FREM har kun 4 træningskampe til at teste det “nye” hold inden sæsonstarten den 5. august og med så mange udskiftninger er det ikke en hel let sag, men ser man på de to kampe der er spillet virker det lovende.

Vores “onde ånd” HIK var modstanderen i seneste træningskamp, og igen spillede FREM en god 1. halvleg, dog var det HIK der havde de største chancer, bl. a. med et skud på undersiden af overliggeren.

2. halvleg startede til gengæld lidt skidt, FREM kom ikke rigtig i gang og HIK satte FREM under pres og det lykkedes også HIK at score efter opspil i FREMs højre side og en lidt svigtende opdækning

HIK havde yderligere en stor mulighed efter en personlig fejl, men afslutningen sad lige på Viktor Anker

FREM kom igen og Egzon Zekiri havde et par muligheder men i to tilfælde fik keeperen reddet og der var også et overskud.

FREM var tilsmilet af heldet kort før tid da dommeren dømte straffespark til FREM, det var dog ikke forseelsen for den var klokkeklar arm på bolden, men dommeren så det ikke og det var kun fordi en insisterende linjedommer stod og vinkede at det blev dømt. Straffesparket blev eksekveret at Marcus Teglers og han sparkede hårdt i mål

FREM stjal sejren til sidst da Egzon Zekiri modtog en lang aflevering og på kanten af feltet spillede på tværs til en udækket Diyar Avci som udplacerede HIKs keeper.

kampen sluttede med en FREM sejr på 2-1 næste kamp er på tirsdag mod FA 2000 kl. 19:00 hjemme