Udsolgt på rekordtid

Efter aflysningen i sidste weekend er vi nu nået til næstsidste runde i efteråret og årets sidste hjemmekamp. Holbæk B&I gæster Valby Stadion lørdag d. 14. november kl. 14.00

Kampen blev udsolgt på lidt over en halv time, da billetterne blev sat til salg tirsdag, og der er ikke billetsalg i indgangen.

Op og ned for gæsterne

For Holbæk har sæsonen været lidt af en rutsjebanetur. Flotte sejre hjemme over Aarhus Fremad og ude over VSK Aarhus har vist, at Holbæk har store kvaliteter i holdet – blandt andre ex-fremmerne Gustav Gjøg og Triston Hall. Men samtidig har det knebet med at holde den gode form fra kamp til kamp, og resultatet er, at Holbæk frister en tilværelse på den øjeblikkelige 11. plads med 11 point.

Sidste runde gav et snævert nederlag på 1-0 på udebane mod Middelfart. Vi kan derfor forvente, at Holbæk kommer til Valby med ambitionen om oprejsning.

Klar FREM-dominans indbyrdes

Hvis vi kigger på statistikken for de seneste mange indbyrdes opgør, er der ikke meget, der tyder på, at Holbæk får noget med hjem til pointkontoen. I de seneste 10 kampe klubberne imellem har FREM vundet de 8 og kun tabt en enket. De seneste 6 er vundet med en samlet målscore på 16-2.

Sidst de to hold krydsede klinger var i 2. Division i efteråret 2019, hvor de to kampe endte henholdsvis 2-0 og 2-1 til FREM. 3 af de 4 mål blev scoret af Tonni Adamsen, som måske kan udbygge stimen på lørdag.

Statistikken taler et tydeligt sprog, men når først kampen fløjtes op, betyder tallene fra fortiden ingenting. Vi skal være klar på en svær kamp på en formentlig tung bane.

Kommer Tonni på tavlen mod Holbæk igen? (Foto: Preben Pathuel)

God tid til træning

Sidste weekends topkamp mod Jammerbugt FC blev som bekendt udsat, og der har derfor været god tid til at træne i stedet, mens de fleste andre hold spillede kamp.

Til denne uges kamp kan cheftræner René Henriksen igen råde over Armend Aslani, som er tilbage efter den karantæne, han afsonede i nullerten mod VSK Aarhus.

Hvordan de seneste par ugers træning afspejler sig i startopstillingen denne gang bliver spændende at se. Konkurrencen er hård på alle pladser, og trænerteamet har mange kort at spille med.

Armend Aslani er tilbage i spil efter overstået karantæne (Foto: Preben Pathuel)

Førstepladsen inden for rækkevidde

Efter den beklagelige nedlukning af Nordjylland ser det ikke ud til, at Jammerbugt og Thisted kommer i kamp før til foråret. Det betyder, at Jammerbugts ellers suveræne stime er standset for en tid, og både B.93 og vi selv kan nå at gå forbi vendelboerne i de sidste to runder. For vores eget vedkommende kræver det to sejre, og det er det eneste, vi selv skal koncentrere os om.

Hvordan de udsatte kampe – herunder vores egen mod Jammerbugt – bliver afviklet er endnu ikke afgjort, og vi afventer Divisionsforeningens beslutning. Samtidig ønsker vi god vind til vores kolleger i Jammerbugt og Thisted, som er ramt ekstra hårdt af nedlukningen af træning og kampe.

Sjøbeck Øl & Vand har igen sat lækre sager på spil til alle, der køber en Støttebillet

Støt klubben med Støttebilletter, kampplakater og rom

Uanset om du har billet til lørdagens kamp eller ej, kan du støtte klubben og samtidig få noget lækkert med hjem til dig selv.

Hvis du køber en Støttebillet eller flere, er du med i lodtrækningen om fine præmier. Sjøbeck Øl & Vand har igen sat lækkerier på højkant, og du kan vinde følgende

  • 1 flaske Kosken Vodka Green Apple
  • 1 flaske Kosken Vodka Berries
  • 1 flaske Famous Grouse whiskey
  • 1 kurv med 12 luksusjulebryg m.m.

Køb din Støttebillet på FairBillet.dk ved at trykke her

Du har også mulighed for at få en klassisk indrammet kampplakat op at hænge på væggen derhjemme. Der er 6 forskellige at vælge imelem, og overskuddet går til klubben.

Se plakaterne her og find din favorit

Endelig er der også kommet to nye lækre flasker luksusrom på gaden. Du støtter klubben ved at købe en flaske, og du finder dem begge på Romdeluxe.dk.

Se mere om de nye FREM-rom her

God kamp og pas på dig selv