Sydvest kommer til Sydvest

Lørdag d. 8. maj er der hjemmekamp, og det er FC Sydvest 05 Tønder, der kommer på besøg. Kampen starter kl. 15.00, og der er stadig billetter at købe på https://bkfrem.dk/billetter/

Kampen kan også ses på Ekstra Bladets hjemmeside med plus-abonnement.

Husk at komme i god tid til kampen, så vi kan få alle ind til tiden, og husk at have billetten klar sammen med ‘corona-pas’.

Urimelig tæt på 3 point i Thisted

Seneste runde gav som bekendt et enkelt point til samlingen, efter at Thisted udlignede Lucas Balcks føringsmål i 6. overtidsminut. Det er utrolig ærgerligt, at vi ikke kunne holde føringen helt hjem efter en kamp, som i store træk gik, som vi havde håbet.

I stedet for sejrssang hele vejen hjem i bussen måtte vi nøjes med at være tæt på for anden gang mod Thisted i sæsonen – og for anden kamp i træk efter en lignende situation mod Næsby hjemme.

Der er ingen anden vej end at slås videre for sejrene og pointene, og vi kan passende rejse os mod FC Sydvest på lørdag.

Pointtab i overtiden to gange i træk – det skal være slut nu (Arkivfoto: Preben Pathuel)

Kniven for struben

FREMs pointtab i toppen gør, at det bliver endnu mere tæt og spændende i top 6-kampen, og vi nærmer os en stilling, hvor et enkelt point ad gangen ikke længere er nok. Der skal sejre til, og det kræver, at vi er klar fra start, og at vi spiller kampen helt til ende alle mand. Og så kræver det en god støtte fra tribunerne.

Hvis FREM er presset i stillingen, så kan det samme i den grad siges om lørdagens gæster fra Tønder. De er placeret på en øjeblikkelig 11. plads under den nederste streg, som betyder nedrykning til Danmarksserien. Der er hele 5 point op til Næsby over stregen, så Sydvest har mindst lige så meget brug for 3 point, som vi selv har.

Efter kampen mod os møder FC Sydvest de øvrige tophold fra B.93 og Jammerbugt FC, så de har alt at vinde i de kommende kampe, hvor ikke mange forventer, at de henter fuldt udbytte. Den rolle skal man ikke undervurdere; det kan gøre spillerne endnu mere sultne og spillelystne at møde topholdene, og de vil helt sikkert være godt opsatte på at kæmpe for overraskelsen. I første omgang mod os.

Topscorer Paul Ngongo Iversen er ude i to kampe med karantæne (Arkivfoto: Preben Pathuel)

Dyr kamp gav 3 gange karantæne

Opgøret i Thisted var et intenst et af slagsen, og der blev gået til makronerne med både lovlige og mindre lovlige midler. Hele 6 gule kort og et enkelt direkte rødt blev det til, og det sender både Frederik Sundstrup, Andreas Lundberg og Paul Ngongo Iversen i karantæne imod FC Sydvest. Sidstnævnte har fået to dage i skammekrogen og må også sidde over i den kommende runde.

Det giver både panderynker og udfordringer hos trænerteamet i en tid med pres på i alle kampe, men i denne situation må andre træde til og dække ind for dem, der ikke kan være med.

Også FC Sydvest er karantæneramt, da de må se bort fra Lasse Seistrup Clausen, som må sidde ude efter et gult kort for meget mod Middelfart.

Det skuffende pointtab i sidste øjeblik i de seneste to kampe vil forhåbentlig få den reaktion, at vi skruer op for koncentrationen og kører kampene helt i mål fra nu af. ingen er mere ærgerlige end spillerne selv, og de har brug for at mærke støtten fra tilhængere og fans, og vi glæder os alle til at se de mange glade fremmere i topform igen.

Forbudt for børn

Som det har været tilfældet i mange uger nu, så strammer det alvorligt til i toppen af rækken og især omkring den streg, der skiller top 6 fra resten. Vi ligger selv på fjerdepladsen med 35 point med to forfølgere i Middelfart og Aarhus Fremad lige i hælene på 34 point. På den ‘frygtede’ syvendeplads ligger Dalum med 32 point, så der skal ikke smides point igen, hvis vi vil blive over stregen.

Igen i denne runde er der flere indbyrdes opgør mellem holdene i toppen og subtoppen, og igen kan meget rykke sig, hvis resultaterne falder rigtigt ud. Thisted lige foran os på tredjepladsen skal til Østerbro og møde B.93 på andenpladsen, mens Middelfart lige efter os i tabellen skal møde topholdet Jammerbugt. En sejr til os vil altså betyde, at vi kan rykke lidt opad og tættere på toppen. Vi krydser fingre.

FC Sydvest kommer med en lidt skidt statistik fra de seneste kampe, og de har kun hentet et enkelt point i de seneste fem runder. Det skal vi ikke lade os narre af, og som nævnt er det sidste udkald for vores gæster, hvis de skal blive i divisionerne, så kampen bliver virkelig en af dem, der er forbudt for børn.

God kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk