Jagten er gået ind

Med sejren over Lyseng i sidste weekend sikrede vi os deltagelse i Oprykningsspillet, og fra nu af handler det om at blive i toppen. Vi ligger nummer to, og vi kom lidt tættere på FC Roskilde, som måtte nøjes med et enkelt point i deres kamp.

Jagten er derfor gået ind; både på oprykningen til sommer, men også på FC Roskildes førsteplads. Vi skal selvfølgelig først og fremmest sørge for at holde forfølgerne bag os, og det gør vi bedst ved at vinde vores egne kampe. Første chance for at sætte tre point i banken er mod Herlev på lørdag d. 2. april kl. 14.00 på Valby Stadion.

et såret dyr?

Lørdagens modstandere fra Herlev har haft det svært i denne sæson, hvor de indtil videre har tilspillet sig 10 point i 20 kampe. Det gør, at de indtager sidstepladsen i rækken, og der er efterhånden langt op til de pladser, der giver en sæson mere i divisionen.

Det skal vi ikke lade os snyde af, for der er masser af fodbold i holdet fra omegnskommunen. Det viste de ikke mindst mod det ellers suveræne tophold FC Roskilde, som Herlev vandt 3-2 over – endda i Roskilde. En sådan oplevelse skal vi ikke udsættes for, så det er vigtigt, at alle tager opgaven seriøst og er klar fra start.

Det kan sagtens være, at den står på DS-bold for Herlev efter sommerferien, men der er ingen tvivl om, at de meget gerne tager endnu en stor skalp med på vejen inden da. Herlev har dog gjort det en anelse mere besværligt for sig selv ved at have to mand ude med karantæne. Både Tarik Lakhdar og Lasse Meinert Pedersen sidder over i weekendens kamp.

Jakob Skovgaard Larsen (8) kom på måltavlen halvanden gang i Lyseng (Foto: Claus M. Hansen)

Videre på bølgen

FREM har ingen karantæner denne gang – for første gang i foråret – så det er et luksusproblem for cheftræner René Henriksen at skulle udtage holdet denne gang.

Historisk set har vi et godt tag på Herlev, da de hidtidige 7 opgør er endt med 6 sejre til os og et enkelt nederlag med en samlet målscore på 17-3. Seneste kamp var i efteråret, da vi kunne tage den korte tur hjem med 3 mål og 3 point. Målene i 3-0-sejren i oktober blev scoret af Jacob Pind og to gange Isak Tånnander.

I lørdags blev det også til 3-0-sejr på udebane, og det vil være rigtig vigtigt for resten af foråret, hvis sejren over Lyseng bliver starten på en længerevarende stime.

Får trænerteamet grund til at smile denne gang? (Foto: Claus M. Hansen)

Kom i god tid – indgangen er rykket

Husk at du kan købe billet til kampen via https://bkfrem.dk/billetter/. Der er indgang fra den nye indgang (Indgang A), som er den, der er nærmest klubhuset og KIES. Kom gerne i god tid, så du er på plads til kampstart, når dommer Oliver Alexander Stegemüller Fogh Simbold fløjter op.

God kamp til alle – vi glæder os til at se jer!


Hvis du ikke kan komme til kampen, kan du se den på livestream ved at trykke på billedet herunder: