Skuffende træningskamp

AB var en af de mere toneangivende – Foto Claus M. HansenTFC Odsherred var modstanderen i lørdagens træningskamp. Holdet ligger pt. i toppen af Danmarksserien og bør være et hold, FREM kan slå.

Sådan gik det bare ikke, og heldet tilsmilede heller ikke FREM, som i kampens første minutter kom bagud på et rigtig uheldigt selvmål, hvor Kristoffer Dirksen ville sparke bolden væk i det lille felt, men ramte keeper Jesper Næsby, og bolden havnede i mål.

FREM kom sig over chokket og havde da også meget spil, men FREM kom sjældent længere end til straffesparksfeltet, før bolden blev mistet. Det blev dog til en stor chance, da Abdoulie Njai slap fri i venstre side og sendte bolden ind foran mål til Benjamin Warlo, men TFC forsvaret kom imellem og fik i første omgang afværget, og selv om FREM-spilleren var hurtig til at opfange bolden og spille bagud, løb chancen ud i ingenting.

Det blev også til et langskud fra Beran Camili efter et par af hans velkendte træk ind i banen, men bolden blev sendt over mål.

TFC havde mulighed for at bringe sig yderligere foran midtvejs i halvlegen, da FREMs offside svigtede, men Jesper Næsby fik på fornem vis reddet fra en fri TFC-spiller.

Mere udbytte af de store chancer er et must – Foto Claus M. HansenFREM benyttede pausen til nogle udskiftninger, men endnu engang fik FREM en dårlig start, da et indlæg havnede hos en fri TFC-spiller ved fjerneste stolpe, og han sendte bolden i mål.

Igen kom FREM sig over scoringen, men chancer skulle man kigge en del efter, enkelte gange lykkedes det at komme ind i feltet fra fløjen ved baglinjen, men afslutninger blev det ikke rigtig til.

FREM fik dog et mål efter 25 min spil i anden halvleg, hvor Daniel ‘Elly’ Pedersen headede bolden i mål efter et hjørnespark. Men faktisk var det TFC, der var tættere på scoring end FREM på udligning på nogle af deres giftige kontrachancer.

Kampen sluttede skuffende 1-2, og der skal nok en noget anden indstilling til, hvis man vil vinde og undgå de mange boldtab. Næste træningskamp er allerede på tirsdag aften, og det er samtidig den sidste på hjemmebane, når Danmarksseriens tophold i pulje 2, FA2000, kommer på besøg kl. 17.30.

TFC’s 14 gør det her til 0-2 – Foto Claus M. HansenFREMs opstiling 1 halvleg:

Jesper Næsby

Gustav Gjøg, Kristoffer Dirksen (anf.), Kenneth Thinter, Abdoulie Njai

Frederik Roepstoff, Andreas Horsebøg, Victor Christiansson,  Beran Camili

Tonni Adamsen, Benjamin Warlo

FREMs opstilling 2. halvleg:

Jesper Næsby

Daniel Anusic, Kristoffer Dirksen (anf.), Jonas Nørremark, Kenneth Thinter

Elly giver Frem et trøst mål – Foto Claus M. HansenMikkel Andersson, Frederik Roepstoff, Viktor Christiansson, Daniel ‘Elly’ Pedersen

Tonni Adamsen, Benjamin Warlo (60, Ibrahim Badran)

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk