Så er der godt nyt om muligheden for fans på udebane. Reglerne er blevet præciseret. Og det kategoriske forbud mod fans af udeholdet, som klubben har meldt bredt ud, er nu blødt op, så det er værtsklubberne, der bestemmer – naturligvis under hensyn til alle restriktioner som følge af covid-19.

Det betyder, at man – på afstand og med håndsprit – skal tage godt imod eventuelle fans af Holstebro, der kommer på Valby Stadion til kampen i dag.

Desværre er fremmernes fanbusser til Dalum allerede aflyst, og klubben har også meddelt Dalum og B93, at vi har opfordret til, at fremmerne ikke tager afsted. Begge klubber havde ellers set frem til vores besøg.

FREM vil nu igen tage fat i de kommende værtsklubber for at høre, om de alligevel har plads til nogle fremmere, og så giver vi nærmere besked, når der er en afklaring.

Det er nemlig stadig sådan, at vi skal have en aftale på plads med værtsklubberne, før der kan komme udebanefans med. Det samme gælder naturligvis for klubber, der gæster os i Sydhavnen. Der er meget forskellige forhold for afvikling af kampe rundt omkring i landet, og sikkerheden kommer fortsat først.

Alle de andre regler gælder også fortsat: Lad være at tage til kamp, hvis du har symptomer på covid-19, sprit af, hold afstand, sid ned under kampen, undgå klumper af mennesker både ved ankomst, køer, jubel og afgang og efterlev anvisningerne fra kontrollører og frivillige på stadion.

Med det på plads ønsker vi på en god kamp i det flotte vejr og forhåbentlig også nogle gode udebaneture i den kommende tid.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk