Roskilde sejrede i anden testkamp

Benjamin Warlo var tæt på scoring. (Foto: Claus M. Hansen)

Spillerne har ikke engang trænet sammen i en uge, men ikke desto mindre blev sommerens anden træningskamp afviklet i dag. Modstanderen var FC Roskilde, som har haft en noget omtumlet opstart og ikke ligefrem er spået topplacering i Nordic Bet ligaen.

FREM stillede op med et blandet hold af de mere rutinerede fra sidste år blandet med et par nye spillere, desværre er skribenten ikke udstyret med en holdopstilling. Men ud fra de andenhånds oplysninger, jeg har, stillede FREM op som følger (med forbehold for fejl)

samt en ukendt spiller

Også Hamid havde muligheden men ak. (Foto: Claus M. Hansen)

Set med FREM-briller blev kampen aldrig rigtig spændende. FC Roskilde satte sig hurtigt på kampen og fik skabt et par farlige chancer, og i det 26. minut gik det galt, da Mileta Rajovic bragte FC Roskilde foran efter et indlæg, FREM ikke fik ekspederet væk

FC Roskilde havde et stort overtag i spillet, og det var ikke meget, FREM fik skabt offensivt. Det blev dog til en enkelt chance, da Hamid Khalidan i det 36. minut sendte bolden perfekt ind foran mål til en fri Benjamin Warlo, som stort set gjorde alt rigtigt, da han headede nedad og mod mål, men nærmest en mirakelredning fra FC Roskildes målmand forhindrede mål.

Kort efter scorede FC Roskilde til 0-2, da Robert Larsen blev spillet fri med en dyb stikning, og han udplacerede Marco Brylov i FREM-målet.

FREM skiftede på tre pladser i pausen, og Kristoffer Dirksen, Victor Christiansson samt reservemålmand Rasmus kom på banen

FREM var også nogenlunde med i spillet i begyndelsen af anden halvleg, specielt så man lidt mere til Hamid, og det var også ham, der havde en god mulighed, da han slap fri og endte alene med FCR-keeperen, som dog fik reddet med en refleksredning og bagefter var hurtig over bolden.

Langsomt men sikkert overtog FCR mere og mere af spillet, hvorfor det igen med FREM-briller blev kedeligt at se på. FREM måtte losse bolden op ad banen for at få pusterum, og en enkelt gang måtte Kenneth Thinter redde på selve målstregen.

Helt fortjent gjorde FCR det til 0-3 i det 78. minut, da Casper Grening sendte bolden i mål bag FREMs reservekeeper.

Kampen sluttede med et klart 0-3 nederlag, og kampen viste, at FREM er et pænt stykke fra at være klar til sæsonstarten.

Næste kamp er allerede på tirsdag, når FREM møde Bridges FC, det sker i Herfølge kl. 18:00