Så skal vi i gang

Kære Fremmere

Så har vi sæsonpremiere i Valby med lørdagens kamp mod Marienlyst, og selvom vi alle selvfølgelig havde håbet på, at kampen kunne afvikles på stadion, så skal vi glæde os over, at vi kan afvikle kampen i vores egen baghave og ikke ude over Valby Bakke.

Beslutningen om ikke at spille på græsset på stadion er rigtig; alt for meget regn de sidste 14 dage har gjort banen meget blød og gjort det umuligt at komme ind og klargøre banen op til kampen. Og efterfølgende er der en stor risiko for, at vi står med en ødelagt bane resten af foråret, hvilket vi og Kommunen ikke er interesseret i.

Rent sportsligt er det ikke super optimalt, da vores spillere havde glædet sig til at få græs under støvlerne og spille foran vores trofaste fans på stadion. Men det må de komme ud over og vise, at uanset om der spilles på græs eller kunstgræs, så er det vores hjemmebane, og vi giver ikke nogen point væk.

Udfordringen er i virkeligheden større rent økonomisk, da vi taber mange penge på omsætning i indgangen og på salg, når vi ikke afvikler på stadion, hvilket ikke er godt, men vi håber selvfølgelig på, at alle støtter op omkring vores klub og 1.hold.

Lørdagens kamp bliver altså afviklet under lidt andre omstændigheder, og jeg håber, I alle vil bære over med de anderledes rammer, og at I bakker op om vores frivillige, som hjælper til på dagen – de gør et stort stykke arbejde.

Lad os få en super lørdag med god stemning til vores FREM-hold og meget gerne 3 point!

Vi ses i morgen!

Per Jakobsen
Formand, Boldklubben FREM