U14 Liga 2: Hørsholm-Usserød IK 1 – 3 Boldklubben FREM

FREM U14 skulle spille en kamp, som på papiret skulle vindes mod bundholdet Hørsholm-Usserød, inden de søndag skulle spille regulær topkamp mod A27, men kampen skulle vise sig at blive alt andet end en walkover.

FREM spillede en forfærdelig 1. halvleg, hvor kun en stærk målmandspræstation gør, at de kun er bagud med et mål til halvleg. Hørsholm står godt på banen og det er derfor op til FREM at åbne spillet.

I 2. halvleg kommer FREM helt anderledes ud til kampen og sætter sig på spillet, og stille og roligt begynder de også at skabe chancer. Fuld fortjent vender kampen fra 1-0 til en 1-3 sejr, og FREM U14 går dermed ind til kampen om oprykning søndag på Valby Idrætspark som 1’er.

U17 Pokal: Boldklubben FREM 3 – 2 Brøndby Strand

Både FREM U17 og U19 skulle onsdag spille pokalkamp, hvor FREM U17 hjemme skulle op imod Brøndby Strand. FREM starter skidt og er allerede efter 7 minutter bagud 0-1. 1. halvleg er meget lige, og FREM får også fortjent udlignet, inden Brøndby Strand bringer sig foran 1-2 lige inden pausen.

FREM kommer dog stærkt ud til 2. halvleg og sætter sig på spillet, og efter 20 minutters spil får de også udlignet. Derefter får Brøndby Strand smidt en mand ud, og FREM udnytter overtallet til at bringe sig fortjent på 3-2 og avancerer dermed til næste runde i pokalen.

U19 Pokal: Rosenhøj BK 1 – 3 Boldklubben FREM

U19 skulle i pokalen ude møde Rosenhøj BK, som til dagligt gør sig 3 rækker under Boldklubben FREM i række 1. I vind, regn og blæst starter FREM godt og lægger et højt pres på modstanderen, som Rosenhøj har meget svært ved at spille sig ud af, men efter et forsvarskoks er det alligevel Rosenhøj, som ender med at komme foran 1-0. Derefter fortsatte FREM dog sin aggressive spillestil og kommer fortjent foran 1-2 inden pause. I 2. halvleg scorer FREM hurtigt til 1-3, og derefter køres sejren stille og roligt hjem.

U13 Liga 2: Boldklubben FREM 2 – 0 Sundby BK

FREM U13 Liga skulle bygge videre på den fantastiske stime, de er inde i, da de hjemme skulle møde et meget veloplagt Sundby-hold, som også lægger bedst ud med at sparke på undersiden af overliggeren. FREM får dog arbejdet sig godt ind i kampen og får også scoret til 1-0 i midten af 1. halvleg. Sundby fortsætter med at spille fint på bolden, men rigtig farlige bliver de ikke og FREM går fortjent til pause med en 1-0 føring.

Efter pausen fortsætter kampbilledet, hvor Sundby er gode på bolden, men bliver aldrig rigtig farlige, hvorimod FREM er skarpe og scorer også til 2-0. Derefter er kampen mere eller mindre afgjort, og FREM vinder fuld fortjent 2-0. U13 Liga har på nuværende tidspunkt brugt hele 22 spillere i turneringen, hvilket må siges at være rigtig flot.

U14 Mester: Elite Bornholm 3 – 1 Boldklubben FREM

FREM U14 Future skulle på en lang udebanetur, da de skulle hele vejen til Bornholm og møde Elite Bornholm, som efter FREMs nederlag til KB weekenden forinden lå nummer 1. Med godt humør og tro på tingene ankom drengene til spillestedet godt en time før kampstart. Fra kampens start sidder FREM fuldstændig på spillet, og det virkede til at behage Elite Bornholm. De stillede sig dybt ned og lod FREM have bolden, hvorefter de kørte på med omstillinger. Efter et skidt boldtab sker det, der er sket så ofte før, at Elite Bornholm smider en lang bold afsted og kommer foran 1-0. FREM taber dog ikke modet og efter lidt småjusteringer så begynder FREM også at blive farlige og udligner fuld fortjent til 1-1.

Momentum ligger nu hos FREM, men en dårlig defensiv aktion gør, at der laves et ærgerligt frispark, som også koster et gult kort, og da Elite Bornholm lige efter scorer på et hjørnespark til 2-1, så det svært ud. Til sidst satses der alt på at komme tilbage i kampen, men desværre udbygger Elite Bornholm føringen på endnu en omstilling til slutresultatet 3-1.

U13 Mester: Boldklubben FREM 4 – 5 Hellas

U13 Future holdet spillede en meget underholdende kamp mod et fysisk stærkt Hellas-hold, hvor der var åbent i begge ender. Banens beskaffenhed gjorde det svært at spille flot poleret fodbold, men alligevel blev der scoret hele 9 mål. Desværre for FREM trækker Hellas det længste strå med en 4-5 sejr.

U14 Liga 2: Boldklubben FREM 0 – 1 A27

Der var lagt op til den helt store fest, da FREM U14 Liga skulle spille oprykningskamp mod A27 inde på Valby Idrætspark. Stadion var fuld af forventningsfulde tilskuere, og rammerne var lagt op til et vaskeægte topbrag. Vandt FREM var de sikret at blive nr. 1 og dermed rykket op, blev den uafgjort ville de forblive på 1. pladsen inden sidste rundes kamp og tabte de ville A27 overhale FREM. Desværre skete det sidste. FREM virkede meget nervøse og spillede slet ikke sit sædvanlige spil. Man spillede febrilsk, tog nogle underlige beslutninger og glemte fuldstændig gameplanen. Da A27 sent i 1. halvleg så scorer på et forsvarskoks, så skulle FREM op og forcere.

I pausen bliver der justeret lidt, men den effekt, som man håbede, det skulle have, udeblev fuldstændig, og FREM spillede de nok værste 10 minutter i hele sæsonen. Til sidst skabes der nogle få muligheder, men kynismen mangler, og det ender derfor med et meget bitter 0-1 nederlag. Oprykningen er inden sidste runde derfor ude af egne hænder, og man skal håbe på, at Hørsholm gør det umulige og tager point for A27, mens FREM skal vinde over Aakanden.

U19 Øst 1: Boldklubben FREM 4 – 2 Farum BK

U19 lagde godt ud fra starten af kampen og var foran 2-0 efter 20 minutter. Farum kom bedre med i kampen og reducerede på en standard til 2-1 efter 30 minutter. Farum sluttede bedst af i 1. halvleg.

FREM startede bedst efter pausen og kom foran 3-1 efter godt spil. Kort tid efter fik Farum reduceret til 3-2, og kampen blev meget spændende. Dog ville FREM det anderledes og lukkede og slukkede kampen til 4-2 efter hattrick af Yasin. U19 indtager i øjeblikket 3. pladsen i rækken

U23 Serie 1: Boldklubben FREM 2 – 3 FA2000

U23 fik en forfærdelig start på kampen, da de bare efter 4 minutter var bagud 2-0. Det kom holdet sig aldrig rigtig over, selvom FREM reducerede til 1-2 efter 6 minutter. Resten af kampen måtte holdet slide for at skabe chancer og holde stand. Desværre var mængden af tekniske fejl for mange, og det var et meget skuffet hold, som måtte se sig slået 2-3 af rivalerne.

U15 Liga 2: Boldklubben FREM 1 – 6 Greve

Efter et par resultat- og spillemæssige gode præstationer de seneste kampe, skulle U15 møde topholdet fra Greve, der stillede med et meget fysisk stærkt og direkte spillende hold.

I starten havde FREM succes med at erobre bolden på modstanderens banehalvdel, dog blev omstillingerne ikke udnyttet godt nok. Greve pressede på, og U15 havde svært ved at matche dem i duelspillet. Det resulterede i en pauseføring til gæsterne på 0-4.

Drengene skal have ros for at steppe op i 2. halvleg, men alt i alt stod holdet tilbage med en ærgerlig fornemmelse og en følelse af, at man ikke helt levede op til potentialet og nederlaget blev på 1-6. I sidste runde af turneringen skal holdet op imod Holbæk B&I.

U17 Øst 1: Boldklubben FREM 4 – 1 Roskilde BK

U17 skulle hjemme spille mod bundholdet fra Roskilde BK, hvor det eneste, der talte, var en sejr. FREM bringer sig forholdsvis hurtigt foran 1-0, og efter 12 minutters spil scorer de også til 2-0. Herefter er der en frigjorthed over FREMs spil, og da der efter en halv times spil uddeles et gult kort til både FREM og Roskilde, spilles der de næste 10 minutter 10 mod 10. Det udnytter FREM til at komme foran med 3-0, inden Roskilde hurtigt reducerer til 3-1, som også er resultatet til pausen.

I 2. halvleg fortsætter FREM sit fine spil, og da de efter godt og vel en times spil scorer til 4-1, så er der ingen tvivl om resultatet. Det betyder, at FREM U17 har spillet sig op på 1. pladsen på bedre målscore end Hørsholm-Usserød IK, som man møder søndag d. 7. november hjemme. Der er dermed lagt op til en rigtig gyser af en finale.