Vi er begejstrede for at introducere to ekstraordinære talentfulde tilføjelser til vores Frem-familie!

Lad os sammen byde velkommen til Jannik og Benjamin. Vores nye Salgs/Event & Markedsføringspraktikanter, der er klar til at bringe deres energi, passion og færdigheder til klubben.

Jannik Becker og Benjamin Rasmussen

Jannik er 24 år og kommer fra det smukke Fyn. Han studerer Sport Management i Odense og har allerede en imponerende baggrund, hvor han tidligere udover sin uddanelse som Markedsføringsøkonom, også kommer med en masse erfaring som Salgs/Event & Marketingspraktikant i AC Horsens, samt han også har været førsteholdsscout hos Boldklubben FREM. Udover dette er han i øjeblikket også “Football Consultant” hos Majestyk Sport Management. Med sin kærlighed til fodbold og hans passion for klubben er Jannik en fantastisk tilføjelse til vores hold!

Benjamin er 25 år og stammer fra Frederiksberg. Han er også igang med at studere Sport Management i Lyngby. Benjamin kommer med en baggrund som Finansøkonom. Benjamin har tidligere været en del af FCN’s Fanzone og har både været træner samt spillet ungdomsfodbold hos FA 2000. Han brænder for fodbold og er en dedikeret fan af sporten. Hans engagement og vilje til at lære gør ham til en værdifuld aktiv for FREM.

Disse to talentfulde individer er ikke blot praktikanter, men også ægte fodboldentusiaster, der deler vores passion for sporten og vores mål for klubben. Lad os give dem en varm velkomst og støtte dem i deres rejse i FREM.

Følg med på vores sociale medier for at lære dem bedre at kende og følge deres spændende bidrag til klubben. Sammen fortsætter vi med at skabe stærke bånd og inspirerende øjeblikke på og uden for banen!