Kære Fremmer

Som alle andre er vi jo desperate for at få åbnet klubben for medlemmerne, så vi kan få gang i vores fantastiske klubliv i FREM – og til at kunne åbne stadion, så vi kan mødes og støtte vores hold og klub.

Sæsonen blev skudt i gang med et nederlag til Jammerbugt FC, men det ødelægger ikke vores tro på, at vi får et fint sportsligt forår, og vi har jo allerede en ny kamp på lørdag hjemme i Valby, hvor vi møder Dalum.

Kampen bliver afviklet på Kunst 6, da stadionbanen ikke er klar, og det bliver desværre uden nogen form for tilskuere.

Jeg skal opfordre jer alle til ikke at komme ud omkring banen, da vi ikke har ressourcer til at være politibetjente og holde folk væk. I stedet opfordrer jeg jer til at følge vores hold på Ekstra Bladets direkte streaming, og så krydser vi alle fingre for, at der kan blive åbnet op for tilskuere meget snart.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi som mange af de andre klubber har brug for indtægter fra vores kampe og vores sponsorer, og det er rigtig svært lige nu, så vi er rigtig glade for at vi i dag tirsdag har modtaget en indsamlingsgodkendelse, så vi kan sælge en støttebillet på: https://bkfrem.ticketbutler.io/da/e/bk-frem-vs-dalum-if-1

Vi opfordrer kraftigt jer alle til at støtte med køb af støttebillet og/eller køb af blandt andet det nye FREM-mundbind eller den nye ALKA FREM-trøje, hvor overskuddet går til klubben.

Som tidligere skal vi også opfordre jer, som ikke er medlem af Boldklubben FREM, til at blive det; du støtter klubben økonomisk og får blandt andet muligheden for at være med til at bestemme retningen for vores klub ved generalforsamlingen. Meld dig ind her: https://bkfrem.dk/bk-frem-indmeldelse/

Tak for jeres altid fantastiske støtte!

Per Jakobsen
Formand
Boldklubben FREM

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk