Oprykningsfinale på hjemmebane

Torsdag rykkede FC Roskilde op i 2. Division ved at vinde mod os, og vi kan gøre det samme, når vi møder IF Lyseng søndag d. 29. maj kl. 14.00 på Valby Stadion.

Selvom vi har måtte gå fra banen to gange i træk uden point, så har vi stadig et pænt pointforspring ned til tredjepladsen, og nu er sagen klar: Hvis vi vinder, rykker vi op. Så simpelt er det. Så kom på stadion søndag og vær med til den helt store fodboldfest – der skal nok blive gang i den på og uden for banen.

Perfekt kulisse til vigtigt opgør

Mod FC Roskilde Kristi Himmelfartsdag satte vi sæsonrekord på Valby Stadion med over 1750 tilskuere, og det var en flot ramme om en kamp, som resultatmæssigt ikke blev, som vi håbede. Vi håber, at alle kommer igen søndag, når vi igen spiller hjemme.

Modstanderen er IF Lyseng, som gav os en hjælpende hånd ved at besejre VSK Aarhus i det århusianske lokalopgør. Det betød, at vi stadig har 7 point mere end VSK, og der er nu kun 9 point tilbage at spille om. Derfor kan brikkerne falde på plads søndag, hvis vi selv vinder, eller hvis VSK ikke gør, når de møder Næsby hjemme næsten samtidig med vores kamp. Det skal nok blive holdt øje med diverse livescores på telefonerne – ligesom det var tilfældet torsdag.

Vi skal selvfølgelig holde fokus på vores egen kamp og sørge for at vinde den. I følge statistikken er Lyseng nærmest en yndlingsmodstander, da vi har vundet de tre indbyrdes opgør i denne sæson allerede med 9-2 i målscore. Her i slutfasen skal vi dog også tage højde for nerver, småskader og optjente karantænepoint, så vi lader statistikken hvile og tager kampene en ad gangen. Skulle det ikke lykkes at vinde søndag, har vi to forsøg mere, men lad os bare udnytte den første matchbold.

Kaptajnen vender tilbage

Efter en enkelt karantænedag vender Kristoffer Dirksen tilbage mod Lyseng. Hvad det betyder for startopstillingen, må vi vente at se, men det er et vigtigt kort at have på hånden for cheftræner René Henriksen og resten af teamet. Ingen andre er i karantæne denne gang – heller ikke hos modstanderne.

Alle i truppen vil gøre alt for at være med i de sidste afgørende kampe, og det er til at se og mærke. Den store støtte, de mange fans og tilskuere giver både ude og hjemme giver ekstra kræfter og motivation. Den støtte kan blive guld værd søndag, når det virkelig gælder.

Støtten fra tribunerne er guld værd (Arkivfoto)

Anden FREM-oprykning på en uge?

Allerede tirsdag var der oprykningsfest i Valby, da U23 sikrede sig førstepladsen endeligt og dermed oprykning til Københavnsserien. Denne succes er den perfekte optakt til divisionsholdets ‘oprykningsfinale’ denne weekend. Det vil være et virkelig flot punktum på en virkelig flot sæson for Boldklubben FREMs bedste seniorhold.

Også U19 er med i toppen og kan overtage førstepladsen i rækken, når de møder Jægersborg på hjemmebane lige før førsteholdets kamp mod Lyseng. Kampen spilles på Opvisningsbanen ved siden af Stadion og starter kl. 12.00.

Det kan godt lade sig gøre at nå at se begge kampe – vi forventer dog rigtig mange tilskuere på stadion igen, så køb billet på forhånd, så det går hurtigere at komme igennem tælleapparaterne. Denne kamp er ikke en, man vil komme for sent til.

God kamp til alle – så er det nu!


Hvis du ikke kan nå kampen, kan du følge den på livestream ved at klikke på billedet herunder:

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk