FREM var i gavehumør

Frederik Sundstrup var med igen (Foto: Claus M. Hansen)

Tirsdag aften blev tredje træningskamp overstået, og heller ikke den gav de helt positive tegn på noget stort. Modstanderen var FC Bridges fra Chicago – en slags idrætsskole med elever fra en lang række lande. Holdet består af U17, U19 og nogle spillere, der er lidt ældre. FREM havde desværre nogle afbud til kampen grundet skader og personlige forhold, alligevel var der mange af de rutinerede med på holdet i dag

Marco Brylov

Sebastian, Kristoffer Dirksen, Frederik Sundstrup, Rasmus Møller

Daniel Holm, Mikkel Andersson, Jakob Pind, Andreas Lundberg, Gorm Hansen

Benjamin Warlo

Bænk:

Morgan Stewart
Victor Christiansson
Mark Sundstrup
Christian Bramsborg
Alain Mateso

FREM spillede egentlig en ganske fornuftig første halvleg og havde bolden meget, men formåede ikke rigtig at skabe målchancer. FC Bridges havde heller ikke meget at byde på, det blev dog til et skud i sidenettet og et hovedstød over mål.

Benjamin Warlo havde det svært over for FC Bridges’ nummer 4. (Foto: Claus M. Hansen)

FREM havde en enkelt god mulighed, da Daniel Holm forsøgte sig med et hårdt skud fra en position i feltet, men FC Bridges-keeperen fik pareret bolden til hjørnespark. Ud over den chance havde FREM et skud fra Mikkel Andersson, som gik lidt højt over mål.

FREM skiftede et par spillere i pausen og var også dominerende i anden halvlegs start, hvor man havde flere opløb mod FC Bridges’ mål. En enkelt gang gav det en kæmpe chance, da et indlæg havnede hos Mark Sundstrup ved bagerste opstander, men da han var for tæt på baglinjen, headede han bolden ind midt i feltet til en temmelig fri Daniel Holm, som overhovedet ikke ramte bolden. Det virkede lidt som om, han blev i tvivl, om han skulle afslutte med højre eller venstre ben.

Mikkel Andersson var nok FREMs bedste spiller idag. (Foto: Claus M. Hansen)

Herefter gik det helt galt for FREM. Et torskedumt boldtab foran eget mål resulterede i, at en FC Bridges-spiller slap fri og udplacerede Marco Brylov i målet til 0-1. På det tidspunkt var det ikke helt fortjent. FREM gik nærmest i stå, og i mange tilfælde blev bolden losset op ad banen. 0-2 blev det ti minutter senere, og igen var det nærmest en foræring. En fejlaflevering foran egen forsvarszone blev opsnappet, og bolden blev sikkert sendt i mål.

Indskiftede Alain Mateso havde et hovedstødsforsøg over mål, og det var faktisk, hvad FREM havde at byde på. Kort før tid lukkede og slukkede FC Bridges med en scoring til 0-3 efter flot kombinationsspil, hvor FREM stod meget passivt og så på.

Slutresultatet blev 0-3; måske ikke helt fair, men den sidste halve time blev nærmest en plage, og spillerne virkede trætte i den stegende hede på Herfølge Stadion.

FREM spiller næste træningskamp hjemme på lørdag mod Danmarksserieholdet Ishøj IF i Valby på opvisningsbanen (banen bag stadion) kl. 13:00. Efter kampen har trænerteamet lovet at kigge forbi klubhuset og fortælle lidt om forventninger og svare på spørgsmål.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk