Vi er begejstrede for at introducere to ekstraordinære talentfulde tilføjelser til vores Frem-familie!

Lad os sammen byde velkommen til Jannik og Benjamin. Vores nye Salgs/Event & Markedsføringspraktikanter, der er klar til at bringe deres energi, passion og færdigheder til klubben.

Jannik Becker og Benjamin Rasmussen

Jannik er 24 år og kommer fra det smukke Fyn. Han studerer Sport Management i Odense og har allerede en imponerende baggrund, hvor han tidligere udover sin uddanelse som Markedsføringsøkonom, også kommer med en masse erfaring som Salgs/Event & Marketingspraktikant i AC Horsens, samt han også har været førsteholdsscout hos Boldklubben FREM. Udover dette er han i øjeblikket også “Football Consultant” hos Majestyk Sport Management. Med sin kærlighed til fodbold og hans passion for klubben er Jannik en fantastisk tilføjelse til vores hold!

Benjamin er 25 år og stammer fra Frederiksberg. Han er også igang med at studere Sport Management i Lyngby. Benjamin kommer med en baggrund som Finansøkonom. Benjamin har tidligere været en del af FCN’s Fanzone og har både været træner samt spillet ungdomsfodbold hos FA 2000. Han brænder for fodbold og er en dedikeret fan af sporten. Hans engagement og vilje til at lære gør ham til en værdifuld aktiv for FREM.

Disse to talentfulde individer er ikke blot praktikanter, men også ægte fodboldentusiaster, der deler vores passion for sporten og vores mål for klubben. Lad os give dem en varm velkomst og støtte dem i deres rejse i FREM.

Følg med på vores sociale medier for at lære dem bedre at kende og følge deres spændende bidrag til klubben. Sammen fortsætter vi med at skabe stærke bånd og inspirerende øjeblikke på og uden for banen!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk