FREMtidens FREMmere

Fra den 16. november til 30. november spillede fremtidens fremmere fire kampe i Kim C’s vinterturnering. FREM stillede med de bedste spillere under 23 år og et par enkelte rutinerede. Det blev til et nederlag, to uafgjorte og en sejr mod henholdsvis Fredensborg (Sjællandsserien), GVI (Danmarksserien), Allerød (Danmarksserien) og Skovshoved IF (2. Division).

I en periode, hvor de fleste fodboldspillere i 2. Division så småt går på ferie, trak fremtidens fremmere i arbejdstøjet og spillede fire kampe på 14 dage. Af førsteholdsspillere deltog Rasmus Wedege, Jonas Nørremark, Rasmus Møller, Sebastian Kroner og Christian Bramsborg. Ayoub Sørensen spillede en enkelt kamp. Derudover udgjordes truppen af U23-spillere, bl.a. de to nyudklækkede førsteholdsspillere Magnus Juul Davidsen og Gorm Hansen samt den tidligere førsteholdsspiller Jesper Fleckner. Til alle kampene var der ligeledes udtaget spillere fra U17 og U19 – fx Frederik Balslev fra U17, som scorede to mål, og U19-spilleren Sofus Søndergaard, som blev FREMs topscorer med 3 mål i turneringen.

“Hovedformålet med at deltage i turneringen var at matche klubbens bedste unge spillere på et højt niveau. Vi ønsker at udvikle flere af FREMs ungdomsspillere til førsteholdet, og derfor er det vigtigt, at de matches og testes. Vi har forsøgt at presse spillerne yderligere i disse kampe ved at fastholde dem i, at de skal spille ud nedefra, uanset hvor hårdt modstanderen presser os. Vi har været rigtig godt tilfredse med det, vi har set, og vi synes, det tegner lovende for de unge spillere i klubben,” siger Christoffer Balle, Head of Coaching.

Og det var et ungt FREM-hold, der spillede; gennemsnitsalderen har i kampene været cirka 20,5 år.

Nedenfor kan du se to videoer (uploadet af Brian Asmussen) – en med de bedste klip fra kampene og en med de bedste detaljer.

FREM – Fredensborg: 1-3. Målscorer: Samander Ahmadi (U23)
FREM – Skovshoved IF: 1-0. Målscorer: Frederiks Balslev (U17)
GVI – FREM: 3-3. Målscorere: 2 x Sofus Søndergaard (U19)
FREM – Allerød: 2-2. Målscorere: Sofus Søndergaard (U19), Frederik Balslev (U17)