Fortsætter sejrsstimen i Silkeborg?

I den seneste uge er det blevet til 2 sejre til FREM: Først 5-0 hjemme over Karlslunde i 3. Division og dernæst 1-0 ude over Frederikssund i Sydbank Pokalen.

Nu står den på udekamp i det midtjyske, når Young Boys FD (tidligere Silkeborg KFUM) tager imod lørdag d. 4. september kl. 14.00 på Jysk Park i Silkeborg.

BK Frem Support arrangerer bustur til kampen – se mere om busturen her.

Jacob Pind sendte FREM videre i Sydbank Pokalen (Foto: Preben Pathuel)

Igen et nyt bekendtskab

Silkeborg KFUM rykkede op fra Danmarksserien denne sommer, og de benyttede lejligheden til at skifte navn til Young Boys Football Development, og det er derfor det navn, de spiller under i 3. Division.

Holdet spiller deres hjemmekampe på Jysk Park, som jo samtidig er Superligastadion, når bysbørnene fra Silkeborg IF spiller der. Det gør de pga landskamppause ikke i den kommende weekend, og derfor er stadion rammen om en kamp mellem to hold, som fodboldmæssigt ikke kender ret meget til hinanden.

Young Boys er kommet blandet fra start i divisionen, hvor de har hentet en uafgjort 0-0 hjemme mod Dalum og en sejr på 2-1 ude over medoprykkerne fra Lyseng. Oveni dette har de tabt til mere divisionsvante modstandere fra Slagelse, Vanløse og senest FC Roskilde. Tabellen siger en øjeblikkelig 11. plads med 4 point.

Til sammenligning ligger FREM nummer 2 med 10 point, og det vil vise sig, om tabellen afsejler niveauforskellen.

Isak Tånnander fejrer en scoring og mske også, at han nu er kontrakt i FREM (Foto: Preben Pathuel)

Truppen konsolideres

Transfervinduet i international fodbold lukkede i denne uge, og selvom det ikke har den store betydning i 3. Division, så benyttede FREM lejligheden på vinduets sidste dag til at skrive kontrakt med topscorer Isak Tånnander.

I pokalkampen mod Frederikssund blev det også til debut for Philip Herslov, som i en periode har været med omkring truppen, og som nu har fået chancen på holdet. Herslov kommer til fra SfB Oure FA, for hvem han faktisk scorede mod FREM i det målrige 3-5-opgør i november 2020.

Der er ingen karantæner til weekendens opgør, så cheftræner René Henriksen og resten af teamet har alle mand at vælge mellem.

God kamp til alle, der skal afsted, og hvis du ikke kan komme på stadion, så kan kampen følges på livestream via dette link: https://streaming.3-division.dk/

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk