Efter sidste rundes flotte sejr over FC Roskilde var der store forventninger til, at man kunne holde 1. pladsen yderligere en runde og lægge maksimalt pres på VSK Aarhus, som lå 7 point efter FREM inden dagens opgør. Oven i købet var dagens modstander Næsby, som FREM aldrig har tabt til på Fyn.

Trænerteamet havde dog lavet en række ændringer i forhold til seneste kamp; Sebastian Sørensen havde igen overtaget målet, mens Mohammed Yousef havde overtaget pladsen som højre back for den karantæneramte Christian Bramsborg. Derudover startede Jakob Skovgaard Larsen, som fik et skrub mod Roskilde, på bænken og var erstattet af Oliver Møller-Jensen

Sebastian Sørensen med en stor redning – Foto: Claus M. Hansen

Næsby, som intet havde at spille for ud over æren og selvfølgelig tilskuerne, lagde ud med et højt pres på FREM, og det var tæt på at gå galt allerede i kampens 2. minut, da Kasper Høst blev spillet fri med en dyb stikning. Men Sebastian Sørensen var hurtigt ude af målet og fik blokeret afslutningen.

FREM havde en mulighed i det 5. minut på et frispark af Matthias Andersen. Emil Skou Jørgensen forsøgte sig med en afslutning lig med den i sidste uge mod FC Roskilde, men denne gang strøg bolden tæt forbi mål.

FREM åd sig ind i kampen, og fra det 18. minut havde FREM flere store chancer. Først sendte Frederik V. Kristensen bolden tæt forbi mål på et langskud, og kort efter forsøgte Kristoffer Dirksen sig ligeledes med et langskud, men Næsbys målmand fik på fornem vis pareret bolden.

FREM havde en rigtig god periode, og i det 25. minut forsøgte Emil Schou Jørgensen sig med et hovedstød efter et hjørnespark, men igen fik Næsby-keeperen bokset væk.

Oliver Møller-Jensen var FREMs eneste målscorer – Foto: Claus M. Hansen

FREM kom foran i det 33. minut, da Oliver Møller-Jensen fintede ca. 10 meter uden for Næsby-feltet og sparkede hårdt mod mål i ca. 1 meters højde. Bolden smuttede under målmanden og i mål.

Næsby havde derefter en stor mulighed med et skud fra kanten af feltet i FREMs højre side, men bolden strøg tæt forbi mål.

Næsby sluttede måske halvlegen bedst, men overordnet set var FREM bedst og føringen fortjent, selvom FREM langt fra imponerede, så der var lidt at arbejde med i pausen for trænerteamet

Stort løbearbejde fra Lucas Balck førte dog ikke til så meget – Foto: Claus M. Hansen

2. halvleg blev aldrig velspillet fra FREMs side. Det var dog FREM, der startede halvlegen bedst og havde en stor mulighed i det 52. minut, hvor Oliver Andersen headede bolden på overliggeren. Og kort efter fik Oliver Møller-Jensen en stor mulighed, da han faktisk var spillet temmelig fri lige uden for feltet, men bolden blev ikke ramt rigtigt, og afslutningen blev for svag.

Hvad der herefter gik galt vides ikke, men FREM havde nok sin sidste chance i det 60. minut, da et hovedstød blev bokset væk af Næsby-keeperen på stregen.

En af FREMs få chancer i 2. halvleg – Foto: Claus M. Hansen

Næsby blev for alvor sat i gang i det 64. minut, da en Næsby-spiller slap fri på baglinjen og spillede bagud til Mikkel Stangerup, som sparkede bolden sikkert i mål.

Som halvlegen skred frem, blev FREMs fejl større og større, og det blev efterhånden en sjældenhed, at man kunne have 2-3 gode afleveringer i træk, og dermed lagde FREM et stort pres på sig selv.

I kampens overtid skete det, der absolut ikke måtte ske. Næsby-keeperen sparkede bolden hurtigt op ad banen, hvor flere af FREM-spillerne var fanget på Næsbys banehalvdel. Mads Aasgaard slap fri efter en enkelt spilstation og sendte bolden forbi Sebastian Sørensen og i mål.

FREM havde ikke mere i sig, og kort efter fløjtede dommeren kampen af. Det sluttede derfor med et nederlag; det første i ni kampe og det første på Næsbys hjemmebane.

Frederik V. Kristensen forsøger af slippe fri – Foto: Claus M. Hansen

En ting, der dog var positivt set fra FREMs side, var, at VSK Aarhus tabte deres kamp til bundholdet Dalum, og dermed er afstanden mellem FREM og VSK Aarhus stadigvæk på 7 point. Dette kan dog ændre sig på torsdag. Der møder FREM topholdet FC Roskilde, og det bliver uden Kristoffer Dirksen, som er i karantæne. FREM-spillerne skal dog finde en anden attitude frem – det nytter ikke bare at slå ud med armene, når man ikke får bolden. Vi skal have de gode takter tilbage. VSK Aarhus møder torsdag IF Lyseng, som I Oprykningsspillet kun har hentet point mod Dalum.

Vi må klare ærterne selv.

Næsby-FREM 2-1 (0-1)
0-1 Oliver Møller-Jensen (31)
1-1 Mikkel Stangerup (64)
2-1 Elias Lamnaouar (90)

FREMs opstilling

Sebastian Sørensen
Mohammed Yousef, Rasmus Grønne Jensen, Emil Schou Jørgensen, Matthias Andersen (72, Pablo Basarte)
Lucas Balck, Kristoffer Dirksen, Oliver Møller-Jensen (72, Jakob Skovgaard Larsen), Frederik V. Kristensen, Lucas Lodberg (77, Rasmus Fugl)
Oliver Andersen

Ubenyttede reserver: Isak Tånnander og Rasmus Wedge

Advarsler
Lucas Balck, FREM (45+2)
Kristoffer Dirksen, FREM (88)
Frederik V. Kristensen, FREM (90+2)

Dommer: Morten Helweg Andersen, Ålborg

Tilskuere: 374


Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk