Så er vi i gang

Oprykningsspillet startede i påsken, og det var med en udesejr for vores vedkommende. Nu står den på hjemmekamp på lørdag d. 23. april kl. 14.00 mod Næsby Boldklub på Valby Stadion. Billetterne er i salg og kan købes på følgende link: https://bkfrem.dk/billetter/

Sejren over Lyseng påskemandag var den perfekte start på Oprykningsspillet for FREM, og vi holder dermed placeringen på den oprykningsgivende andenplads i minimum en runde mere. Det er en tæt kamp i toppen, da både udbryderne fra FC Roskilde og forfølgerne fra VSK Aarhus også vandt deres første kamp i slutspillet. Dermed er der stadig 6 point op til FCR og 4 point ned til VSK.

I en slutspilsstruktur som den vi har i dansk fodbold nu, kan der hurtigt ske forskydninger. De indbyrdes opgør gør, at man hurtigt kan trække fra, og man kan lige så hurtigt blive indhentet. Der skal fuld koncentration på hver eneste kamp, og lige nu er blikket stift rettet mod lørdagens modstander fra Næsby.

Udskilningsløbet er i gang

Det er nemt at forfalde til cykelløbsmetaforer som ‘udbrydere’ og ‘forfølgere’, og vi kan faktisk også godt se Oprykningsspillet som et ‘udskilningsløb’ for nu at blive ved cykelsnakken.

Hver runde giver helt eller delvist svar på, hvem der kan stå distancen, og hvem der bliver udskilt fra ræset om oprykning. Allerede nu er det svært at se Dalum indhente 14 point på 9 runder, og det samme kan nok siges om Lyseng, som skal hente 13 point.

Det betyder selvfølgelig ikke, at holdene ikke giver sig 100% for at vinde og tage de point, de kan få, og måske kan de endda slippe nerverne en smule og spille frit. Der er ingen nemme kampe i et slutspil, men efterhånden som vi nærmer os målstregen, begynder matematikken at give klare svar.

Næsby er stadig med i kampen om oprykningen, men det vil formentlig kræve, at de tager fuld pointhøst i begge opgør mod os, og derfor er der pres på inden lørdagens møde. En FREM-sejr vil sende fynboerne 13 point bagud med 8 kampe tilbage, og så begynder det at være alvorlig svært at nå.

Omvendt skal FREM bruge en sejr for at holde afstanden ned til VSK Aarhus, som er inde i en rigtig god pointstime og senest vandt over netop Næsby. Udskilningsløbet er i gang, og der bliver spænding hele vejen til mål.

Alle gode gange 5?

Det er kun lidt over en måned siden, vi sidst mødte Næsby på Valby Stadion. Dengang blev det uafgjort, og det er ikke noget usædvanligt ved. Slet ikke, faktisk. De seneste 4 hjemmekampe mod Næsby er blevet uafgjort, og faktisk har vi aldrig vundet over Næsby på hjemmebane. Det har vi til gengæld på udebane, hvor vi har vundet hver eneste gang indtil videre.

Den lidt pudsige statistik holder sikkert ikke for evigt, og de to indbyrdes opgør i Oprykningsspillet kan sagtens ændre på styrkeforholdet. Vi kunne jo passende starte med at vinde på lørdag, så vi får lov at prøve det også, og selvfølgelig især så vi kan holde vores flotte sejrsstime kørende. Vi har vundet de sidste 4 kampe i træk; bliver det til 5 mod Næsby? Bliver det endelig til hjemmesejr i 5. forsøg?

Forårets komme og de gode resultater vil sikkert lokke mange fremmere til kamp, og vi opfordrer alle til at give den ordentlig omgang med støtten til holdet, så vi sammen kan fortsætte, som vi er i gang.

Lucas Balck kom på tavlen sidste gang mod Næsby. Og han scorede også sejrsmålet mod Lyseng. Er der flere mål på lørdag? (Foto: Claus M. Hansen)

En målscorer i karantæne og en topscorer på vej tilbage

Til lørdagens kamp må René Henriksen og resten af trænerteamet ryste posen en smule, da Frederik V. Kristensen, som scorede i seneste kamp, erhvervede sig en advarsel og derfor sidder over denne gang. Hans plads på midten skal fyldes ud, og det kan godt blive lidt af et hovedbrud for trænerne. Heldigvis er truppen fuld af selvtillid og tiltro til hinanden, og der står friske kræfter klar til at tage over, når der bliver brug for dem.

Topscorer Isak Tånnander har været på træningsbanen i løbet af ugen og er i gang med at blive klar efter den skade, der sendte ham tidligt ud af kampen mod Vanløse. Heldigvis har andre taget over i mellemtiden, og der er stadig masser af mål i holdet, selvom topscoreren har været ude.

Næsby har ingen i karantæne, og de kommer til kampen med en rigtig god stime i bagagen. Godt nok tabte de senest snævert til VSK Aarhus, hvilket var en streg i regningen, men ellers havde en række på 11 kampe uden nederlag før det. Det er rigeligt til at indgyde respekt, og fynboerne vil helt sikkert gerne vise, at nederlaget i påsken var en enlig svale. Om det lykkes, får vi se – vi skal dog være klar på en meget svær og formentlig tæt kamp. Det siger både statistikken og logikken.

Forhåbentlig skal der fejres 3 point igen på lørdag (Foto: Claus M. Hansen)

Billetter og stream

Kampen mod Næsby er en af dem, man helst ikke må gå glip af, og du kan købe din billet nu på https://bkfrem.dk/billetter/

Hvis du ikke kan komme til kampen, kan du følge den på livestream ved at trykke på billedet herunder. God kamp til alle – kom så FREM!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk