udekamp i Odense

Lørdag den 24. oktober kl. 14.00 tager Næsby imod FREM på Næsby Stadion i det nordlige Odense.

BK Frem Support sender en bus afsted med fans, og vi takker på forhånd for den altid stærke støtte.

Magnus Juul Davidsen fik sin sag for på midtbanen mod Thisted. Får han chancen igen i Næsby? (Foto: Preben Pathuel)

Top mod bund

Hvis vi kun kigger på tabellen, så er der tale om en kamp mellem top og bund – eller rettere bund mod top. Næsby fik en svær start på sæsonen og ligger stadig i den tunge ende i den meget lige række med 7 point, mens FREM ligger nummer 2 med 16 point.

Der er dog ingen grund til at tage let på opgaven, og styrkeforholdet mellem de to klubber er ikke nødvendigvis så ujævnt. Næsby kommer ind til kampen med en flot og overraskende skalp i bagagen, da de i lørdags spillede sig lidt væk fra bunden med en 3-2 sejr over B.93 på Østerbro Stadion.

Netop Næsbys sejr over B.93 er en stor medvirkende grund til, at vi holder fast i andenpladsen i rækken, da vores uafgjorte resultat mod Thisted sendte os et point foran netop B.93 inden den kommende weekends kampe.

Faktisk viste sidste runde sig at være en af de bedre for FREM, da konkurrenterne til pladserne i toppen også led pointtab. Førerholdet Jammerbugt FC måtte ligesom vi selv nøjes ned X efter en scoring imod i overtiden, da de spillede 2-2 mod Holstebro. Dermed holder vi afstanden op til dem på 4 point.

Også forfølgerne fra Aarhus Fremad måtte nøjes med uafgjort i lokalopgøret mod Brabrand, og Middelfart tabte en målfest mod Dalum med 4-3. Rundens store vinder var VSK Aarhus, som efter 2-1 over SfB-Oure var eneste top 6-hold med fuld gevinst.

Rækken er utrolig tæt, og alle kan slå alle. Det har de sidste par runder vist, og hvis man kan holde en stabil stime kørende, kan det være afgørende for sæsonen. Vi skal derfor holde os ubesejrede også efter turen til Næsby.

Er Næsby kommet i gang?

Den flotte sejr på Østerbro kan meget vel være det vendepunkt, som Næsby har ventet på. Ikke mange havde regnet med, at odenseanerne ville tage en sejr med hjem over Storebælt, men de viste virkelig, at de er et hold, der vil være med i denne sæson, og de vil helt sikkert forsøge at bygge videre på succesen mod FREM i lørdagens kamp.

Værterne må dog stille op uden Kristian Petersen, som har sparet sammen til en karantænedag. Til gengæld er FREM karantænefri til kampen, efter at Mikkel Andersson er ude af straffeboksen igen.

Opgøret er kun det sjette mellem de to klubber, og statistikken er i FREMs favør. Næsby vandt det første møde i en pokalkamp i 2011, da de tog hjem fra Valby med en 2-0 sejr. Siden da har vi to gange spillet uafgjort (2-2 og 1-1), og to gange har FREM vundet 3-0.

FREMs målscorere er Thomas Christiansen med 3 og Daniel ‘Elly’ Pedersen, Daniel Holm, Rasmus Louie Larsen, Beran Camili og Emil Dyre Nielsen med et enkelt mål hver. Hertil kommer et selvmål af Næsby.

Efter den sene skuffelse i sidste kamp må Jacob Pind og Co rejse sig mod Næsby (Foto: Preben Pathuel)

Ærgerligt pointtab mod Thisted

I lørdags så det længe ud til, at FREM skulle ned og synge sejrssang i omklædningsrummet, men et par uheldige indgreb i kampens døende minutter gjorde, at Thisteds Yao Dieudonne pludselig stod fri og kunne udligne til 1-1. Det var en kold spand vand i hovedet på et ellers hårdt kæmpende hold, og skuffelsen var tydelig at se og høre efterfølgende.

Nu skal frustration vendes til motivation, og der er ingen bedre måde at tage revanche på end at levere godt på banen i den næste kamp. Det bliver spændende at se, hvordan reaktionen bliver, når dommeren fløjter op på lørdag.

I forhold til kampen mod Thisted er Mikkel Andersson og Frederik Sundstrup til rådighed igen, så træner René Henriksen står igen med et luksusproblem, når holdet skal sættes. Der er mange, der byder sig til i startopstillingen.

René Henriksen har et luksusproblem, når holdet skal sættes (Foto: Preben Pathuel)

God tur til alle de medrejsende

Næsby Boldklub har valgt at give adgang til udefans, og det er vi naturligvis glade for. Husk at følge de anvisninger, vagter og officials kommer med, og husk at medbringe egen stol, hvis du skal til kamp.

God tur til både truppen og supporterne, og god kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk