Vi har en rigtig god nyhed, idet Isak Tånnander har forlænget sin aftale de næste 2 år.

“Det er vi super glade for, da Isak har vist så gode takter gennem lang tid og en vigtig brik på holdet. Derudover er han særdeles talentfuld, og hans dedikation til at vinde samt stor træningsiver gør ham til en spiller, vi gerne vil have med i fremtiden,” udtaler Claus Mohrhagen.

Vi ved også, at forlængelsen med Isak er en god gave til alle vores fantastiske fans, da Isak er i høj kurs, fordi han på kort tid har fået FREM-DNA og er meget vellidt af vores fans.

Cheftræner Christoffer Balle udtaler: “Vi er rigtig, rigtig glade for, at aftalen med Isak er blevet forlænget. Isak er lovende ung spiller, som har præsteret rigtig godt for os. Han er del af det fundament, som vi skal bygge fremtidens trup op omkring. Han er en af flere meget lovende spillere i truppen – og derfor er vi naturligvis meget tilfredse med, at Isak vælger Boldklubben FREM de næste to år”. 

“Jeg er super glad for fortsat at kunne spille i denne fantastiske klub og for dens fans. Nu venter der en udfordring det her forår, som jeg glæder mig til at angribe; der skal jagtes, og jeg er mega sulten og vil kæmpe hårdt for, at vi kan levere et godt forår. Vi har brug for al den støtte vi kan få, så jeg glæder mig til at se alle jer fans på stadion!” siger Isak Tånnander.