Tid til tur til Thisted

Efter en kort udekamp til Gladsaxe i lørdags venter nu det diametralt modsatte: En tur til den anden ende af landet. Onsdagens modstander er Thisted FC.

Kampen spilles 24.06 kl. 19.00 på Sparekassen Thy Arena, som også kendes som Lerpytter Stadion.

Bøtten skal vendes

Til kampen mod AB havde vi statistikken på vores side i de seneste opgør – det er ikke tilfældet mod Thisted. Vi mødes ikke så tit, men i de seneste 6 indbyrdes divisionsopgør har Thisted vundet de 5, og den sidste er endt uafgjort.

Seneste FREM-sejr mod Thisted FC var i 2007 netop på udebane, hvor FREM vandt 2-0 på mål af Mikael Simonsen og Wassim El Banna. Nu skal bøtten vendes.

Seneste opgør mellem de to klubber var i 2016, hvor både ude- og hjemmekampen sluttede 3-1 til thyboerne.

I Oprykningsspillet ligger Thisted placeret som nummer 7 med 31 point; 5 mere end os selv. Formkurven for begge hold ligner hinanden, da Thisted forud for weekenden kom med et nederlag og tre uafgjorte i de seneste kampe. Præcis lige som FREM.

Thisted kom tilbage på sporet mod Brønshøj

Weekendens runde gav Thisted FC en hjemmesejr på 2-0 over Brønshøj – blandt andet på et flot mål af Mads Vang. Se målene fra kampen her. Så selvtilliden må forventes at være i top.

Thisted FC har lige som FREM ikke meget andet end tv-penge at spille for i de sidste kampe, men der er ingen grund til at tro, at holdene vil holde igen i nærkampene. Der skal nok blive gået til stålet.

Fremragende mål af både Lucas Balck og Jonas Nørremark. Daniel Anusic havde også kuglen i nettet, men hans scoring blev annulleret for offside (Foto: Preben Pathuel)

FREM havde fortjent mere end et point

Hvis der blev givet point for kunstnerisk udførelse i fodbold, burde både Jonas Nørremarks dommedagsdrøn og Lucas Balcks lækre afslutning have talt for mere end et mål hver. Se alle målene fra kampen mod AB her.

Vi måtte dog ‘nøjes’ med at komme foran 2-0 ved pausen, hvilket var ganske fortjent. Desværre lykkedes det ikke at holde føringen hjem, da AB på to dødbolde – et straffe og et frispark – fik udlignet. Det kunne sagtens være blevet til flere mål og dermed også 3 point, men vi måtte nøjes med det ene.

Igen var der gode takter, og i store dele af kampen havde AB svært ved at holde vores angreb væk fra der, hvor det bliver rigtig farligt. Vi trænger dog efterhånden til en sejr, og den kan jo passende komme onsdag.

Christian Bramsborg udgik i kampen mod AB og modtager behandling (Foto: Preben Pathuel)

Lidt alternativ trup – nogle må sidde over

Da onsdagens kamp er lidt af en logistisk hovedpine, vil der være enkelte spillere, som ikke kan nå at komme med. Det har cheftræner René Henriksen forklaret til Ekstra Bladet her. Den endelige trup udtages senere, men allerede nu ligger det fast, at Frederik Christensen er en af dem, som ikke skal spille – han afsoner nemlig karantæne.

Det kan give mulighed for andre at vise sig frem, og der er helt sikkert flere, der er sultne efter at vise, at de skal spille mere, end de gør. Næste sæson nærmer sig, og det er nu, man skal vise, at man er værd at satse på efter sommerferien.

Tak til Victor Christiansson (Foto: Preben Pathuel)

Kontraktudløb for profiler

Da denne sæson er ramt af en rykket tidsplan, og sæsonen først slutter 4. juli, er der kontraktudløb for nogle af spillerne, inden vi har spillet sidste kamp.

Det betyder, at både anfører Marco Brylov og midtbanegeneral Victor Christiansson spiller deres sidste kampe i denne uge. Begge forventes at spille hjemmekampen på lørdag mod Middelfart, så de kan sige tak til fansene – og omvendt.

Sommerferien bliver som vanligt travl, og den nye sæson i 2. Division venter lige om hjørnet, når den nuværende er forbi. Følg med her på klubbens hjemmeside, hvor der kommer information om træningskampe osv.

Tak til Marco Brylov (Foto: Preben Pathuel)

Se kampen på stadion eller på nettet

Hvis du ikke kan komme til Thisted onsdag aften, kan du se livestream på Ekstra Bladets hjemmeside.

Vores sædvanlige referent kan desværre ikke nå at være til stede på stadion i Thisted, så vi krydser fingre for, at Ekstra Bladets dækning kører uden problemer, så både han og alle andre kan følge med alligevel.

Vi ønsker alle en god kamp og rigtig god tur til spillere og trænerteam!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk