Hjemmekamp mod Slagelse

Kampoptakt

Boldklubben FREM – Slagelse B&I
Lørdag den 11. maj kl. 14.00
Valby Stadion

På lørdag kommer endnu en kending fra Grundspillet til Sydhavnen, når Slagelse besøger Valby Idrætspark. FREM har revanche til gode efter nederlag og uafgjort i Grundspillet.

FREM tabte i weekenden for tredje gang i sæsonen mod Hillerød. Efter en lige første halvleg slog Hillerød til to gange efter pausen, der endte med et 2-0 nederlag til FREM.

På lørdag møder FREM endnu engang en modstander, de har krydset klinger med i Grundspillet, når Slagelse kommer på besøg. Slagelse sluttede Grundspillet på en ottendeplads med 30 point. Slagelse har gjort rent bord i Kvalifikationsspillet med tre sejre ud af tre mulige. De topper derfor tabellen i Kvalifikationsspillet med 39 point, to flere end FREM. I weekenden slog Slagelse Marienlyst 4-0 på hjemmebane. Slagelses topscorer er Christoffer Thrane, der har nettet 14 gange i sæsonen.

FREM åbnede denne sæson i 2. Division med at spille mod netop Slagelse. Kampen bød på FREM-debut i startelveren til hele syv nye spillere, ligesom kampen var Lasse Holmgaards første turneringskamp som FREM-træner. Kampen endte desværre med et 0-1 nederlag til gæsterne fra Vestsjælland. I det omvendte opgør i Grundspillet spillede de to klubber 0-0 i Slagelse. FREM har mødt Slagelse 22 gange tidligere. FREM har vundet 11, tabt 6, og 5 er endt uafgjort. FREM har ikke vundet over Slagelse i de sidste fem forsøg. Tilbage i 1944 slog FREM Slagelse hele 11-1 i kvartfinalen i Slutspillet om Danmarksmesterskabet.

Nederlaget til Hillerød i weekenden betød, at FREM mistede førstepladsen i Kvalifikationsspilet. De blev overhalet af både Hillerød og af weekendens modstander, Slagelse. Det er dog ikke værre end, at en FREM-sejr over Slagelse samt et Hillerød-nederlag i deres kamp vil sende FREM tilbage på førstepladsen.

Lasse: Hård fight og gnister mod Slagelse

Lasse Holmgaard vil se kampgejst og mål i kampen mod Slagelse.

“Det, vi har arbejdet på henover ugen efter nederlaget til Hillerød, er, at vi skal stå sammen og være et powerhold, der arbejder hårdt. Det, vi allerhelst ville vise alle vores fans, der kommer til vores kampe, er, at vi er et hold, der vil give alt, hvad vi har”, siger Lasse Holmgaard.

“Vi skal ud og knuse igennem på lørdag og vise det spil, vi er bedst til. Både omstillingsspillet og i det etablerede angrebsspil, hvor vi har vist gode takter. Vi vil jagte mål. Det skal slå gnister i tacklingerne på stadion. Vi vil gøre alt for at slå Slagelse og alt for at få den intensitet ind i kampen, som vi ikke havde i anden halvleg i Hillerød”, siger Lasse Holmgaard.

Lasse og gutterne har brug for den vanlige suveræne opbakning fra lægterne, når Slagelse skal overvindes på lørdag. Så duk op og syng dine tværstribede helte fra Sydhavnen til sejr.

God kamp!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk