Kong vinter havde meldt sin ankomst, og da Vejgaard ikke råder over en kunstbane, var årets sidste kamp flyttet til en lille by 10 km. sydøst for Aalborg. Forholdene omkring Gistrup var dog ikke optimale for tilskuerne for at komet til rækværket på langsiden skulle man ned af en glat græs skråning og det gik galt i hvert fald en enkelt gang.

FREM er pt ramt af en del skader og det gav debut Andreas Borg Kristensen på den svære post som højre back. Ellers havde Henrik Gundersen været heldig at kunne stille næsten samme hold i de seneste kampe som har kastet en del point af sig.

Det var dog ikke FREM der kom bedst fra start, den virkede nervøs og rodet fra FREM’s side og Vejgaard havde også de første muligheder bl.a. gav to gennembrud frispark på kanten af feltet faktisk meget tæt på feltet, og det kostede også Rasmus Grønne et gult kort som han tog for holdet. Til alt held for FREM var Vejgaard aldrig særlig målfarlige og i begge tilfælde blev bolden sendt forbi FREMs mål

FREM kom i gang og skruede op for tempoet og så var det Vejgaard der havde problemer, det så i hvert fald nemt når FREM pillede bolden fra Vejgaard eller tvang dem til forhastede afleveringer uden modtager.

FREM kom tættere og tættere på målet og havde en giga chance hvor flere FREM spillere stod i kø for at afslutte og to gange i samme chance fik Vejgaard reddet på stregen.

Kort efter var Vejgaard dog ikke så heldige, Rasmus Grønne forlængede et indlæg og ved bagerste stolpe bankede Daniel Warmbach i mål fra tæt hold

Frem var altdominerede og flere af Vejgaards spillere virkede opgivende og dr var også skænderier mellem spillerne. FREM havde mulighederne for mål nr. 2, bla. hovedstødsforsøg fra Egzon Zeqiri som dog havnede over mål.

Vejgaard havde ikke så meget at byde på to gange lykkedes det dem at få afslutninger, men i begge tilfælde havnede bolden i sidenettet

FREM skulle hen til det 44. minut før bolden igen lå i nettet. FREMs topscorer Sylvester Seeger-Hansen forsøgte sig med et skud fra kanten af feltet. Skuddet var ikke specielt hårdt, men Vejgaards keeper stod forkert placeret og skuddet havnede i mål.

FREM fortsatte dominansen i starten af anden halvleg, om man ville have ønsket at FREM havde scoret det 3 mål tidligt, men det skete ikke selv om chancerne var der. En af de helt store fik FREM omkring det 65. min da en yderst velspillende Tobias Noer driblede sig igennem Vejgaards forsvar og blev stoppet af en obstruktion men nåede lige at spille bolden videre til Lucas Lodberg som var alene med en fremstormende målmand som desværre fik reddet hans afslutning til hjørnespark.

Som tiden gik trak FREM sig lidt tilbage på banen og gik også ned i tempo, noget jeg ikke tror Henrik Gundersen var særlig vild med, for nu kunne Vejgaard pludselig følge med og to gange måtte Viktor Anker i FREM målet diske op med redninger.

Vejgaard fik mod slutningen af kampen deres største chance i hele kampen et langskud som ramte trekantssammenføjningen.

Vejgaards mini offensiv gav dog lidt den anden vej, for i kampens overtid havde FREM en stor mulighed på et indlæg fra Andreas Borg Kristensen, til indskiftede Marcus Teglers som desværre blev tacklet i afslutnings øjeblikket.

Sidste chance var også til FREM, Salieu Drammeh forsøgte sig med en afslutning på mål fra venstre side i straffesparksfeltet, men Vejgaards målmand fik i første omgang halvklaret bolden havnde tæt på målstregen hvor Zamir Aliji nærmest tacklede båd bold og modstander ind over stregen til slutresultatet 3-0 for Vejgaard nåede ikke at give bolden op før dommeren fløjtede af.

På flere måder er det lidt ærgerligt at efterårs sæsonen slutter nu, for holdet er virkelig kommet i gang efter den lidt svage start for nu kan de 3 ½ måneder spolere det for FREM med både spiller afgang og skader, til gengæld slipper vi tilskuere for at stå og fryse i kulden

De andre resultater flaskede sig ikke rigtig for FREM, så FREM må overvintre på 2. pladsen lige i halen på VSK Århus som vandt deres kamp hvilket nok også var ventet. Rækken er på ingen måde knækket, og for FREM er der kun 9 point mellem nr. 2 og nr. 7 og holdene har stadigvæk 18 point at spille om i foråret inden slutspillet begynder.

Næste kamp spilles efter planen lørdag den 9. marts 2024 mod Avarta som overvintre på en tredje plads, altså der er lagt op til en topkamp i Valby Idrætspark.

3. Division grundspil 16. runde

Vejgaard-FREM 0-3 (0-2)
0-1 Daniel Warmbach (22)
0-2 Sylvester Seeger-Hansen (44)
0-3 Zamir Aliji (90+5)

FREMs opstilling

Viktor Anker

Andreas Borg Kristensen, Rasmus Grønne Jensen, Gustav Overgaard Hansen, Rasmus Louie Larsen

Lucas Lodberg (71, Zamir Aliji), Tobias Noer, Sylvester Seeger Hansen (85 Jacob Iskov), Daniel Warmbach, Salieu Drammeh

Egzon Zeqiri (71, Marcus Teglers)

Ubenyttede reserver: Balder Stensgaard (RM), Oliver Andersen, Alexander Spasojevic, David Koch Christensen

Advarsler
Rasmus Grønne Jensen (13)
Daniel Warmbach (88)

Dommer: Sigurd Kilden, Århus

Tilskuere (anslået) 200

Foto BK FREM.dk

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk