Søndagskamp i Slagelse

Denne weekends kamp i 3. Division var oprindelig fastlagt til lørdag, men pga pokalkampen mod AGF torsdag aften spilles udekampen mod Slagelse nu søndag d. 26. september kl. 13.00 på Slagelse Stadion – også kendt som Harboe Arena.

Find vej til stadion via Google Maps ved at trykke her.

BK Frem Support arrangerer bustur til kampen. Du kan se mere om busturen på fanklubbens Facebookside.

Du kan købe billet til kampen ved at trykke her.

Nu venter hverdagen i 3. Division

Torsdag aften spillede FREM en fin kamp på hjemmebane mod Superligaholdet AGF. Selvom det blev til nederlag i pokalkampen, kan holdet og klubben tage en masse med fra den kamp.

Spillerne fik vist, at de kan spille med, selvom de møder nogen, der spiller på et højere niveau til daglig. Man lærer altid noget ved at møde nogen, der er bedre. Trænerteamet fik set, hvordan spillerne reagerer, når de bliver presset maksimalt i spilsituationerne, og det kan de bruge til at skærpe de enkelte spilleres kompetencer.

Klubben fik vist omverdenen, at FREM stadig er en klub, der spiller store kampe med mange tilskuere, og at der er noget at komme efter på Valby Stadion. Og tilskuere og fans fik i den grad vist, at de hører til helt i toppen af dansk fodbold, hvad stemning og opbakning angår. Stor ros til alle involverede.

Nu skal de gode energier tages med over i 3. Division, hvor de seneste uafgjorte kampe skal veksles til sejre, så vi kan holde humøret højt.

Jævnbyrdig modstand

Slagelse B&I er ligesom FREM en af landets ældste klubber, og klubben blev stiftet som cricketklub i 1887 af britiske jernbanearbejdere. Klubben har under lidt forskellige variationer af samme navn levet en omskiftelig tilværelse i de danske divisioner, indtil de i 2008 kastede sig ud i et professionelt eventyr som FC Vestsjælland.

I første omgang var der succes for FCV med oprykning og etablering i 1. Division og senere også oprykning til Superligaen, men sportslige og især økonomiske kvaler førte til konkurs og tvangsnedrykning i 2015, hvorefter Slagelse B&I igen var navnet på byens førende divisionshold.

Siden genetableringen af SBI har vi mødt hinanden 5 gange, og det kunne næsten ikke være mere tæt statistisk: Begge hold har vundet 2 kampe, og den sidste endte uafgjort. Målscoren er 6-5 i FREMs favør i nyere tid.

Sidste opgør mellem holdene for to år siden endte med en flot og hårdt tilkæmpet FREM-sejr på 3-2 på Harboe Arena, og ved den lejlighed scorede nuværende anfører – og tidligere Slagelse-spiller – Jacob Pind to gange. FREMs første mål blev ved den lejlighed banket ind af Jonas Nørremark.

Om der er mål i kaptajn Pinds støvler igen, eller om det er angriberne, der må træde i karakter, bliver spændende at se.

Tæt felt med en enkelt udbryder

Samtidig med kampen søndag køres der VM på cykel andetsteds, og det er fristende at bruge en cykelmetafor, når man skal beskrive stillingen i 3. Division indtil videre. Feltet holder hinanden mere eller mindre i skak, men ude foran er der en enkelt udbryder, som har fået et stort hul til de mange forfølgere. Bagerst i feltet er der også en enkelt, der hænger lidt bagefter, men meget kan nå at ske endnu.

Vi er nået til runde 9, og dermed nærmer vi os det punkt, hvor alle har mødt hinanden en enkelt gang. Så kan vi tage en mellemtid. Indtil videre ligger FC Roskilde klart foran med maksimumpoint efter 8 kampe, mens bysbørnene fra KFUM med 16 point indtager andenpladsen 3 point foran FREM. De uafgjorte kampe har kostet, og vi skal helst ikke længere bagud, før vi møder de to Roskilde-hold på hjemmebane i efterårsferien.

Slagelse ligger lidt længere tilbage i feltet med 8 point, men det skal man ikke lade sig snyde af. med en enkelt undtagelse har de spillet tætte kampe, og der skal ikke meget til, før de får gang i pointhøsten. Det skal bare ikke være i denne weekend, selvfølgelig.

God tur til alle, der skal til kamp – og hvis du ikke kan komme på stadion, så kan du følge kampen via livestream på følgende link: https://streaming.3-division.dk/

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk