Det er med stor glæde og store forventninger, at vi kan præsentere og byde velkommen til klubbens nye talentchef, René Poulsen, som for mange inkarnerede Fremmere er et velkendt navn og ansigt i klubben, både som tidligere spiller på klubbens 1. hold og som tidligere træner i både ungdoms – og seniorafdelingen.

René kommer nu retur til klubben i en ny funktion, hvor han først og fremmest får det overordnede ansvar for klubbens Academyhold og derved strategien for talentarbejdet i klubben. Han får i denne sammenhæng et tæt samarbejde med vores børneudviklingstræner, Mikkel Frisch samt ungdomsudviklingstræner Finn Toft-Hansen.

Den kommende tid vil René bruge på at observere træning og kamp med klubbens børne – og ungdomshold og sideløbende, bl.a. i forbindelse med talentledelsesmøderne, begynde at sætte sit præg på begivenhedernes gang i Boldklubben Frem.

Det er desuden værd at nævne, at René er i besiddelse af DBU A Træner Licens og at han i den sammenhæng bl.a. var i gruppe med prominente navne som Bajram Fetai og Lars Jacobsen.

René har aldrig været bleg for at sige sin mening og vi er overbeviste om, at han, med sin store fodboldfaglige viden samt spiller – og trænererfaring på højt niveau, hurtigt kommer til at være kampafgørende i vores bestræbelser på at indfri klubbens ambitioner på børne – og ungdomsafdelingens vegne i FREMtiden.

Christian Antonsen

Sportslig Ansvarlig | Boldklubben Frem

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk