Holstebro kom foran efter et frispark mod FREM, men takket være et flot mål af Armend Aslani og to mål af Paul Ngongo Iversen lykkedes det for de tværstribede at tage alle tre point og sejre sig lige ind i topkampen i 2. Division.

FREM viste flot moral, da holdet kom bagud i hjemmekampen mod Holstebro og vendte 0-1 til en fortjent sejr på 3-1 i en ganske underholdende fodboldkamp på en solbeskinnet efterårslørdag.

FREM-træner René Henriksen havde lavet en enkelt ændring i forhold til holdet, som i sidste runde vandt 2-0 på hjemmebane over Middelfart.

Sidste nye maskemode på lægterne (Foto: Preben Pathuel)

Frederik Sundstrup havde afsonet sin karantæne, og han erstattede på den baggrund Emil Bjørn. Derimod mangler holdet fremdeles Daniel Anusic, der stadig har karantæne efter pokalslaget mod Brønshøj.

Holstebro er oprykkere fra Danmarksserien, og de har i 2. Division lagt fra land med knebne nederlag til B.93 og Aarhus Fremad, mens de efter sigende havde fortjent at få mere end et enkelt point i tredje runde mod Brabrand.

De har såmænd også Superliga-erfaring i truppen i skikkelse af den tidligere AC Horsens-spiller, Jeppe Mehl.

Men faktum var altså, at Holstebro kom til København med et enkelt point på kontoen, og måske derfor havde holdets træner, den tidligere FREM-spiller Kim Kristensen, lagt en taktik, der i begyndelsen af kampen var noget afventende.

FREM var heller ikke interesserede i straks at løbe ind i kontrakniven, og derfor blev det første kvarter fattigt på både begivenheder og chancer.

Bedste mulighed i denne periode stod FREMs Tonni Adamsen for, da han efter otte minutters spil forsøgte sig med et skud fra kanten af straffesparksfeltet. Det var ikke så langt fra at give pote, for Tonni Adamsen ramte overliggeren, hvorefter bolden dog hoppede ud til målspark til Holstebro.

Paul Ngongo Iversen (på alle fire) scorer sit første af to mål i kampen (Foto: Preben Pathuel)

Men efter 18 minutters spil fik Holstebro deres første store mulighed.

Den ene af holdets angribere, Sebastian Lau Nielsen, havde i kampens indledende fase markeret sig som en pågående type. Og det blev også ham, der bragte udeholdet foran.

Gæsternes Lasse Lilbæk tog et frispark i højre side, og på indlægget steg Sebastian Lau Nielsen til vejrs midt i straffesparksfeltet, hvor han med hovedet forlængede og ændrede boldens bane, så den sejlede ind i venstre side af målet – uden chance for FREMs målmand, Tobias Brogaard Larsen.

Det var første gang i denne sæson for FREM, at modstanderne scorede kampens første mål.

Scoringen var en kold spand vand at få i hovedet, for FREM havde alt i alt været bedst indtil da – selvom det retfærdigvis var marginalt. Men holdet kløede godt på, og allerede tre minutter efter gæsternes åbningsmål, var det ved at give bonus.

Armend Aslani scorede på et fremragende langskud, som allerede er kandidat til årets mål (Foto: Preben Pathuel)

Her tog Armend Aslani chancen fra venstre side. Skuddet var langt ude fra, og vinklen var spids, men afslutningen overrumplede alligevel Holstebros målmand, Andreas Raahauge, som måtte give en ripost på den. Men efter lidt frem og tilbage lykkedes det alligevel for de hvidklædte at få afværget faren i den situation.

Minuttet efter havde Holstebro selv et udmærket skudforsøg ved Anders Iversen, som kanonerede på mål fra højre side med så høj en kraft, at Tobias Brogaard Larsen måtte give hjørnespark.

Dette hjørnespark kom der også en afslutning ud af, men det var af den mere ufarlige slags.

FREMs midterforsvarer, Elias Gärtig, markerede sig efterfølgende ved at gå med frem ved to hjørnespark, og i det sidste tilfælde – små ti minutter før pausen – var det ikke så langt fra at ende med et mål.

Det skete efter et frispark i FREMs venstre side, hvor Elias Gärtig steg til vejrs og headede bolden ned mod højre stolpe. Hovedstødet tvang Andreas Raahauge ud i fuld længde, og det lykkedes for Holstebro-keeperen at få fingrene på og slå bolden ud til hjørnespark.

FREM fortsatte med at mase på, og fire minutter før pausen kom den helt fortjente udligning.

René Henriksen og linjevogteren udveksler idéer (Foto: Preben Pathuel)

Det var Armend Aslani, som fik fat i kuglen lige til venstre for straffesparksfeltet. Her tog FREM-fløjen et enkelt træk, hvorefter han med kirurgisk præcision sendte bolden forbi Andreas Raahauge og helt op i målets højre hjørne, hvor målmanden ganske enkelt ikke kunne nå op.

Det er ikke så tit, Armend Aslani scorer, men dette mål kan sagtens ende med at komme på kandidat-listen, når FREMmerne skal kåre årets fuldtræffer til sommer.

Og knap var udligningen kommet i hus, førend FREM havde fuldført comebacket.

Det var værternes Tonni Adamsen, der satte god fart midt på banen. Holstebros forsvarsspillere gjorde, hvad de kunne for at stoppe hjemmeholdets anfører – med både lovlige og ulovlige midler – men de kunne ikke fange ham, og så endte det hele med, at han lagde bolden frem til Paul Ngongo Iversen, der lå umarkeret i modstandernes felt. Holstebros keeper gik ud imod ham, men det var en smal sag for Paul Ngongo Iversen at dreje bolden forbi ham og næsten trille den ind tæt ved målets venstre stolpe.

På den baggrund kunne FREM gå til pausen med føring på 2-1.

Solid holdindsats igen denne gang, og selvtilliden er i top (Preben Pathuel)

I anden halvlegs start dominerede FREM også, og Tonni Adamsen kunne efter fire minutters spil godt være kommet på scoringslisten i en situation, hvor hjemmeholdet var fem mod tre i et kontraangreb. Men her gik Andreas Raahauge godt ud af sit mål og fik blokeret forsøget. Efterfølgende kom Alexander Holst Christiansen på skudhold, men dommer Paw Johansen stoppede angrebet på grund af frispark til Holstebro.

Samme Alexander Holst Christiansen skulle imidlertid få chancen ti minutter senere. Og det var en stor en af slagsen.

Her lykkedes det efter gennembrud i FREMs højre side for Alexander Holst Christiansen at få en friløber ned mod Andreas Raahauge. Holstebros ankermand gjorde, hvad han skulle ved at gå ud af sit mål, og FREM-spilleren ærgrede sig tydeligt, da det lykkedes for Andreas Raahauge at få gjort sig bred og sende bolden til hjørnespark.

Det efterfølgende hjørnespark endte med, at Frederik Sundstrup var tæt på at overliste modstanderne målmand med et velplaceret skud ude ved højre stolpe. Men også her fik Andreas Raahauge reddet sit hold ved at kaste sig og slå bolden til nyt hjørne.

Vinderbillede! (Foto: Preben Pathuel)

Holstebro havde indtil da været sjældne gæster på FREMs banehalvdel i anden halvleg, men efter 20 minutter må man sige, at heldet var med FREM.

Det skete, da Lasse Lilbæk satte sig igennem i gæsternes højre side, hvorefter han lagde bolden på tværs i målfeltet. Henne ved den fjerneste stolpe manglede indskiftede Emil Zetterquist kun få centimeter i at kunne glide bolden i mål. Men der var lige lidt for meget fart i bolden til, at han kunne nå frem til den.

Få minutter senere var det Holstebro, der slap med skrækken.

Her lykkedes det efter nogle tryllerier af Paul Ngongo Iversen i FREMs venstre side at få lagt bolden ind til den indskiftede Lucas Balck, som i umarkeret position midt i straffesparksfeltet imidlertid fik drejet bolden forbi både Andreas Raahauge og højre stolpe.

FREM kunne på dette tidspunkt godt have ført med to mål eller mere, men kampen gik ind i sin afsluttende fase med et hav af udskiftninger og den føring til hjemmeholdet på et enkelt mål, der er så skrøbelig.

Det lykkedes for Holstebro at få etableret et vist pres, og tre minutter før tid var de tæt på udligningen.

Ved et hjørnespark til Holstebro var forsvarsspilleren Andreas Kiilerich – let genkendelig, fordi han spillede med ansigtsmaske – gået med frem. Han hoppede højt og fik træf på kuglen, som han med et kraftfuldt hovedstød sendte meget tæt forbi venstre stolpe.

I stedet slog FREM sejren fast minuttet efter.

Frederik Sundstrup opererede nu i venstre side, og han sendte bolden ind mod Paul Ngongo Iversen. Egentlig blev FREM-backen tacklet, men – som det nogle gange sker – betød det blot, at farten på bolden blev mindre. Resultatet var, at Paul Ngongo Iversen fik bedre tid til at afslutte, og det gjorde han ved at sende læderet imellem benene på Andreas Raahauge og ind i nettet tæt ved fjerneste stolpe.

Det var Paul Ngongo Iversens tredje mål i denne sæson.

Emil Schou Jørgensen blev kåret til Kampens Spiller (Foto: Preben Pathuel)

Det mål kom Holstebro sig ikke over, og på den måde sørgede FREM for, at alle tre point blev i Valby.

Det var første gang siden oktober sidste år, at FREM vandt en kamp efter at have været bagud. Dengang gik det ud over Slagelse på udebane (3-2).

Lørdagens sejr betyder, at FREM stadig er ubesejrede i denne sæsons 2. Division, og at holdet er på andenpladsen efter Jammerbugt, der har lagt fra land med fire sejre i de fire første kampe.

FREM er dog kun på andenpladsen takket være flere scorede mål end Aarhus Fremad og VSK Aarhus, men det tæller jo også.

Søndag skal Thisted og B 93 dog afgøre deres mellemværende, og får den kamp en vinder, dumper FREM ned på rækkens tredjeplads.

Men uanset om det sker eller ej, har holdet nu fået en ganske fin start på sæsonen.

Matchfacts

FREM – Holstebro 3-1 (2-1)

Mål:

0-1 Sebastian Lau Nielsen (18.)
1-1 Armend Aslani (41.)
2-1 Paul Ngongo Iversen (43.)
3-1 Paul Ngongo Iversen (88.)

Advarsler:

FREM: Mikkel Andersson (51.), Lucas Balck (71.)
Holstebro: Ingen

Holdopstillinger:

FREM: Tobias Brogaard Larsen – Frederik Sundstrup, Elias Gärtig, Emil Schou Jørgensen, Matthias Andersen – Alexander Holst Christiansen, Jacob Pind, Mikkel Andersson, Armend Aslani – Paul Ngongo Iversen, Tonni Adamsen

Holstebro: Andreas Raahauge – Matias Fjeldal Olsen, Andreas Kiilerich, Mikkel Rønn, Frederik Buur Kudsk Laursen – Lasse Lilbæk, Frederik Søvndahl, Per Lauge Jensen, Jeppe Mehl – Anders Iversen, Sebastian Lau Nielsen

Udskiftninger:

Holstebro: Kristian Bach Nielsen ind for Matias Fjeldal Olsen (46.)

FREM: Lucas Balck ind for Tonni Adamsen (54.)

Holstebro: Emil Zetterquist ind for Per Lauge Jensen (57.)

Holstebro: Rasmus Aagaard Andersen ind for Jeppe Mehl (57.)

FREM: Andreas Hansen ind for Alexander Holst Christiansen (72.)

Holstebro: Oliver Iserhost Petersen ind for Sebastian Lau Nielsen (74.)

FREM: Emil Bjørn ind for Matthias Andersen (77.)

FREM: Rasmus Grønne Jensen ind for Armend Aslani (77.)

For FREM blev Dominik Kis, Magnus Juul Davidsen og Alexander Horsebøg (målmand) ikke benyttet

Dommer: Paw Johansen

Tilskuere: 397

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk