Teknisk set var kampen mod Avarta uden betydning, og det benyttede i hvert fald FREMs træner sig af, da en lang række af stamspillerne enten var på bænker eller helt uden for.

Hjemmeholdet Avarta fik en forfærdelig start på kampen, med uhyggelig mange boldtab, og FREM satte sig derfor hurtigt på kampen, og i det 7 minut synes Mads Gernsøe i sin optræden nr. 2 på FREMs førstehold at han vil lave sit første mål, da han efter at have modtaget bolden i højre side tog et par træk og hamrede bolden i mål, faktisk et ganske flot et af slagsen.

Efter 12 minuters spil blev det 0-2 da Martin Conley fandt Egzon Seqiri med en dyb stikning, første forsøg på mål blev blokeret af målmanden, men returen røg tilbage til Egzon, og denne gang sendte han bolden i mål og scorede dermed sit 16. sæsonmål

Frem havde helt styr på kampen, og fik da også produceret nogle chancer, mens Avarta måtte nøjes med et enkelt skud forbi FREMs mål. Men alligevel blev Avarta lukket ind i kampen i det 29. minut hvor de fik etableret et kontra angreb, og det endte med at Alexandar Lazarevic blev spillet fri og sendte bolden i et tomt mål.

Efter målet havde FREM et par mindre chancer, og første halvleg endte 2-1

Avarta spillerne havde vel fået en opsang i pausen, de kom i hvert fald bedre og mere offensivt fra start. Avarta havde også en meget stor mulighed med et hovedstødsforsøg fra Emil Willer, men det sad lig på kroppen af FREMs målmand Tobias Søderstrøm

Kort efter havde Martin Conley en stor mulighed på en tværpasning fra Egzon Seqiri, men afslutningen blev kikset.

Avarta kom efterhånden mere og mere ind i kampen, FREM tabte lidt for hurtigt bolden, og Avarta fik et par store chancer.

FREMs trænerteam valgte på bedste træningskamps manér at skifte 4 spillere, i starten gav det lidt nervøsitet, men det blev hurtigt overvundet og FREM begyndte igen at producere chancer, bl.a. et hovedstødsforsøg fra Aleksandar Spasojevic og skudforsøg fra Salieu Drammeh, Rasmus Louie Larsen, og Lorent Callaku

Det var derfor lidt uforståeligt at Avarta i det 80. minut helt og aldeles ufortjent fik udlignet da Mikkel Eslund løb med bolden op til kanten af feltet og fintede David Koch Christensen og sendte bolden med et skruet skud i mål.

Heldigvis ville FREM det anderledes for 4 minutter senere blev Malte Karoli spillet fri i højre side og han sendte bolden ind foran mål hvor Avartas Målmand nærmest havde fat i bolden men blev tacklet af en af sine egne forsvarsspillere og tabte bolden til Benjamin Warlo og sådan en bolde giver man ikke ustraffet til en garvet angriber, og så var FREM igen foran.

FREM fik scoret endnu engang i det 92. minut da Rasmus Louie Larsen slap fri i venstre side og spillede kort til en fri Egzon Seqiri som tæmmede bolden og sendte den sikkert i mål.

Kort efter fløjtede dommeren kampen af og FREM kunne tage hjem til Valby med en 4-2 sejr. Næste og sidste kamp er hjemme mod Næsby, og det kan godt blive en svær kamp da Næsby efter deres imponerende 3-0 sejr over VSK har en teoretisk chance for oprykning det kræver at Ishøj taber og de selv vinde over FREM og samtidig forbedre deres målscorer med 5 mål i forhold til Ishøj. Kampen spilles lørdag den 15 juni kl. 14:00