Fortsætter sejrsstimen i Silkeborg?

I den seneste uge er det blevet til 2 sejre til FREM: Først 5-0 hjemme over Karlslunde i 3. Division og dernæst 1-0 ude over Frederikssund i Sydbank Pokalen.

Nu står den på udekamp i det midtjyske, når Young Boys FD (tidligere Silkeborg KFUM) tager imod lørdag d. 4. september kl. 14.00 på Jysk Park i Silkeborg.

BK Frem Support arrangerer bustur til kampen – se mere om busturen her.

Jacob Pind sendte FREM videre i Sydbank Pokalen (Foto: Preben Pathuel)

Igen et nyt bekendtskab

Silkeborg KFUM rykkede op fra Danmarksserien denne sommer, og de benyttede lejligheden til at skifte navn til Young Boys Football Development, og det er derfor det navn, de spiller under i 3. Division.

Holdet spiller deres hjemmekampe på Jysk Park, som jo samtidig er Superligastadion, når bysbørnene fra Silkeborg IF spiller der. Det gør de pga landskamppause ikke i den kommende weekend, og derfor er stadion rammen om en kamp mellem to hold, som fodboldmæssigt ikke kender ret meget til hinanden.

Young Boys er kommet blandet fra start i divisionen, hvor de har hentet en uafgjort 0-0 hjemme mod Dalum og en sejr på 2-1 ude over medoprykkerne fra Lyseng. Oveni dette har de tabt til mere divisionsvante modstandere fra Slagelse, Vanløse og senest FC Roskilde. Tabellen siger en øjeblikkelig 11. plads med 4 point.

Til sammenligning ligger FREM nummer 2 med 10 point, og det vil vise sig, om tabellen afsejler niveauforskellen.

Isak Tånnander fejrer en scoring og mske også, at han nu er kontrakt i FREM (Foto: Preben Pathuel)

Truppen konsolideres

Transfervinduet i international fodbold lukkede i denne uge, og selvom det ikke har den store betydning i 3. Division, så benyttede FREM lejligheden på vinduets sidste dag til at skrive kontrakt med topscorer Isak Tånnander.

I pokalkampen mod Frederikssund blev det også til debut for Philip Herslov, som i en periode har været med omkring truppen, og som nu har fået chancen på holdet. Herslov kommer til fra SfB Oure FA, for hvem han faktisk scorede mod FREM i det målrige 3-5-opgør i november 2020.

Der er ingen karantæner til weekendens opgør, så cheftræner René Henriksen og resten af teamet har alle mand at vælge mellem.

God kamp til alle, der skal afsted, og hvis du ikke kan komme på stadion, så kan kampen følges på livestream via dette link: https://streaming.3-division.dk/