Efter en pokalkamp og en sæsonpræmiere på udebane er turen nu kommet til, at FREM spiller første kamp foran eget publikum – og cheftræner René Henriksen glæder sig:

”Vi har alle glædet os til at komme i gang igen. Det er ingen hemmelighed, at afslutningen på sidste sæson var meget langt fra, hvad vi håbede på og regnede med – så vi er sultne efter at få den her sæson godt i gang.”

Trænerteamet med René Henriksen i spidsen ser frem til at åbne sæsonen i Valby med tilskuere Foto: Preben Pathuel

Med storsejren på Falster i pokalen in mente har FREM lagt meget godt fra land. To kampe. To sejre. Målscore på 11-0.

”Kampen på Falster var en god måde at starte på for os. Vi fik en betydende kamp i benene og de mange nye i truppen fik lov at spille sammen med noget på spil. Det endte selvfølgelig med et lidt specielt resultat, men vi tog mange værdifulde ting med os – og det betød også, at vi var helt klar fra start mod Næsby, hvor vi fik en rigtig god start på sæsonen.”

Glæder sig til tilskuere

Nu skal truppen vises frem for Fremmerne på hjemmebane. Det er noget René Henriksen glæder sig til – og han har en appel til klubben fans.

”Vi har en solid trup i år. Det er en god blanding af rutinerede Fremmere og så en masse nye ansigter, der glæder sig til at vise, hvad de kan. Vi har fået Dirksen tilbage efter et års skadespause, og så har vi fået en masse spændende tilgange oppe foran. De her gutter har stort set ikke spillet foran tilskuere i halvandet år, og jeg kan mærke på hele truppen, at det kribler for at komme ud og mærke opbakningen. Selvom vi ikke kan være på Stadion endnu, så skal man ikke være i tvivl om, hvor meget det betyder for spillerne – og resten af teamet – at vi har Fremmerne i ryggen. Så vi håber helt sikkert på, at der kommer mange.”

Kampen lørdag spilles kl. 14 på Opvisningsbanen (bag stadion). Du kan købe din billet på bkfrem.dk/billetter, så du kan være med til at støtte op om Boldklubben FREM i vores jagt på en god start på sæsonen.