Endnu en god nyhed: Vi har fået lavet en aftale med Oskar Møller.

Han er en ung spændende spiller, som kommer fra Kolding IF. Han er vokset op på Bornholm, hvor han spillede i Rønne FB og har også spillet divisionsfodbold i Brønshøj.

“Oskar er en klippestæk og hurtig midtstopper og god med fødderne og en spiller, som aldrig giver op – perfekt type spiller til vores trup, ” siger Martin E. Jensen fra Sportsudvalget.

“Vi er rigtig glade for, at vi kunne tilknytte Oskar til vores trup. Selvom Oskar er en ung forsvarsspiller, har han allerede meget erfaring på niveauet. Oskar kommer med professionalisme og masser af power og skal foruden at bidrage til konkurrence om vores defensive positioner også bidrage til et endnu bedre træningsmiljø. Oskar er en spiller, som jeg forventer mig meget af i fremtiden, ” udtaler cheftræner Christoffer Balle.

“Boldklubben FREM er en klub, som tiltaler mig meget. Klubben har en fed fankultur, og det glæder jeg mig til at være en del af. Jeg glæder mig til spille for Boldklubben FREM og til at møde alle de andre spillere og alle dem omkring holdet,” siger Oskar Møller.

Sportsudvalget

Martin E. Jensen med Oskar Møller (Foto: Heidi Olsen)