Vi har valgt ny cheftræner til Boldklubben FREMs 2. division’s hold, og det er Christoffer Sick Balle, som overtager tøjlerne. 

“Vi er rigtig glade for, at Balle har sagt ja til den nye rolle, og der er ingen tvivl om, at han er en kæmpe fodboldkapacitet og sagtens kan rumme det pres, der ligger i jobbet”, udtaler direktør Claus Mohrhagen. Balle er kommet med en god og konstruktiv plan for den næste halvsæson, hvor målet er, at vi til sommer stadig befinder os i 2. Division.

Christoffer Balle udtaler: “Jeg er meget, meget glad og stolt over, at klubben giver mig ansvaret for holdet. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med opstarten og forberedelsen af de sidste kampe i grundspillet. Det er klart, at det har været et skidt efterår resultatmæssigt. Det skal rettes op. Jeg er sikker på, hvis holdet rammer det niveau, jeg ved vi har, så vender skuden også”. 

Balle fortsætter med Torben Frost Clausen som assistenttræner, og der vil blive arbejdet videre på at tilføje endnu assistenttræner til teamet.

Christoffer Balle overtager cheftrænerposten
(Foto: Preben Pathuel)

I det sportslige udvalg har vi også fået nye kræfter ind, som består af tidligere 1. holdsspillere Martin E. Jensen og Beran Camili. De kommer til at være omkring holdet, og med deres store erfaring kommer de til at støtte trænerteamet og hele spillertruppen. 

Der vil også løbende blive tilføjet flere navne til Sportudvalget med forskellige kompetencer.

Det bliver et halvår hvor “Sammen er vi stærkest” kommer i højsædet!

Sportslige hilsner

Claus Mohrhagen