I jagten på oprykning til det finere selskab sender BK Frem Support igen opryknings-raketten over broen til stjernernes vigtige kamp på Fyns land mod Næsby lørdag d. 21. maj ⬆️?
Tøv ikke med at sikre dig en numseplads, så du også er med, når holdets 12. mand rykker tættere sammen og med kærlighed hepper stjernerne FREM mod sejr, og vores allesammens nye liv i 2. division ❤️?


Undervejs vil der være lotteri, hvor du kan vinde noget lækkert! Og Lækkerierne stopper ikke her, for PO har allerede forkælet bussen med en omgang kolde forfriskninger ❄️?
Vi mødes i klubhuset klokken 10:30. Kom til tiden, vi kører så snart vi er samlet ?BEMÆRK – at tilmelding er bindende, og sker til Marianne på bustelefonen 60 71 81 52 ? (medlemmer bedes oplyse medlemsnr.)


Busturen koster 150 kroner for voksne, 100 for børn og ikke-medlemmer kommer med for 200 kroner ? (Betaler du ikke med Mobile-pay, så sørg gerne for at ha’ små sedler ?)
Som altid er der salg af kolde øl & vand samt andre lækkerier til en rund 10’er ?? (Egne drikkevarer medbringes ikke)


Næsby Boldklub oplyser at kampbilletten koster 50 kroner + gebyr (kr. 7,50) og købes via dette link ⬇️https://boldbillet.dk/…/naesby-bk-vs-frem-21-maj-2022
Kampens dommer Morten Andersen fløjter opgøret i gang klokken 14 nul nul dut ?

Vel mødt og god kamp ⚽️ SAMMEN er VI stærkest! ?#udebanelivet#forbkfrem#ægtekøbenhavn❤️?