håbet på, da FREM lørdag gæstede Dalum. Allerede efter seks minutter var FREM bagude 2-0. 2-0 føringen blev også til 3-0, og selvom Dalum efter godt 70 minutter blev reduceret til ti mand, og selvom FREM i øvrigt var bedst både målt på spil og chancer, så lykkedes det ikke at hente point med hjem til Sydhavnen. Daniel ’Elly’ Pedersen fik dog formået at reducere til kampens slutresultat 3-1.

Heldigvis er der allerede tirsdag kamp igen, hvor FREM kan vaske nederlaget af sig. Og hvis du tænker, at FREM da har mødt tirsdagens modstander, Skovshoved, før – og også mere end en gang – så har du helt ret. Tirsdagens kamp er nemlig fjerde gang i sæsonen, at FREM og ’Skovserne’ møder hinanden. Sæsonens første møde mellem de to klubber var i Skovshoved i første runde af Sydbank Pokalen. Her vandt FREM 4-1. I udekampen i Grundspillet fik FREM et point med hjem fra Skovshoved, da kampen endte 1-1. Kampen på Valby Stadion endte med en 1-0 sejr til Skovshoved. Tirsdagens kamp bliver klubbernes 42. møde. I de 41 foregående opgør har FREM vundet 29, tabt 9 og spillet 10 uafgjort.Skovshoved ligger på 6. pladsen i Kvalifikationsspillet med 29 point og en målscore på 31-50. Lørdag spillede de 1-1 mod Odder på hjemmebane. Skovshoved er ubesejrede i de sidste tre kampe med to sejre og en uafgjort. Skovshoveds topscorer er Kasper Kempel, der har scoret 7 mål i sæsonen.

På trods af FREMs nederlag holder de indtil videre førstepladsen i Kvalifikationsspillet, da Hillerød også tabte. Slagelse har dog mulighed for at overhale FREM, hvis de søndag vinder deres kamp hjemme mod Avarta.

Snyd ikke dig selv for en tirsdag aften i selskab med Sydhavnens Helte. Så drag nordpå og syng de tværstribede til sejr, når Skovserne skal have smæk.

God kamp!