Hattrick af Mark Sundstrup sænkede Ishøj i sidste træningskamp

Kampreferat

Marco i FREM-målet med en stor redning. (Foto: Claus M. Hansen)

Efter tre træningskampe på stribe uden FREM-mål, kom der lørdag hul på bylden, da Danmarksserie-holdet Ishøj IF var på besøg på græsbanen lige bag stadion. FREM vandt 3-0 takket være tre mål af Mark Sundstrup.

Modstanderne fra Ishøj har på det seneste gjort opmærksom på sig selv ved at knytte Nicki Bille til klubben. Angriberen med en fortid i både FREM og på landsholdet og et væld af andre klubber kom nu ikke på banen i dette opgør. Ishøj havde i stedet de tidligere fremmere Kristian Geertsen, Deniz Karaca og Ibrahim Badran med fra start.

Kampen begyndte meget lige, og Ishøj IF viste kampen igennem, at der er tale om et kompetent og teknisk glimrende mandskab. De vil ganske givet tale med om oprykning til 2. Division.

FREM kom foran cirka midtvejs i første halvleg efter opspil i højre side. Bolden endte hos Benjamin Warlo, som lagde den kort tilbage til Mark Sundstrup, som fra kanten af feltet i en ret ugeneret position kunne lægge kuglen i mål tæt ved venstre stolpe.

Ishøj fortsatte med at spille frisk til, og små ti minutter efter åbningsmålet kunne de godt have udlignet. Men her gik FREM-målmand Marco Brylov ud af sit mål og fik reddet situationen med en glimrende fodparade.

Mark Sundstrup scorede 3, og forhåbentlig har han gemt nogle mål til næste lørdag (Foto: Claus M. Hansen)

FREM stillede i en 3-5-2 opstilling, som tillod den normale venstre back, Kenneth Thinter, at optræde på venstrekanten, og han viste flere gode offensive takter.

Otte minutter før pausen havde Kenneth Thinter en glimrende solo-aktion, som han også fik afsluttet på. Men gæsternes målmand reddede uden de helt store kvaler.

Stillingen 1-0 holdt til pausen, men fire minutter ind i anden halvleg kom FREM på 2-0.

Stor kamp af Thinter. (Foto: Claus M. Hansen)

Denne gang foregik opspillet i venstre side, men ellers mindede målet en del om det første. Denne gang var det dog Daniel Holm, som lagde bolden tilbage til Mark Sundstrup, som løftede bolden over modstandernes målmand til tomålsføring.

Kampen var som mange andre træningskampe præget af mange udskiftninger undervejs. Derudover brændte solen en hel del, men den værste hede blev dæmpet af en kraftigt vind fra nordøst.

I anden halvleg havde Ishøj vinden imod sig, men det forhindrede dem nu ikke i at true FREMs mål. Tættest på reducering var holdet efter et kvarters spil af anden halvleg, hvor det lykkedes at komme igennem i venstre side af straffesparksfeltet. Den flade afslutning gik forbi Marco Brylov – og højre stolpe.

Stille og roligt fik FREM imidlertid sat sig på spillet i anden halvleg, og det gav endnu en gang bonus syv minutter før tid efter en opspilsfejl af gæsterne.

Kenneth Thinter var igen aktiv på venstrekanten. Han erobrede den løse bold og løb ind i straffesparksfeltet, hvor han kombinerede med indskiftede Mikkel Andersson. Netop som chancen så ud til at være tabt, spillede Mikkel Andersson igen kuglen frem mod Kenneth Thinter, der lagde bolden på tværs af målfeltet til Mark Sundstrup, der forholdsvis enkelt kunne score sit og FREMs tredje mål.

I resten af kampen virkede det som om, at kræfterne lidt slap op hos Ishøj-spillerne, og FREM havde flere muligheder for at udbygge føringen. Men stillingen forblev 3-0 kampen ud.

Lørdag venter sæsonens første turneringskamp, hvor oprykkerne fra FA 2000 er gæster. Den kamp foregår på stadion, og der er kick-off klokken 14.00

Holdopstilling:

Marco Brylov

Frederik Sundstrup – Kristoffer Dirksen – Jonas Nørremark

Sebastian Krone (Andreas Horsebøg, 45) – Frederik Christensen (Benjamin Warlo, 10) – Victor Christiansson (Andreas Lundberg, 75) – Jacob Pind (Daniel Anusic, 70) – Kenneth Thinter

Mark Sundstrup – Daniel Holm (Mikkel Andersson, 60)

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk