Hjemmekamp i trygge rammer

Påsken er overstået, og forhåbentlig er der for alvor forår i luften, når FREM får besøg af SfB-Oure FA lørdag d. 10. april kl. 15.00. Kampen bliver spillet på Valby Stadion og er desværre stadig uden tilskuere.

Kampen kan ses på Ekstra Bladets hjemmeside og følges i tekst på klubbens Twitter, og du kan købe støttebilletter på klubbens hjemmeside:

Køb din støttebillet til kampen her

Hvis du hellere vil støtte via MobilePay, så er det muligt på nummer 523281.

Vi glæder os til at byde velkommen til SfB-Oure og dommertrioen, og vi takker for støtten hjemmefra.

Nu skal det være

Påskekampen i Aarhus mod VSK gik ikke, som vi havde håbet, og det blev til et ærgerligt nederlag. FREM var ramt af uheld i stribevis op til kampen i form af karantæner, skader og sygdom, og den store udskiftning blev medvirkende til, at det ikke blev til point.

Den kamp har vi lagt bag os, og nu er vi tilbage i velkendte omgivelser, og vi kan råde over stort set hele truppen igen. Paul Ngongo Iversen og Emil Schou Jørgensen har overstået deres karantæne, og sidstnævnte får derfor mulighed for at spille direkte over for sin tvillingebror på Valby Stadion.

Den svingende start på forårets kampe skal rettes op, og det er nu, vi skal starte en pointstime lige som den, vi havde i efteråret, hvor vi gik ubesejrede igennem 2. Division. Sidst vi spillede på stadion i Valby, vandt vi sikkert 3-0 over det daværende tophold fra Jammerbugt FC, og det er den kamp, vi skal bygge videre på mod gæsterne fra Sydfyn lørdag.

Andreas Smed kom på måltavlen sidste gang, vi spillede på Valby Stadion (Foto: Preben Pathuel)

Hårdt sårede gæster

Mens FREM har været inde i en svingende periode, hvad point angår, er SfB-Oure noget mere stabile. Desværre for lørdagens gæster består stabiliteten i, at de taber kampene. I de seneste 13 kampe har de spillet 2 uafgjort og tabt de 11 andre, og det er kun blevet til to sejre i alt i sæsonen.

I tabellen betyder det en næstsidsteplads med et godt stykke vej op til stregen, og efter sidste rundes nederlag mod B.93 på 0-5 udtalte SfB-Oures træner Chris Margaard, at det nu er for sent at redde livet som divisionshold i denne omgang. Det betyder dog ikke, at holdet bare lægger sig ned i resten af kampene; tværtimod kan vi godt risikere at se en trodsreaktion fra spillerne, og vi skal derfor være på vagt og klar fra start.

Målfest igen?

I det omvendte opgør, som var sidste kamp i efteråret, rejste FREM hjem fra smukke Svendborg og Høje Bøge Stadion med en sejr på hele 5-3. Som cifrene antyder, var der gang i den i begge ender, og det kan vi godt tillade os at forvente igen.

Selvom det ikke er blevet til sejr for fynboerne i 2021, så har de faktisk scoret en del mål, nemlig 4 styk. De faldt dog alle i samme kamp mod FC Sydvest, som gengældte bedriften, og resultatet blev 4-4. I forårets tre øvrige kampe har SfB-Oure været målløse selv, mens modstanderne har scoret 10 gange.

Med de mål, FREM efterhånden har sparet sammen til, kan det næsten kun blive målrigt, når dommer Niclas Gomes fløjter løjerne i gang. Så må vi se, om den nye måltavle i Valby kommer på overarbejde.

Skal vi have et vinderfoto på hjemmebane igen? Vi krydser fingre for det (Foto: Preben Pathuel)

Spændingen stiger stadig

Påskens kampe betød, at de tre øvrige tophold B.93, Jammerbugt FC og Thisted FC rykkede lidt væk fra FREM i spillet om oprykningspladsen, mens forfølgerne bagfra kom nærmere. Der er selvfølgelig absolut intet, der er afgjort i toppen og midten af tabellen, og igen er det vigtige point, der er spil for at blive i top 6 og komme nærmere den absolutte top.

Alle hold kommer ind i en bølgedal i løbet af en sæson, og FREMs skal helst veksles til en bølgetop. Det kræver, at der kommer skarphed i afslutningerne – og lidt held en gang imellem – og det kan passende komme mod SfB-Oure.

Rigtig god kamp til alle, der følger med, og rigtig stor tak for støtten!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk