Philip Nzeyimana Oslev skifter til Boldklubben FREM efter en periode i Skovshoved IF. Højrebacken er 28 år og har tidligere spillet for Hillerød og AB.

Philip Oslev startede karrieren i B.93 inden han rykkede til BSV i 2014. Her blev det til to sæsoner inden Skovshoved IF blev næste destination, også i to sæsoner. Fra 2018 til 2021 spillede Oslev for AB, hvor det blev til 71 kampe og en periode som anfører. Derefter skiftede Oslev til Hillerød IF i sommeren 2021 og var med til at rykke op i NordicBet Ligaen inden turen gik tilbage til Skovshoved.

Philip Oslev har rødder i Burundi og har også spillet seks landskampe for Svalerne, som deres landshold kaldes. Læs mere om Oslevs landsholdsdebut her: https://www.tipsbladet.dk/nyhed/landshold/dansker-og-tidligere-pl-profil-overrendt-af-fans-det-var-vildt-og-kaotisk.

“Vi er glade for at tilføje Phillip i truppen, som kommer med den erfaring og de kvaliteter vi søger hos en back. Philip er en hurtig og aggressiv spiller, som vi kommer til at få stor glæde af”, udtaler Sportsudvalget.