Der tegner sig efterhånden et mønster for FREM i denne sæson.

Holdet spiller noget af det bedste fodbold af holdene i 3. Division. Men for at vinde kampene skal holdet tilsyneladende være MARKANT bedre end modstanderne.

Det er indtil nu blevet til tre sejre på henholdsvis to, tre og fem mål. Mens halvdelen af de otte kampe er endt uafgjort.

Lørdag blev det 1-1 hjemme mod VSK Aarhus efter en kamp, hvor FREM kom foran efter en lille halv times spil. Men aarhusianerne udlignede små ti minutter før tid på noget nær deres eneste chance i anden halvleg.

Det var en bitter pille at sluge oven på et opgør, der generelt ikke gik over i historien for dets underholdningsværdi. Dertil ville gæsterne for lidt. Men FREM viste trods alt noget mere initiativ, og de tværstribede havde det meste spil og de fleste chancer.

Men kynismen manglede i forhold til at snige en sejr hjem på et enkelt må – ligesom den havde manglet i sidste runde mod Dalum (1-1) og i forrige runde mod Young Boys FD (2-2).

Inden denne lørdags kamp stod det klart, at træner René Henriksen måtte se bort fra Rasmus Grønne Jensen, der var blevet skadet.

Det betød, at Kristoffer Dirksen kom til at udgøre midterforsvaret sammen med Emil Schou Jørgensen, og at Jakob Skovgaard Larsen indtog rollen som balancespiller, som han også havde i sæsonens første kampe.

Jacob Pind var igen med fra start – Foto Preben Pathuel

Til gengæld var der comeback i startopstillingen til Jacob Pind, som derfor udgjorde den centrale del af FREMs midtbane sammen med Frederik V. Kristensen.

FREM begyndte kampen bedst, og allerede efter tre minutter kunne holdet godt være kommet foran.

Her lykkedes det for Kristoffer Dirksen at finde Frederik V. Kristensen i højre side af straffesparksfeltet. Han trak ned mod mållinjen, og derfra lykkedes det ham at sende bolden forbi gæsternes målmand, Kasper Mossin Green-Pedersen, og på tværs af målfeltet. Uheldigvis for FREM var der ingen til at følge op på det fine forarbejde.

Men VSK Aarhus ville også være med.

Tre minutter senere lykkedes det for gæsterne at fange FREMs forsvar i ubalance efter et boldtab midt på banen. Herefter satte Jacob Getachew Andersen fart i venstre side og sendte bolden ind til Tobias Bach, der headede på må, men som savnede retning på sit hovedstød.

Efter godt ti minutter forsøgte også VSKs Jonas Andersen også at bryde igennem i venstre side. Ham fik FREM-forsvaret dog standset, og det hele endte med et langskudsforsøg fra Rasmus Fink Hansen, som FREM-målmand Rasmus Wedege let kunne gribe.

I stedet satte FREM sig på opgøret i det noget blæsende efterårsvejr.

I det efterfølgende kvarter måtte VSK Aarhus nærmest konstant jagte bolden, imens FREM forsøgte at skabe målchancer.

Tættest på kom værterne efter en situation i højre side, hvor Jacob Pind udnyttede, at man ikke kan blive offside på et indkast. Han løb ned mod mållinjen og lagde bolden fladt ind mod Christian Helev, der lige nøjagtig ikke kunne nå frem til kuglen, men som i stedet måtte se VSK Aarhus ekspederede den ud af farezonen.

Men efter 27 minutters spil gik den ikke længere for de hvidblusede gæster.

Glæde efter Frederik’s scoring – Foto Preben Pathuel

De begik et frispark mod Jacob Pind i FREMs venstre side, og det tog Matthias Andersen sig af. Han slog et fladt indlæg til kanten af målfeltet, hvor Frederik V. Kristensen dukkede op og prikkede bolden forbi Kasper Mossin Green-Pedersen til føring for hjemmeholdet.

Det var Frederik V. Kristensens andet divisionsmål i denne sæson. Han scorede også det første mål i kampen mod IF Lyseng (4-1), ligesom han scorede et af de ni mål i pokal-slagtningen af Listrup.

Hans samlede total kunne dog meget vel være kommet op på fire sæsonmål et par minutter senere.

Her var det Isak Tånnander, der fik brudt igennem i FREMs højre side, og som lagde bolden ind i feltet til Frederik V, Kristensen, der resolut skød på mål. Det flade skud havde retning mod netmaskerne ved højre stolpe, men i allersidste øjeblik lykkedes det for Kasper Mossin Green-Pedersen at få hånden på og redde til hjørne.

Det sidste kvarter af første halvleg var egentlig VSK Aarhus’ spillemæssigt bedste periode i kampen.

Holdet skabte tre hjørnespark, og det vidner jo om et vist tryk, men det blev ikke på noget tidspunkt faretruende for FREMs forsvar, der et par gange i stedet satte kontraangreb i gang.

Farligt blev det til gengæld i første halvlegs næstsidste minut.

Stor redning af Rasmus kort før pausen – Foto Preben Pathuel

Her lykkedes det igen for VSK Aarhus at fange FREM i ubalance efter et boldtab. Aarhusianerne spillede derpå FREM tynde, og til sidst endte bolden hos Jonas Andersen, som efter en smart skudfinte bragte sig alene med Rasmus Wedege, der imidlertid gik godt ud af sit mål og formindskede vinklen med det resultat, at han på flot vis kunne redde forsøget.

Efter pausen begyndte FREM en lille smule sløvt, og det udnyttede VSK Aarhus til at skaffe sig en forholdsvis stor hovedstødschance til forsvarsspilleren Simon Søndergård Rasmussen, der var trukket med frem på et frispark. Han fik dog ikke noget særlig godt træf på kuglen ved den lejlighed.

Og derefter overtog FREM igen dirigentstokken i en grad, så det var svært at se, at det egentlig var udeholdet, der skulle jagte en udligning.

Armend Aslani var generelt livlig og noget af en mundfuld for aarhusianernes forsvar. Og han havde et langskudsforsøg efter et frispark efter syv minutters spil, som dog var lidt over mål.

Endnu engang var der muligheder til Armend Aslani – Foto Preben Pathuel

Men samme Armend Aslani var også i de efterfølgende minutter involveret i to gode aktioner, hvor FREMs venstre side virkelig fik sat aarhusianerne under gevaldigt tryk.

I det sidste tilfælde endte det med en aflevering ud mod venstre til Jacob Pind, der nok ramte målet, men som manglede lidt saft og kraft i forsøget på at overliste VSK-keeperen med det lange navn.

Også Isak Tånnander i den modsatte side måtte aarhusianerne ofte se efter rygnummeret på.

Midtvejs i halvlegen spænede han igen fra dem, og det lykkedes også for ham at få lavet et indlæg fra sin højre kant. Det endte dog midt imellem to FREM-spillere med det resultat, at ingen af dem kunne få fat i bolden.

Indskiftede Oliver Andersen var også ganske tæt på at nå frem til at prikke bolden ind efter et indlæg fra venstre side. Og da VSK Aarhus i denne periode var meget sjældne gæster på FREMs banehalvdel så det ud som om, at det denne gang ville lykkedes som minimum at køre den spinkle sejr i hus.

I lang tid troede man at Frederik Kristensen ville blive match vinder, men desværre …. – Foto Preben Pathuel

Det gjorde det bare ikke.

Ti minutter før tid sendte aarhusianerne en lang bold frem til Matthies Skjellerup, og den tidligere Hobro-spiller udnyttede, at Rasmus Wedege var kommet lidt på mellemhånd til at heade bolden forbi ham og ned i venstre målhjørne til 1-1.

Der kan man faktisk tale om et mål, der kom ud af ingenting.

FREM skulle lige sunde sig oven på chok-scoringen, men i slutfasen var det så afgjort hjemmeholdet, der var tættest på udligning.

Christian Bramsborg havde kort før tid en kæmpe mulighed – Foto Preben Pathuel

Den største chance tilfaldt indskiftede Christian Bramsborg, som modtog bolden fra ligeledes indskiftede Philip Herslov, der havde lavet et par gode træk på tværs fra sin venstre side. Ude i højre side kom Christian Bramsborg alene med Kasper Mossin Green-Pedersen, der imidlertid gik godt ud af sit mål og fik forhindret en sen scoring.

Det gjorde han også et par minutter efter, hvor Emil Schou Jørgensen skød på mål fra kanten af feltet efter en småkaotisk situation. Riposten endte ved den lejlighed hos Oliver Andersen, men den tog VSK-målmanden sig også af.

Indskiftede Rasmus Fugl fik den sidste chance på endnu et indlæg på tværs af feltet fra Philip Herslov, men vinklen blev trods alt så spids, at det var for let for Kasper Mossin Green-Pedersen at regne ud, hvor bolden ville ende.

FREM måtte på den baggrund igen nøjes med det ene point, som i længden bare ikke batter så meget i topstillingen.

For fire kampe siden lå holdet nummer to, men nu er det på tredjepladsen, og der er tre point op til KFUM Roskilde. Førstepladsen har bysbørnene fra FC Roskilde sat sig aldeles suverænt på med maksimumpoint.

I den kommende uge venter to kampe på FREM.

Søndag går det løs på udebane mod Slagelse i 3. Division, men forinden venter et rigtig spændende pokalbrag mod AGF torsdag aften.

Skuffelsen var til at føle efter kampen Foto Preben Pathuel

Matchfacts

FREM – VSK Aarhus 1-1 (1-0)

Mål
1-0 Frederik V. Kristensen (28.)
1-1 Mathies Skjellerup (81.)

Advarsler

FREM: Christian Helev (54.)

FREM: Christian Bramsborg (85.)

VSK Aarhus: Ingen

Holdopstillinger

FREM: Rasmus Wedege – Mohammed Youssef, Kristoffer Dirksen, Emil Schou Jørgensen, Matthias Andersen – Jakob Skovgaard Larsen – Isak Tånnander, Frederik V. Kristensen, Jacob Pind, Armend Aslani – Christian Helev

VSK Aarhus: Kasper Mossin Green-Pedersen – Jakob Hansen Niklassen, Simon Søndergård Rasmussen, Frederik Søvndahl, Andreas Ellemann Broe – Mathies Skjellerup, Rasmus Fink Hansen, Jonas Spornberger, Jonas Andersen – Tobias Bach, Jacob Getachew Andersen

Udskiftninger

VSK Aarhus: Marco Kruse ind for Andreas Ellemann Broe (46.)

VSK Aarhus: Magnus Clemmensen ind for Tobias Bach (51.)

FREM: Oliver Andersen ind for Christian Helev (68.)

FREM: Christian Bramsborg ind for Isak Tånnander (72.)

FREM: Frederik Sundstrup ind for Matthias Andersen (72.)

VSK Aarhus: Filip Nygaard Hinge ind for Rasmus Fink Hansen (72.)

VSK Aarhus: Viktor Frandsen ind for Jonas Andersen (83.)

VSK Aarhus: Majaliwa Msabaha ind for Jakob Hansen Niklassen (83.)

FREM: Philip Herslov ind for Armend Aslani (86.)

FREM: Rasmus Fugl ind for Mohammed Youssef (86.)

For FREM blev Oliver Møller-Jensen samt Vitus Sindahl (målmand) ikke benyttet

Dommer: Mathias Lykke

Tilskuere: 748

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk