Gudsjammerligt kedeligt mod Jammerbugt: FREM tabte sæsonens sidste hjemmekamp

Det er sommer og uden for sæsonen, sang Johnny Madsen inden FREMs sidste hjemmekamp i denne sæson, hvor Jammerbugt var på besøg.

Tonni Adamsen var dagens anfører -Foto Preben Pathuel

Det havde den gode musiker fra Fanø meget ret i, for det er usædvanligt at spille divisionsfodbold i juli måned, og det bar de to holds indsats også præg af.

Jammerbugt endte med at tage de tre point med hjem til det nordjyske efter en sejr på 1-0 efter en kamp, der ganske enkelt manglede, at der var noget på højkant for de to hold.

FREM-træner René Henriksen havde været nødsaget til at bytte en del rundt på spillerne efter lørdagens flotte sejr på 4-2 over Middelfart.

Målmand Marco Brylov har efter lang og tro tjeneste forladt klubben, og det betød, at Rasmus Wedege fik sæsondebut imellem stængerne.

Victor Christianssons kontrakt er også løbet ud, og desuden måtte René Henriksen se bort fra både Andreas Lundberg og Daniel Anusic i forsvarskæden.

I stedet gav FREM-træneren comeback til Lucas Balck i angrebet og Jacob Pind på midtbanen, mens Marco Juul Larsen startede inde som venstre back.

Manglende spillere havde betydet at Mikkel Andersson spillede centralt i forsvaret – Foto Preben Pathuel

Samtidig valgte René Henriksen at flytte Tonni Adamsen til den centrale midtbane og Mikkel Andersson til en usædvanlig plads i midterforsvaret.

FREM begyndte kampen bedst, og Paul Ngongo Iversen skabte sig selv den første mulighed efter otte minutters spil, da FREM-angriberen efter opspil i venstre side sled sig til en afslutning fra kanten af feltet. Han var presset, men det lykkedes alligevel at få sendt et skud afsted, hvor bolden strøg tæt forbi højre stolpe.

Seks minutter senere lykkedes det faktisk or FREM at få bolden i nettet.

Det lykkedes Frem at få bolden i nettet – Desværre blev det annulleret – Foto Preben Pathuel

Igen var Paul Ngongo Iversen på spil i venstre side af straffesparksfeltet. Han fik afleveret til Tonni Adamsen tæt under mål, men FREM-anføreren måtte vende rundt, og netop som man troede, at chancen var fortabt, fik Tonni Adamsen lagt bolden helt hen til højre side af målfeltet, hvor Lucas Balck headede den i mål via en orangeklædt forsvarsspiller.

Dommer Jonas Rossen valgte dog at underkende målet, fordi Lucas Balck efter hans mening var i offside-position, da han headede til bolden.

I stedet gik det hverken værre eller bedre, end at Jammerbugt løb op og scorede i den anden ende.

Jammerbugt fik efter holdets første gennemspillede angreb fremtvunget et hjørnespark, som der kom endnu et hjørnespark ud af.

Her gik Rasmus Wedege ud af sit mål og boksede bolden væk. Men det var ikke helt tilstrækkeligt, for bolden røg ud til Jammerbugts højre back, Glenn Rask, som med et lavthængende skud sendte kuglen forbi venner og fjender og over i venstre side af målet, hvor Rasmus Wedege af gode grunde ikke kunne nå over.

Det var tredje hjemmekamp i træk, at modstanderne scorede først på Valby Stadion.

Resten af første halvleg blev en temmelig begivenhedsfattig affære.

Jammerbugt skabte absolut intet, og FREM havde bolden klart mest. Men hjemmeholdets forsøg på at dirke vendelboernes defensiv op manglede både tempo og kreativitet til, at de blev truet for alvor.

Tættest på var Marco Juul Larsen og Tonni Adamsen med et par behjertede forsøg udefra. Men gæsternes målmand, Emil Kobberup, havde ligesom Rasmus Wedege ikke meget at bestille i første halvleg.

Frem pressede på for at score – desværre lykkedes det ikke – Foto Preben Pathuel

I anden halvleg kom der lidt mere gang i sagerne, men kampbilledet fortsatte med FREM, der forsøgte at skabe kampen mod et Jammerbugt-hold, der forsvarede deres spinkle føring og levede på kontra-angreb.

Paul Ngongo Iversen var tre minutter inde i anden halvleg en kilde til uro på FREMs venstrekant, og han endte med at aflevere til Lucas Balck, hvis afslutning – via en modspiller – denne gang endte i sidenettet.

Fem minutter senere var det Tonni Adamsen, der fra midtbanen satte god fart på. Ganske vist blev han tacklet, men bolden røg ud i højre side, hvor Armend Aslani forsøgte sig, men der manglede lidt prævision i hans forsøg.

Jammerbugt kom så småt bedre med i spillet, og efter små 20 minutter af anden halvleg må man nok sige, at heldet var med FREM.

Her begik den netop indskiftede Magnus Juul Davidsen dødssynden og driblede som bageste mand. Det udnyttede gæsternes Viktor Ahlmann Nielsen til at stjæle bolden og løbe ned mod hjemmeholdets mål. Her gik Rasmus Wedege imidlertid godt ud, og parerede Jammerbugt-spillerens forsøg til hjørnespark.

På dette tidspunkt af kampen blev den præget af en hel del udskiftninger, og de fik den betydning, at FREMs tryk blev kraftigere, og at angrebene kom tættere på Emil Kobberup – men rigtig farlige blev de faktisk ikke førend til sidst.

I mellemtiden tilspillede Jammerbugt sig endnu en ganske stor chance.

Med otte minutter tilbage at spille lykkedes det for gæsterne at slå et kontraangreb, som FREM-forsvaret i første omgang fik afværget. Men i anden omgang endte bolden hos gæsternes Christian Rye, som fra kanten af feltet havde både tid og plads, og som udså sig højre hjørne af målet. Her lykkedes det imidlertid for Rasmus Wedege med en akrobatisk redning at sende bolden til hjørnespark.

I slutfasen havde FREMs højreback, Christian Bramsborg, et godt indlæg, som strøg forbi Emil Kobberup, men uheldigvis for de tværstribede var der ingen FREM-spillere, der kunne nå frem til bolden.

Tak for opbakningen fra spillerne – Foto Preben Pathuel

Jacob Pind var også tæt på at fremprovokere en udligning i kampens sidste minutter med et frisparksindlæg fra venstre side, som en orangeklædt nær havde headet i eget net. Men FREM måtte i den situation nøjes med hjørnespark.

Tiden løb ud for en kamp, der bestemt ikke går over i historien. Og resultatet 0-1 betyder, at FREM stadigvæk er nummer 11, som samtidig er den placering i 2. Division, som FREM minimum ender på, fordi Avarta denne onsdag tabte hjemme til Middelfart.

FREM kan i teorien nå at blive nummer ti, men det forudsætter, at Brønshøj taber i sidste runde til Middelfart, samtidig med at FREM selv slår Aarhus Fremad på udebane.

Under alle omstændigheder bliver kampen i Aarhus ganske interessant.

Situationen er nu den, at aarhusianerne ligger nummer to i rækken, og de rykker op, hvis de slår FREM, samtidig med at FC Helsingør taber i Jammerbugt.

Remis i det nordjyske kan også være tilstrækkeligt for Aarhus Fremad, men kun hvis de selv laver målfest mod FREM<

Og det satser vi på, at de ikke gør.

FREM – Jammerbugt 0-1 (0-1)

Mål:
0-1 Glenn Rask (18.)

Advarsler:

FREM: Paul Ngongo Iversen (65.)

Jammerbugt: Anders R. Jensen (27.), Glenn Rask (40.), Simon Jensen (84.), Martin Rom Nielsen (84.)

Holdopstillinger:

FREM: Rasmus Wedege – Christian Bramsborg, Jonas Nørremark Jensen, Mikkel Andersson, Marco Juul Larsen – Armend Aslani, Tonni Adamsen, Jacob Pind, Frederik Christensen – Lucas Balck, Paul Ngongo Iversen

Jammerbugt: Emil Kobberup – Glenn Rask, Simon Jensen, Søren V. Pedersen, Mads Larsen – Sead Gavranovic, Christian Rye, Anders R. Jensen, Bardhec Bytyqi – Morten Uglebjerg Thomsen, Viktor Ahlmann Nielsen

Udskiftninger:

FREM: Viktor Pern-Roesen ind for Marco Juul Larsen (52.)

FREM: Magnus Juul Davidsen ind for Armend Aslani (60.)

FREM: Daniel ’Elly’ Pedersen ind for Lucas Balck (60.)

Jammerbugt: Nikolai Lyngø ind for Glenn Rask (66.)

Jammerbugt: Nicklas Christian Nielsen ind for Viktor Ahlmann-Nielsen (72,)

Jammerbugt: Martin Rom Nielsen ind for Anders R. Jensen (72.)

Jammerbugt: Ruben Winther ind for Simon Jensen (87.)

Jammerbugt: Lasse Jensen ind for Sead Gavranovic )87.)

FREM: Sefik Tekin ind for Mikkel Andersson (90.)

(For FREM blev Sylvester Torp (målmand) ikke benyttet).

Dommer: Jonas Rossen

Tilskuere: 414

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk