“Vi ligger nummer 1”

Den fremragende sejr over FC Roskilde sidste torsdag gjorde FREM til nyt tophold i 3. Division. Nu skal førstepladsen forsvares, når FREM møder Næsby på ALPI Arena lørdag d. 21. maj kl. 14.00. Du kan købe billet på forhånd via følgende link: Billet til Næsby mod FREM

BK Frem Support arrangerer bustur til kampen, og der er givetvis også mange fremmere, der finder til Odense-området på egen hånd. Uanset hvordan du kommer til kamp, ønsker vi rigtig god fornøjelse og tak for den store støtte både ude og hjemme. Det er derfor vi sammen nu kan synge den sang, vi allerbedst kan lide: “Vi ligger nummer 1!”

Imponerende sejrsstime

Som fremmer er man vant til at går op og ned i showbiz og i den grad også i fodbold. Derfor er det lidt en uvant følelse at se en sejrsstime, som nu er nået op på hele 8 kampe i træk. Den uvante følelse er dog noget, man ret hurtigt kan vænne sig til – og der er ingen grund til, at stimen slutter lige foreløbig.

Endnu mere imponerende er det, at de fleste sejre er kommet i Oprykningsspillet, hvor vi jo kun møder de andre tophold. Med sejren over Roskilde har vi nu besejret alle de øvrige hold i slutspillet, og vi starter nu på returrunden.

Næsby Boldklub er lidt af en ønskemodstander at skulle møde – i hvert fald på udebane. Normalt vil man helst spille hjemme i vante rammer med den store støtte i ryggen, men life i tilfældet Næsby er det nærmest omvendt. Det siger statistikken i hvert fald. I de hidtige fire møder mellem de to hold på Næsbys hjemmebane har vi vundet alle fire. Og vi har en målscore på hele 12-1 i vores favør!

Det er selvfølgelig ikke nok med statistik; man skal også vise på banen, at man er klar. Det bliver ikke noget problem for cheftræner René Henriksen at sætte spillerne op, da de er fulde af selvtillid og spilleglæde. De sidste fem ‘finaler’ starter nu, og vi er 100% klar.

Christian Bramsborg sidder over med karantæne (Foto: Claus M. Hansen)

en enkelt i straffeboksen

Det er ikke alle, der får lov at bygge videre på sejrsstimen; Christian Bramsborg må nemlig sidde over med karantæne. Heldigvis er der gode erstatninger klar for dem, der ryger i straffeboksen. Det er virkelig en stærk og opsat gruppe spillere, der trækker den tværstribede trøje over hovedet for tiden.

Næsby har ingen i karantæne, og de har vist, at de ikke lægger sig ned frivilligt i Oprykningsspillet. Således tog de en flot 2-2’er i Roskilde for to runder siden på en udligning i overtiden. Der er god grund til at være helt oppe på mærkerne denne gang. En sejr vil være nærmest guld værd – uanset hvordan den kommer i hus.

Begge forfølgere fra FC Roskilde og VSK Aarhus spiller ligesom os på udebane mod henholdsvis Lyseng og Dalum, og begge kampen starter før vores. Mens fansene sikkert følger godt med i de kampe også, skal spillerne og trænerteamet bare holde fokus på den kamp, vi selv skal spille. Men vi kan da godt krydse fingre for, at resultaterne er med os.

U23 ligger solidt på førstepladsen og nærmer sig oprykning (Foto: Preben Pathuel)

Gode tider for de kommende stjerner

En anden kamp, som spilles lige før Næsby-kampen er U23s udekamp mod FA2000 på Frederiksberg. Den starter kl. 12.00. Hvis vores talentfulde divisionsreserver vinder den, ser det for alvor godt ud i toppen af rækken. Det nuværende 7-pointsforspring til nærmeste forfølger kan blive til 10 med 4 kampe igen. Der skal nok blive tænding på.

Også U19 har haft en god uge. De var senest en tur i Farum og tog hjem med en sejr på 3-4 efter en topspændende målfest. Næste opgave er mod Greve på hjemmebane i Valby på søndag kl. 12.00, så kom gerne ud og støt dem.

God tur til alle, der skal til Næsby, og god kamp til alle FREM-hold og dem, der følger dem!


Hvis du ikke kan se Næsby-kampen på stadion, kan du følge den live ved at klikke på billedet herunder:

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk