Med stor glæde kan vi fortælle, at RobinHus Valby & København SV fortsætter sit sponsorat og store engagement i Boldklubben FREM. Det er supervigtigt, at vi har endnu en lokal partner med på holdet, og som har valgt at støtte klubbens videre udvikling.

“Ejer Rico Juhl kommer tit og støtter 1. holdet på stadion, er med i vores erhvervsnetværk og altid klar på god sparring, så vi er super glade for, at samarbejdet fortsætter,” udtaler Direktør Claus Mohrhagen.

Rico Juhl siger: ”Jeg har nu været med som sponsor i klubben de sidste 3 år, og det har været en spændende rejse, og den rejse er jeg fortsat meget interesseret i at fortsætte på. Der sker en masse spændende ting i klubben, som jeg gerne vil være med til at følge på tæt hold og være med til at hjælpe godt på vej.”

“Det er vigtigt for en by eller bydele i det her tilfælde, at der er et stærkt idrætsliv med de rigtige faciliteter, da det er med til at gøre det til attraktive områder at bo i, især for børnefamilier. Boldklubben FREM gør en kæmpe indsats for det, og det vil jeg naturligvis gerne blive ved med at støtte op om sammen med klubbens mange og stigende medlemmer og frivillige.”

“Valby og Sydhavnen ville ikke være det samme uden Boldklubben FREM. Jeg glæder mig til det fortsatte gode samarbejde med Boldklubben FREM og står altid til rådighed over for dem, deres medlemmer og frivillige, hvis de skal købe eller sælge en bolig”.