Kort udebanetur til Herlev

Næste opgave i 3. Division er en udekamp mod det øjeblikkelige bundhold fra Herlev. Kampen spilles på Herlev Stadion lørdag d. 9. oktober klokken 14.00.

Find vej til stadion via Google Maps her

BK Frem Support arrangerer bustur til kampen. Hvis du vil med på turen, kan du finde mere information på BK Frem Supports side på Facebook.

Cheftræner René Henriksen har haft noget at arbejde med i de seneste kampe (Foto: Preben Pathuel)

Pointkrise skal vendes til succes

Efter en stribe uafgjorte kampe i træk måtte FREM gå fra banen uden point i seneste kamp, som var på hjemmebane mod Vanløse. Vi kom ellers – vanen tro – foran i kampen, men det lykkedes Vanløse at svare hurtigt igen to gange. Og da vi lavede et meget uheldigt selvmål i anden halvleg, lykkedes det ikke os selv at komme igen. En bitter pille at sluge, men kuren er simpel: Sejr i næste kamp.

Alle hold kommer in d i perioder, hvor spillet ikke flyder, hvor pointene udebliver, eller hvor det hele er lidt mere besværligt, end det behøver at være. Sådan en periode har FREM været i på det seneste, og vi kan håbe, at den er overstået snart. Gerne allerede nu. Forventningen fra de trofaste fans er, at vendepunktet kommer mod rækkens agterlanterne fra Herlev – så er det op til spillerne at indfri forventningen.

Fejringer af FREM-mål bliver vi aldrig trætte af at se (Foto: Preben Pathuel)

Hårdt prøvet oprykker

For Herlevs vedkommende har gensynet med divisionsfodbolden været en kamp op ad bakke indtil videre. Lørdagens hjemmehold ligger sidst i rækken med en pointhøst på 4 for 10 kampe. Det er blevet til sejr ude over Vanløse og uafgjort hjemme mod VSK Aarhus, så helt uefne er Herlev-holdet ikke. Som oprykker er det altid svært at ramme det præcise niveau i en ny række, og det har Herlev mærket.

I de to seneste opgør har holdet måtte undvære ex-fremmeren Jonas Nørremark, som har siddet ude med karantæne, og det har selvfølgelig ikke gjort vilkårene nemmere. Karantænen er overstået nu, og Nørremark vil sikkert gøre alt for at sætte et positivt aftryk på lørdagens kamp. I Herlev-truppen finder vi også Morgan Stewart og Saad Abbouch, som begge har spillet i FREM, men uden at få det store gennembrud.

I Herlevs situation skal der kæmpes for hvert et point og for hver en meter på banen, og vi kan forvente en modstander, som vil vise, at de hører til i rækken og i divisionerne. Det borger for en god kamp.

FREM søger oprejsning mod Herlev (Foto: Preben Pathuel)

Målfest i vente?

Det er ved at være nogle år siden, vi sidst mødte Herlev i en betydende kamp. Efter en stribe kampe, som var endt med et enkelt mål, gik måltavlen nærmest amok, da de to hold krydsede klinger i maj 2015. Ved den lejlighed kom Herlev hurtigt på 2-0, inden først Jeppe Østenkær og bagefter Thomas Christiansen vendte kampen på hovedet med to mål hver. punktum blev sat af Henrik Volquardsen, som gjorde det til 2-5 i sidste minut.

Om det bliver lige så målrigt denne gang, kan vi kun gisne om, men seneste kampforløb vidner om, at vi ikke skal gå i panik over, at modstanderen kommer godt fra land. Der er masser af minutter i en fodboldkamp, og alt kan rettes op med en god og koncentreret indsats. Sådan en har vi brug for lørdag.

Kommer topscorer Tånnander på tavlen igen? (Foto: Preben Pathuel)

Halvvejs i grundspillet

Når lørdagens runde er overstået, har alle hold mødt hinanden en enkelt gang, og vi skal til at i gang med ‘returkampene’. For FREM vedkommende siger status en fjerdeplads inden Herlev-kampen, og med lidt medvind i de andre kampe kan vi komme helt op i hælene på andenpladsen, hvor Roskilde KFUM for øjeblikket residerer. Netop Roskilde KFUM er modstanderen i næste omgang, så det kan vise sig at blive en spændende kamp om topplaceringerne.

Rækken er utrolig tæt i midten, og FREM ligger med 14 point faktisk á point med et af de hold, som lige nu ligger til at komme i Nedrykningsspillet. Vi ligger nemlig lige med VSK Aarhus, Lyseng og Vanløse og er kun foran dem på en bedre målscore. Dermed er der ikke råd til at smide point væk i kampe, hvor vi ligger til at tage dem selv.

Herlev er en anelse isoleret i bunden af rækken, og med 4 nedrykkere til sommer skal de til at få gang i pointhøsten, hvis de ikke skal blive hægtet af det, der lige nu er bunden af det store midterfelt. Det ved de selvfølgelig godt, og de vil uden tvivl være klar til at give 100%, når dommer Jacob Gerner-Rasmussen fløjter op lørdag kl. 14.00.

God kamp til alle, der skal på stadion – og til alle, der ikke skal. Kom så FREM!